Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (6.12.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 6.12.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta486.htm , suomentanut Olli)

...

Voisivatko Zetat kommentoida DNA:n ja sielun välistä yhteyttä?

Me olemme selittäneet, että sielu hallitsee kehoa, johon se on inkarnoitunut, mutta kehon asettamat rajoitteet rajoittavat sielun toimintamahdollisuuksia. Niinpä sielu vaikuttaa ensisijaisesti motivoimalla kehoa tekemään jotakin. Päättäväisyys, elämänhalu, sinnikkyys ja myönteinen elämänasenne ovat esimerkkejä niistä keinoista, joiden avulla sielu hyödyntää DNA:n sallimia mahdollisuuksia niin paljon kuin on mahdollista.

...

Miltä sielu näyttää kehon ulkopuolella ollessaan? Ja kuinka sielu voi "asettua" ihmiskehoon ja ottaa sen hallintaansa?

Ihmiskeho ei pysty "näkemään" sieluainesta. Jos sielu haluaa muuttua ihmisille näkyvään muotoon, niin se taivuttaa ja ohjailee valonsäteitä tullakseen "valomuotoiseksi" sieluksi, jonka ihminen voi sitten tunnistaa vierailijana. Sieluaines ei ole kemiallisessa vuorovaikutuksessa fyysisen ympäristön kanssa. Se voi vaikuttaa samanaikaisesti kaikissa ulottuvuuksissa. Tämän enempää me emme voi asiasta kertoa, sillä me emme tiedä sieluaineksen olemuksesta juurikaan tämän enempää.

...

Liittyykö tähän Skotlannista löytyneeseen hyytelömäiseen aineeseen mitään epätavallista? ( http://www.bbc.co.uk/scotland/outdoors/articles/jelly/ ) "Yrittäessämme selvittää tätä mysteeriä, me pyysimme muutamaa tiedemiestä tutkimaan hyytelönäytettä. Edinburghin Kuninkaallisen kasvitieteellisen puutarhan leväasiantuntija Hans Sluiman kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että hyytelö ei kuulu kasvi- eikä eläinkuntaan. Macaulay-instituutissa Aberdeenissa sieniä tutkiva tohtori Andy Taylor totesi, että hyytelössä on sienirihmastoa, mutta on Sluimanin kanssa samaa mieltä siitä, että nämä rihmastot vain elävät tässä hyytelössä eivätkä ole tuottaneet sitä."

Ilmakehässä on esiintynyt outoja ilmiöitä siitä saakka, kun Planeetta X:n pyrstön pää pyyhkäisi Maapallon yli vuonna 2003. Kuun ja Auringon ympärillä on nähty valokehiä, on esiintynyt valaisevia pilviä, USA:n lounaisosassa löydettiin maan pinnalta mannaa ja tietenkin punaista pölyä on silloin tällöin havaittu laskeutuneen puutarhakalusteiden tai autojen päälle. Pyrstön sisältämät kemikaalit ovat myös aiheuttaneet ihmisissä sairauksia - pahoinvointia, huimausta ja naisilla epäsäännöllistä kuukautiskiertoa. Pyrstössä on petrokemikaaleja, jollaisista myös Maapallon öljyvarat ovat muodostuneet. Nämä kemikaalit ovat tarttuneet pyrstöön asteroidivyöhykkeeltä silloin, kun siellä olleet elämää ylläpitäneet vesiplaneetat tuhoutuivat yhteentörmäysten seurauksena. Avaruudessa ollessaan nämä biologiset ainekset eivät mädänny, koska bakteerit eivät voi elää avaruuden kylmyydessä ja hapettomissa olosuhteissa. Tämä hyytelö on yksi esimerkki näiden kemikaalien muodostamasta maahan pudonneesta aineksesta - se ei ole öljyä, mutta ei myöskään vesiliukoista ainesta.

...

Onko (USA:n) suurimpiin kaupunkeihin levitetty jotakin taudinaiheuttajaa? Olen pannut merkille, että monien ihmisten iho ei näytä terveeltä? Ovatko sairastapaukset lisääntyneet? Vaikuttaa siltä, että syöpää esiintyy normaalia enemmän.

