Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (7.6.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 7.6.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta457.htm , suomentanut Olli)

Nosturi kaatui New Yorkissa surmaten kaksi työmiestä (http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Taas+nosturiturma+New+Yorkissa+%E2%80%93+ty%C3%B6maille+kovaa+kritiikki%C3%A4/1135236794154). Rakennustyömaan nosturi katkesi ja iskeytyi asuinrakennukseen perjantaina surmaten kaksi työmiestä. Kyseessä oli jo toinen samankaltainen onnettomuus kahden ja puolen kuukauden sisällä, mikä herätti uudelleen keskustelun kaikkien New Yorkin satojen rakennustyömaanosturien turvallisuudesta. Onnettomuus tapahtui edellisen onnettomuuden johdosta kiristetyistä turvatoimista huolimatta. Edellisessä maaliskuussa tapahtuneessa onnettomuudessa sai surmansa seitsemän henkeä. Yli 60 metrin korkuinen nosturi kaatui Manhattanin Upper East Sidella, jossa rakennetaan 32-kerroksista luksusasuntoa. Nosturin kääntöpöytä irtosi, kun sen 16 kiinnityspulttia pettivät.

Kolme loukkaantui, joista kaksi kriittisesti nosturionnettomuudessa Black Thunderin kaivoksella (http://www.casperstartribune.net/articles/2008/05/31/). Nostokyvyltään maailman suurin nosturi kaatui lauantaina Wrightin lähistöllä aiheuttaen kolmen ihmisen loukkaantumisen ja katkaisten Black Thunderin hiilikaivokselle johtavan rautatien. Lampson Internationalin omistama ja operoima nosturi oli siirretty alueelle huhtikuussa. Onnettomuus tapahtui kello 12:20. Kaivos on suljettu viranomaisten suorittaman onnettomuustutkinnan ajaksi.

Linnut ja lentokoneet voivat lentäessään kompensoida yllättävien ilmavirtausten vaikutuksen muuttamalla siipien tai ohjainpintojen kulmaa, nostamalla tai laskemalla etenemiskulmaa ja lisäämällä nopeutta. Tällä tavoin ne voivat välttää onnettomuudet mikäli eivät lennä niin lähellä maan pintaa, että osuvat maahan ennen kuin korjausliikkeet ehtivät vaikuttaa lentosuuntaan. Merissä liikkuvat kalat, hylkeet ja sukellusveneet voivat samoin muuttaa kulkusuuntaansa monella eri keinolla kohdatessaan yllättäviä virtauksia. Tasapainon menettäminen ja jopa ylösalaisin kääntyminen ei ole kohtalokasta, kun on riittävästi tilaa tehdä korjausliikkeitä. Nostureiden tilanne on erilainen, sillä ne on kiinnitetty kiinteästi jalustastaan eivätkä voi liikkua. Nosturit on suunniteltu tasapainottamaan taakan paino vastapainon avulla. Tämä edellyttää sitä, että sekä taakka että vastapaino voivat luottaa nosturin jalustan pysyvän vakaasti paikallaan.

Maapallolla esiintyy nyt päivittäistä vaappumisliikettä, kuten olemme jo useasti kertoneet. Se aiheuttaa lisääntyneitä virtauksia ilmakehässä ja poikkeuksellisia virtauksia valtamerissä. Nostureille se aiheuttaa jalustan liikkumista ja sitä kautta häiriöitä nosturin toiminnan kannalta oleellisessa tasapainossa. Toisin kuin taivaan linnut ja merten kalat nosturi ei voi liikkua etsiäkseen uuden tasapainotilan, kun se on alkanut kallistua. Maan vetovoima vetää nosturia sivulle asentoon, jota ei nosturin suunnittelussa ole oletettu mahdolliseksi. Nosturin suunnittelussa on keskitytty taakan ja vastapainon väliseen tasapainoon ja jos taakka on liian suuri, niin turvajärjestelmät estävät sen nostamisen. Kun taakka on ilmassa, niin nosturi voi kääntyä hitaasti sivulle, mutta tämä liike ei muuta taakan ja vastapainon keskinäistä tasapainoa, josta aiheutuva rasitus suuntautuu alaspäin nosturin jalustaan eikä siis sivusuuntaan.

