Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (8.11.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 8.11.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta482.htm , suomentanut Olli)

Obama näytti ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan 5 vuotta vanhemmalta kuin vaalipäivän iltana. Voisivatko Zetat kertoa meille mitä Obamalle kerrottiin tiedustelupalvelun (CIA) tiedotustilaisuudessa?

Tietäkää se, että jos Obaman sielu tai hänen oppaidensa yhteinen näkemys vaatii meitä olemaan kertomatta jostakin Obaman mielessä olevasta asiasta, niin siinä tapauksessa me emme kommentoi asiaa. Obama näytti selvästi vanhemmalta ja väsyneemmältä ensimmäisessä virallisessa lehdistötilaisuudessaan kuin koskaan ennen vaaleja. Kuitenkin raskas taistelu oli juuri voitettu, vaalit olivat ohi ja selkeä voitto saatu. Miksi Obama oli nukkunut huonosti? Syynä ei ollut mikään ulkopolitiikkaan liittyvä uusi paljastus. Tuleva varapresidentti Biden on hyvin perillä maailman tapahtumista ja eri ryhmittymien intresseistä ja aikeista, joten ulkopolitiikkaan ei liittynyt mitään yllättäviä paljastuksia. Obama ei myöskään saanut tietää mitään uutta Bushin hallinnosta ja heidän tekemistään rikoksista, sillä nämä asiat eivät kuulu CIA:lle, vaan ne ovat FBI:n ja oikeuslaitoksen asioita. Mutta Obama sai tietää varmoista todisteista, jotka osoittavat, että aurinkokunnassa majailee vieras planeetta, jonka vaikutusta Maapalloon ei osata vielä päätellä. Obama oli aiemmin kuullut huhuja ja hänen työryhmässään oli ihmisiä, jotka olivat lukeneet ZetaTalkia, mutta nyt Obama sai ensimmäisen kerran virallista tietoa asiasta. Miksi CIA kertoi asiasta Obamalle? Kaikki USA:n rajojen ulkopuoliset turvallisuuteen liittyvät asiat ovat CIA:n vastuualuetta. Vielä ei ole tehty päätöksiä siitä, mitä tämä tieto mahdollisesti vaikuttaa asioiden salailu- ja peittelytoimintaan ja tuleeko Obama antamaan jotakin asiaan liittyviä julkisia lausumia.

...

Täytyykö Obaman olla virallisesti nimitetty presidentiksi ennen kuin Zetat voivat kertoa meille tarkemman aikataulun tuleville tapahtumille?

Kuten olemme todenneet, teidän ei pidä olettaa meidän kertovan tarkempaa aikataulua vain siksi, että Obama on presidenttinä. Maailmojen Neuvosto edellyttää, että vallanpitäjät eivät joudu sellaiseen paniikkiin, että alkaisivat pitää kansaansa kurissa väkivaltaisin keinoin yrittäessään välttää kansalaisten hallitsemattoman kapinoinnin. Paljastukset Planeetta X:n läsnäolosta tulevat tapahtumaan vähitellen.

Aurinko vaikuttaa usein sijaitsevan väärässä paikassa. Voisivatko Zetat kommentoida tätä asiaa tai äskettäisiä Dallasin maanjäristyksiä?

Kuten Nancy on äskettäin dokumentoinut, niin Maapallon vaappumisliike ei ole ainoastaan jatkunut, vaan on myös voimistunut Planeetta X:n magneettisen pohjoisnavan työntäessä päivittäin Maapallon magneettista pohjoisnapaa kauemmas. Tämä ilmenee pääasiassa Pohjois-Amerikan mantereella ja tuskinpa tarvitsee kertoa sitä, että se aiheuttaa suurta rasitusta kallioperään. Kaikki tämä tulee vain voimistumaan ajan kuluessa.

...

Kysyisin Marsin ilmakehästä ja siitä, että minkä väriseltä taivas Marsissa näyttää? Jotkut tiedot viittaavat siihen, että Marsin taivas olisi sininen, mutta miksi NASA väittää sen olevan punainen? Väärensikö NASA aiemmin joitakin Marsissa otetuiksi väitettyjä kuvia muuttamalla Maapallolla erämaassa otettuja kuvia punaisemmiksi ja nyt heidän täytyy jatkaa samalla linjalla?

Marsilla on hyvin samanlainen ilmakehä kuin Maapallollakin, koska Marsin ilmakehässä on jonkin verran vesihöyryä ja sen yläpuolella oleva taivas on tietenkin sama kuin Maapallon ympärilläkin. NASA on jo vuosien ajan kiistänyt Marsissa olevan vettä ja nyt heidän täytyy elää tämän valheensa kanssa ja keksiä hyviä selityksiä sille, miksi äskettäiset valokuvat ovat sellaisia kuin ovat.

...

Tietääkö Obama olevansa tähtilapsi? Abraham Lincolnin tiedetään innostavan Obamaa ja Obaman on väitetty olevan Lincolnin uudelleeninkarnaatio. Pitääkö tämä tieto paikkansa?