Mitään biologisia taudinaiheuttajia ei ole laskettu liikkeelle. Sairaustapaukset ovat totta kai lisääntyneet, kuten me ennustimme jo vuosia sitten. Maapallon ydin kuohuu ja sen vaikutuksesta Maapallon pinnalle kulkeutuu hiukkasvirtauksia, joita siellä ei normaalisti esiinny. Tästä syystä syntyy mm. albiinoeläimiä kuten valkoisia puhveleita. Toinen tekijä on se, että ihmiset vaistoavat Maapallon muutosten tapahtuvan, mutta vallanpitäjät ja tiedemiehet eivät pysty selittämään näitä ilmiöitä. Muutosten väitetään johtuvan ilmaston lämpenemisestä, mutta sitten pohjoisella pallonpuoliskolla onkin normaalia kylmempi talvi. Maapallon muutokset etenevät nopeammin kuin minkä mikään ilmaston lämpenemisen malli selittää. Meteorologit eivät pysty ennustamaan säätä tarkasti. Sadonmenetykset alkavat näkyä ruokakauppojen hyllyillä. Myös se tosiasia, että maailma on toisen Suuren Laman kourissa, huolestuttaa ihmisiä. Stressi aiheuttaa sairauksia ja niillä yksilöillä, jotka ovat tehneet päätöksen kuolla, tämä johtaa syövän kehittymiseen.

...

Voisivatko Zetat kommentoida sitä, että Kuu näyttää kulkevan vastapäivään? Joka ilta katsoessani Kuuta taivaalla se näyttää olevan aina hieman taaempana kuin se oli edellisenä iltana.

Kuun rata on äärimmäisen kallistunut ja on ollut sitä vuodesta 2004 lähtien, kun Planeetta X tuli Maapallon näkökenttään. Kuu näyttää olevan kaksi viikkoa liian pohjoisessa ja sitten kaksi viikkoa liian etelässä ja usein täydenkuun ja uuden kuun aikaan eri paikassa kuin missä sen oletettaisiin olevan. Kuu käyttäytyy näin, koska se yrittää väistellä planeettojen kiertoratojen tasossa vallitsevia hiukkasvirtauksia. Kuun on myös havaittu saavuttavan tietyn vaiheen liian aikaisin, minkä me selitimme johtuvan siitä, että sillä menee normaalia vähemmän aikaa kulkea vinolla radallaan Maapallon päiväntasaajalinjaa kapeampien alueiden yli.

Onko mitään uutta kerrottavaa Nibirusta?

Me emme kerro mitään sellaista, mikä auttaisi vallanpitäjiä pitämään yllä asioiden salailu- ja peittelytoimintaa. Kuten tiedetään, niin Planeetta X eli Nibiru majailee nyt Maapallon ja Auringon välissä hieman Auringosta oikealle pohjoiselta pallonpuoliskolta katsottuna ja se lähestyy asteittain Maapalloa. Yrittäessään väistää muiden planeettojen ratoihin nähden toiseen suuntaan kiertävällä radalla kulkevaa Planeetta X:ää Maapallo kulkee radallaan taaksepäin. Planeetta X on nyt noussut lähes muiden planeettojen kiertoratojen tasolle ja se kulkee tiheän hiukkasvirtauksen muodostamassa vastatuulessa. Planeetta X kääntyy paikallaan suunnaten magneettista pohjoisnapaansa lisääntyvässä määrin ulospäin, minkä vuoksi Maapallon magneettinen pohjoisnapa kääntyi viime talvena poikkeuksellisen paljon poispäin Auringosta. Juuri nyt Planeetta X:n lähestyminen on saanut Maapallon vaappumaan hyvin voimakkaasti ja Planeetta X:n pyrstön ainesosia on alkanut kulkeutua Maapallon ilmakehään aiheuttaen lukuisia tulipallohavaintoja. Me kieltäydymme kommentoimasta sitä, mitä tapahtuu nykyhetken ja Maapallon voimakkaan vasemmalle nojaamisen alkamisen välisenä aikana.

...