Nuorallakävelijä voi tasapainottaa harha-askeleen tai tuulenpuuskan vaikutuksen tasapainosauvaa siirtämällä. Mutta jos tuulenpuuska on liian voimakas tai harha-askel liian suuri, tasapainotus ei onnistu. Nosturin kannalta Maapallon vaappumisliike merkitsee sitä, että sen jalusta siirtyy nopeasti sivusuunnassa siirtäen taakan ja vastapainon sivuun tukipisteestä. Nosturia ei ole suunniteltu kestämään tällaista rasitusta ja kiinnityspultit ja vaijerit katkeavat rasituksen voimasta. Tälle meidän selityksellemme tullaan varmaan naureskelemaan, koska ne, jotka eivät halua myöntää Maapallon olevan toisen heidän maailmansa kirjaimellisesti ylösalaisin kääntävän lähestyvän planeetan otteessa, vastustavat tämän asiantilan todeksi myöntämistä. Mutta asioiden tarkempi tutkiskelu osoittaa sen, että kaikissa muissa tapauksissa on mahdollista tehdä korjaavia liikkeitä. Hissien korit voivat keinua, koska tuuli voi keinuttaa koko korkeaa rakennusta. Vaappumisliike ei vaikuta tiellä ajaviin autoihin sen enempää kuin mutkaisella tiellä ajaminen. Silloissa on lämpölaajenemista varten rakennetut joustomekanismit. Nosturit edellyttävät niiden jalustan pysyvän vakaasti paikallaan nosturia käytettäessä.

Barbury Castlen viljapeltokuvion halkaisija on lähes 100 metriä ja se on tehty ohrapeltoon (http://www.cropcircleconnector.com/2008/barbury/). Kuvio ilmestyi 1.6.2008.

Kuten olemme kertoneet, Planeetta X:n aiheuttamassa Auringosta lähtevien hiukkasvirtausten "pyörrevirtakupissa" on kolme planeettaa. Maapallo ja sen pimeä kaksoisplaneetta ovat hyvin samankokoisia ja -painoisia, minkä vuoksi ne molemmat kulkevat samansäteisellä radalla Auringon ympäri. Venus on myös lähes yhtä kookas ja vain hieman Maapalloa kevyempi. Tämä viljapeltokuvio esittää näiden kolmen planeetan levotonta elämää tässä pyörrevirtakupissa Auringon säännöllisten hiukkaspyyhkäisyjen työntäessä niitä toisiaan kohti. Kun Maapallo kulki radallaan Auringon ympäri joulukuussa 2003, Maapallon eteneminen pysähtyi. Venus ja Maapallon pimeä kaksoisplaneetta liittyivät joukkoon hieman myöhemmin saapuessaan tähän samaan paikkaan. Kupissa olevien planeettojen välille syntyi kimmokevaikutus ja usein maanjäristysten voitiin havaita lisääntyvän aina Auringon hiukkaspyyhkäisyn aikaan. Nämä hiukkaspyyhkäisyt ovat Auringosta lähteviä hiukkasvirtauksia ja niitä esiintyy 8 kertaa vuodessa. Tämä asia on tässä viljapeltokuviossa esitetty neljänä viivana, joissa kussakin on ainakin kaksi pykälää. Hiukkaspyyhkäisyt lähtevät Auringon molemmilta puolilta ja siksi ne on tässä viljapeltokuviossa esitetty toisilleen vastakkaisissa suunnissa. Maapallo pysähtyi radallaan joulukuussa 2003, mutta on sen jälkeen kulkeutunut hiukkasvirtausten voimasta radallaan taaksepäin syyskuuta vastaavaan asemaan. Tätä asiaa kuvaa tässä viljapeltokuviossa Auringon vieressä olevan pienen pisteen asema kolmeen planeettaan nähden. Mitä tällä viljapeltokuviolla halutaan viestittää? Planeetta X:n lähestyessä se painaa kupissa olevaa kolmea planeettaa entistä tiiviimmin toisiaan vasten ja tällöin kimmokevaikutus on aiempaa voimakkaampi ja sitä myötä myös maanjäristykset ovat voimakkaampia.

Tänä aamuna noin kello 5:30 koillistaivaalla näkyi todella kirkas punainen valo. Muiden kertoman mukaan valo havaittiin ainakin Cincinnatin ja Detroitin välisellä alueella. Voisivatko Zetat kommentoida tätä ilmiötä ja sen aiheuttajaa?

