Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (7.3.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 7.3.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta499.htm , suomentanut Olli)

...

Pakotettiinko Obama nimittämään Geithner valtionvarainministeriksi? Tiedän, että USA:n talous oli Bushin valtakauden jäljiltä täydellisessä kaaostilassa, mutta Geithner ei tunnu olevan lausunnoissaan aina ajan tasalla. Oletan, että Obama on nyt saavuttanut yhteisymmärryksen maailman asioita ohjailevan tahon kanssa.

Se, mitä julkisuuteen kerrotaan ja se mitä taustalla tapahtuu, ovat kaksi eri asiaa. Obama kertoo kansalle hyvin rehellisesti teoistaan ja aikeistaan. Mutta asioiden todellinen tila on paljon karumpi kuin kukaan tohtii ajatellakaan. Me olemme todenneet, että talous ei romahda totaalisesti siinä määrin, että lakattaisiin käyttämästä paperirahaa ja kansalaiset joutuisivat syömään tapettia päivällisekseen jne. Hyödykkeiden kuten osakkeiden, asuntojen, veneiden ja autojen arvo laskee siten, että ihmiset eivät pysty saamaan niistä myytäessä odotetun mukaista arvoa. Tämä johtuu kuitenkin lähinnä talouden pysähtyneestä tilasta. Mistä Geithner, Obama ja muut ovat huolissaan? USA on käytännössä vararikossa eikä pysty maksamaan laskujaan nyt eikä lähitulevaisuudessakaan. Me olemme todenneet, että talouden alamäen jatkuessa seuraava vaihe hillitä kehitystä saattaa olla ruuan ja hyödykkeiden hintojen jäädytys. Olemme myös ennustaneet esiintyvän pankkien aukiolon ja käteisvarojen noston rajoituksia. Vallanpitäjät ovat huolissaan näiden toimenpiteiden ajoituksesta, sillä jos ne otetaan käyttöön liian aikaisin, se vain lisää paniikkia, mutta jos niiden käyttöönotossa vitkastellaan liian kauan, niin saattaa puhjeta mellakoita. Tästä syystä Geithner vaikuttaa hämmentyneen oloiselta.

...

Mitä tapahtui Luoteis-Siperian alueella asuneille eläimille (mammuteille, sarvikuonoille jne.)? Joidenkin löydettyjen jäätyneiden ruhojen suusta on löydetty ruokaa, joka sulatettuna on osoittautunut vieläkin syöntikelpoiseksi.

Velikovsky on tehnyt erinomaista työtä osoittamalla, että tällainen on mahdollista vain siinä tapauksessa, että on tapahtunut nopea maankuoren siirtyminen. On laskettu, että viimeiset näistä mammuteista kuolivat arviolta 3800 vuotta sitten eli suunnilleen edellisen napasiirtymän tapahtumisen aikoihin.

...

Oletteko sitä mieltä, että tämä Toinen Suuri Lama hidastuu ja saadaan hillittyä vuoden 2009 aikana vai meneekö tilanne vielä huonompaan suuntaan? En tarkoita pelkästään USA:n tilannetta, vaan koko maailmaa. Luulenpa, että Obamakaan ei pysty korjaamaan tilannetta. Hänellä ei näytä olevan selkeää toimintasuunnitelmaa.

Me totesimme vuonna 1995, että maailma ajautuu lamaan, ja näin on tapahtunutkin. Me olemme toistuvasti todenneet, että maailman talous ei toivu, koska laman aiheuttaneet tekijät ovat edelleen olemassa ja pahenemassa. Sadonmenetykset, maanjäristykset, venymäalueilla tapahtuvat onnettomuudet, vakuutusyhtiöiden vaikeudet ja toimintakyvyttömät tuotantolaitokset - kaikki nämä ongelmat tulevat vain pahenemaan. Obama yrittää saada kaikki tekemään jotakin ja luoda heihin uskoa parempaan tulevaisuuteen, mutta parhaimmillaankin hän voi vain ohjata toimintaa sellaisiin hankkeisiin, joista on hyötyä napasiirtymän jälkeisissä olosuhteissa. Tällaisia ovat esimerkiksi tuulivoimalat ja omat puutarhat ja kasvimaat. Mutta Obamakaan ei ole mikään taikuri.

...

Me asumme Adirondack-vuoriston alueella ja olemme nähneet alueella monia UFOja ja jopa valokuvanneetkin sellaisia. Yhdestä George-järven lähistöllä French-vuorella 3.1.2009 tapahtuneesta tapauksesta kertoivat myös muut ja myös me neljä näimme tuon tapauksen. Ovatko Zetat osallistuneet näihin tapahtumiin? Onko odotettavissa, että lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan avoin yhteydenotto pienen ihmisjoukon kanssa?

Havahtumisprosessi etenee sellaisella tahdilla, etteivät aluksia näkevät ja yhteydenottoon osallistuvat ihmiset pelästy kohtuuttoman paljoa. Jos jollakin alueella esiintyy runsaasti toimintaa ja monet ihmiset keskustelevat asiasta, niin se on hyvin myönteinen merkki! Tämä kehitys ei taannu, vaan edistyy. Uteliaat ihmiset, jotka eivät vielä ole yhteyshenkilöitä, lähettävät Kutsun ja saavat sen myötä koulutusta. Tämä ilmiö etenee kuin tulimyrsky ja kehitys johtaa joillakin alueilla ennen pitkää napasiirtymän jälkeen tapahtuvaan avoimeen yhteydenottoon.

...

Voivatko Zetat kertoa, mistä aiheutui heidän ennusteeseen verrattuna tapahtunut viivästys siihen, että "muutosaste" ei vuoden 2008 loppuun mennessä saavuttanut arvoa 6 asteikolla 1-10? Kuinka suuria maanjäristyksiä tulee lähitulevaisuudessa tapahtumaan?

Tilanne ei ole muuttunut siitä, kun meiltä viimeksi kysyttiin tätä asiaa. "Muutosaste" on nyt 5+, ei vielä 6. Näissä asioissa esiintyy suvantovaiheita ja vaiheita, joissa muutokset etenevät nopealla tahdilla. Nyt on meneillään suvantovaihe. Kuten olemme jo aiemmin todenneet, me emme saa kertoa yksityiskohtaisia tietoja tulossa olevista maanjäristyksistä.

...

Jos henkinen kehitys olisi ollut nopeampaa Maapallolla, olisitteko te "siirtäneet" Planeetta X:n pois Maapalloa kohti kulkevalta radaltaan, jolloin napasiirtymää ei tapahtuisi? Vai ettekö te saa puuttua Planeetta X:n tilanteeseen, ellei Maailmojen Neuvosto anna teille siihen lupaa? Kysyn tätä siksi, että koska te pystytte säätelemään vuodenaikojen vaihtelua Maapallolla, niin te pystytte varmaan myös siirtämään planeettoja.

Me olemme selittäneet, miksi jotkut avaruusmuukalaiset ovat kertoneet yhteyshenkilöilleen, että ihmiskunnan pitäisi muuttaa tapojaan, jos se haluaa välttää tulossa olevat suuret mullistukset. On totta, että jos Maapallolla asuvien ihmisten sieluista 89% olisi vankkumattoman yhteisökeskeisiä, niin Maapallo voitaisiin siirtää neljänteen ulottuvuuteen ja siten napasiirtymä voitaisiin välttää. Mutta tätä ei tule tapahtumaan, koska tällä hetkellä Maapallolla asuvien ihmisten sieluista vain noin 30% on vankkumattoman yhteisökeskeisiä.

...