Me olemme kuvailleet hyvin tarkasti, mitä Maapallolla tulee tapahtumaan tämän aikajakson viimeisten vuosien aikana, varsinkin vuodesta 2003 lähtien, jolloin Planeetta X saapui aurinkokunnan sisäosiin. Tämän jättiplaneetan pyrstö suuntautuu sen magneettisesta pohjoisnavasta ulospäin ja tämä napa on kääntymässä yhä enemmän Maapalloa kohti. Pyrstö koostuu enimmäkseen punaisesta oksidipölystä ja sen suuremmat kappaleet liikkuvat lähellä Planeetta X:ää ja Planeetta X:n kuut vieläkin lähempänä. Punainen taivas, punainen Kuu, punaista pölyä siellä täällä - kaikkea tätä on odotettavissa tämän hetken ja napasiirtymän välisenä aikana!

Voisivatko Zetat kommentoida, mistä asioista Barack Obama ja Hillary Clinton keskustelivat muutaman päivän takaisessa salaisessa tapaamisessaan?

Tapaaminen saattoi päättyä miellyttävään kommenttiin, mutta se ei ollut kovin lämminhenkinen. Hillary haluaa itselleen varapresidentin paikan, vaikkakin esittää julkisuudessa muuta. Hän yrittää painostaa valitsijamiehiään äänestämään nimityksensä puolesta puoluekokouksessa. Obama tulee kuitenkin nimeämään valitun varapresidenttiehdokkaansa hyvissä ajoin ennen puoluekokousta, tekee asian selväksi julkisuudessa ja tekee kiinteää yhteistyötä valittunsa kanssa. Obaman valitsijamiesten äänet tulevat joka tapauksessa voittamaan Clintonin valitsijamiesten äänet ja Nancy Pelosi voi järjestää äänestyksen tapahtuvan siten, että Clintonin ehdokkuus käy kyseenalaiseksi. Peli etenee, mutta Clintonin vaihtoehdot hupenevat.

...

Kuinka monen hurrikaanin Zetat arvioivat iskeytyvän mantereelle tänä vuonna? Tuleeko tornadoja esiintymään hurrikaanien ohella?

Tänä vuonna hurrikaanikausi ei tule olemaan USA:ssa yhtä myrskyisä kuin edelliset vuodet ovat olleet, koska Maapallon vaappumisliike pitää myrskyt Atlantilla kaukana rannikosta. Hurrikaaneja voi esiintyä paljon, mutta aiempaa harvempi niistä iskee mantereelle.

Yhä enemmän rikkaita henkilöitä ja yrityksiä muuttaa Sveitsiin. Onko Sveitsi erityisen turvallinen paikka napasiirtymän aikana ja sen jälkeen, vai suojaavatko nämä ihmiset vain omaisuuttaan?

Me olemme kertoneet, että Alpit eivät kärsi samanlaisesta vuorenmuodostusvaikutuksesta kuin USA:n länsirannikolla, Etelä-Amerikan länsirannikolla tai Himalajan alueella tulee esiintymään. Välimeren pohja venyy, Punainen meri laajenee ja nykyisen Afganistanin paikalle syntyy Venäjälle saakka ulottuva vesiväylä. Sveitsin maaperä on korkealla merenpinnasta ja Sveitisin hallitus on kohdellut varakkaita hyvin jo pitkään, joten tämä käytäntö on vain muuttunut rahallisen varallisuuden turvaamisesta henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseksi. Tällainen logiikka on kyseessä. Varakkaat henkilöt ovat melko hyvin perillä ZetaTalkista ja meidän ennustuksistamme.

...

Voisivatko Zetat kertoa, onko öljyn hinnan nousun syynä spekulatiiviset tekijät (öljyn käyttö sijoituskohteena) vai rahoitukselliset syyt (kysynnän ja tarjonnan lait) ja kuinka asia tulee kehittymään tulevaisuudessa? Jos hinnan nousu jatkuu, niin voiko bensiini USA:ssa maksaa jopa 6-7 dollaria gallonalta ja eikö tuollainen hinnan nousu merkitse sitä, että suuri osa väestöstä lopettaa autolla ajamisen ja muuttaa elämäntapojaan?

Spekulaatiota voi esiintyä vain silloin, kun spekulaattorit voivat kontrolloida kyseessä olevan hyödykkeen tarjontaa ja säännöstellä sen jakelua. Tästä ei öljyn tapauksessa ole kysymys, koska OPEC ja muut öljyntuottajavaltiot määrittävät tuottamansa öljyn perushinnan. USA ei vain saa mitään erikoisetuja, koska he ovat edelleen sekaantuneet Lähi-idän tapahtumiin ja esiintyvät uhkaavalla äänensävyllä. Euroopassa bensiini maksaa vieläkin enemmän kuin USA:ssa. USA:n kansaa on hemmoteltu ja rohkaistu ajamaan bensasyöpöillä autoilla ja käyttäytymään ylimielisesti. Julkinen liikenne on jätetty hunningolle eikä sitä juurikaan käytetä sielläkään, missä sitä on. Nyt USA:ssa on käynnissä jo pitkään viivästynyt korjausliike.

...

Miksi USA ja Britannia ovat antaneet viljavarastojensa huveta olemattomiin? Täällä USA:ssa ei ole enää ruokaa varastossa kansalaisia varten ja nyt samanlaisia uutisia kuullaan myös Britanniasta. Miksi on toimittu näin?

Kyseessä ei ole vahingossa tehty valinta. Vallanpitäjät halusivat välttää sitä hetkeä, jolloin he joutuisivat myöntämään sadonmenetysten ja ruokapulan olevan tosiasia. Ruuan hinnan on annettu nousta, jotta ihmisten olisi pakko alkaa syödä halvempia ja helpommin saatavilla olevia ruoka-aineita. Kun ruokapula alkoi uhata, niin vallanpitäjät päättivät alkaa käyttää varastoja ilman että niitä täydennettiin tai kauppojen hyllyt ammottaisivat tyhjyyttään. Tämä viimeksi mainittua asiaa vallanpitäjät pelkäävät tosissaan. Tietenkin ruokapulasta syytetään ilmaston lämpenemistä, mutta lisääntyvät maanjäristykset tulevat pian osoittamaan tämän tekosyyn vääräksi. Mitähän vallanpitäjät silloin tekevät?

...

Mitä voitte kertoa tänä viikonloppuna Pentecostissa pidettävästä Bilderberg-ryhmän kokouksesta? Osallistuvatko Zetat tähän kokoukseen? (http://www.prisonplanet.com/articles/june2008/060608_b_list.htm)

Me palvelus-toiselle-Zetat emme ole tekemisissä Bilderberg-ryhmän kokoukseen osallistuvien kanssa, vaikkakin palvelus-itselle-suuntautuneet avaruusolennot saattavatkin joskus niin tehdä. Bilderberg-ryhmäläiset ovat hätääntyneitä nähdessään maailmantalouden luisuvan alamäkeen niin nopeasti ilman jarruja. He näkevät yleisen paniikin häämöttävän aivan kulman takana ja tämä ruokapulan ja luonnonmullistusten ja poikkeuksellisten sääolojen aiheuttamien katastrofien synnyttämä ilmiö on heidän suuri pelon aiheensa. Ryhmän parissa on keskusteltu äärimmäisistä toimenpiteistä, kuten turvabunkkereihin siirtymisestä ja mellakoivien väkijoukkojen väkivaltaisesta hillitsemisestä. Mutta kokouksen lopputuloksena he pitävät kasvonsa peruslukemilla, näyttävät ylimielisiltä ja vaikuttavat hallitsevan tilannetta palatessaan omiin yhteiskunnallisiin asemiinsa. He pitävät pelkonsa piilossa pinnan alla.

Halusin vain kokeilla, että saanko vastauksen 1.8.2008 tapahtuvaan auringonpimennykseen liittyvään kysymykseeni. Onko mitään mahdollisuutta, että näkisimme jotakin outoa Auringon ollessa piilossa Kuun takana?

Vielä ei ole saapunut aika, jolloin pimennyksen voitaisiin antaa jäädä tapahtumatta. Kuten olemme maininneet, me emme pelkää tavallisten kansalaisten reaktiota, sillä he ovat jo huomanneet, että Aurinko on usein väärässä paikassa ja taatusti Kuu on säännöllisesti väärässä paikassa. Me pelkäämme vallanpitäjien reaktiota, sillä jos vallanpitäjät panikoivat, niin tankit vyöryvät kaduille monissa maailman kolkissa ja monet viattomat ihmiset saavat surmansa. Vallanpitäjien paniikki kytee aivan julkisuuden pinnan alla ja siksi me siirtelemme taivaankappaleita siten, että pimennys tapahtuu laskelmien mukaisesti. Aina on tarkkaavaiselle silmälle jotakin viitteitä siitä, että jokin on hullusti, mutta pimennys tulee tapahtumaan riittävän tarkasti laskelmien mukaan siten, että vallanpitäjät voivat huokaista helpotuksesta.

...