Obaman sielu oli inkarnoitunut myös Lincolniin kuten monet ovat päätelleet. Useimmat tähtilapset huomaavat hyvin varhaisessa vaiheessa olevansa erilaisia ja tietävät, että miksi. Obaman nykyinen sielu tuli Obaman kehoon sielunvaihdoksen kautta Obaman ollessa teini-iässä ja siten se pystyi valitsemaan tehtävään sopivan kehon ja elinolosuhteet. Tällaisessa sielunvaihdostapauksessa ihmiskeho ja mieli havaitsevat muutoksen tapahtuneen ja alkavat etsiä syytä siihen päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että kehoon on asettunut asumaan uusi sielu.

...

Tuleeko Obama olemaan USA:n presidentti, kun napasiirtymä tapahtuu? Zetat ovat sanoneet napasiirtymän tapahtuvan ennen vuotta 2012. Obama vannoo virkavalansa 20.1.2009. Näin ollen, ellei napasiirtymä tapahdu ennen tammikuuta 2009, niin Obama on USA:n presidentti?

Me olemme todenneet, että napasiirtymää edeltävien selkeitä enteitä sisältävien viimeisten viikkojen tapahtumat tulevat kaikki tapahtumaan yhden magneettisen vuosikolmanneksen aikana ja että napasiirtymä tulee tapahtumaan sen magneettisen vuosikolmanneksen lopulla (huhti-, elo- tai joulukuussa). Tämä lausuma selvästikin sulkee pois sen mahdollisuuden, että napasiirtymä tapahtuisi vuonna 2008, minkä me vahvistimme jo aiemmin todetessamme napasiirtymän tapahtuvan Obaman valtakaudella. Me olemme todenneet napasiirtymän tapahtuvan ennen vuotta 2012, koska gregoriaaninen kalenteri ja Maya-kalenteri on täsmätty toisiinsa virheellisesti. Näin ollen Obama tulee olemaan USA:n presidentti napasiirtymän tapahtuessa.

Olen pitänyt mahdottomana tehtävänä siirtää kaikki asukkaat pois USA:n rannikkoalueilta ennen napasiirtymän tapahtumista, mutta nyt Obaman ollessa presidenttinä, pidän sitä mahdollisena. Tuleeko Obama kehottamaan ihmisiä siirtymään pois rannikolta ennen napasiirtymän tapahtumista vai ovatko eliitin laatimat ihmisten liikkumista estävät suunnitelmat edelleen voimassa?

Ja minne kaikki nämä miljoonat ihmiset majoittuisivat? Toisiin osavaltioihinko? Täytyy muistaa se, että useimmat hallituksen järjestämät operaatiot ovat paikallisia ja laajimmillaan osavaltiotasoisia operaatioita. Paikalliset toimijat ovat vastuussa järjestelyistä katastrofien pahetessa ja osavaltiot alkavat jättää liittovaltion määräykset huomiotta huomatessaan, mitä on tapahtumassa. Tulee esiintymään matkustamisen rajoittamista, mutta suurin osa ihmisistä ei tule suostumaan uskomaan sitä, mitä on tapahtumassa julkisista tiedotuksista huolimatta. Tosiasioiden kiistäminen tulee olemaan laajamittaista ja kuten me olemme monesti todenneet, ne jotka kiistävät tosiasiat, alkavat vain kiistää niitä yhä vankemmin, kun tilanne käy yhä selkeämmäksi.

...

Lavastettiinko Dan Rather syylliseksi hänen uutisoidessaan vuoden 2004 tapahtumista? ( http://rawstory.com/news/2008/Report_CBS_mulled_tapping_Limbaugh_Drudge_1107.html )

Bushin hallinto liittolaisineen käytti monenlaisia likaisia keinoja vaientaakseen ne tiedotusvälineiden edustajat, jotka kertoivat totuuden asioista ja lisäksi he uhkailivat muita pakottaen heidät uutisoimaan asioista Bushin haluamalla tavalla. Pian nämä ajat tulevat vaikuttamaan kaukaiselta menneisyydeltä, kun toimintatavat muuttuvat vallan vaihtuessa Valkoisessa Talossa.

...

Dakotan alueella oli valtava lumimyrsky. Tuleeko Pohjois-USA:ssa esiintymään vastaavaa jatkossakin? Ja kun auringon aktiivisuus on aiempaa pienempi, vaikka ennusteiden mukaan sen pitäisi nyt olla aktiivisempi kuin koskaan aiemmin, niin tuleeko lunta olemaan normaalia enemmän? Nyt uutisoidaan siitä, että Alaskan jäätiköt ovat laajenemassa. Eikö tämä ole ristiriidassa sen väitteen kanssa, että Maapallo lämpenisi hiilidioksidin vaikutuksesta?

Me olemme ennustaneet, että tulee esiintymään kaikenlaisia poikkeuksellisia sääolosuhteita - kuivuutta, kaatosateita ja lämpötilavaihteluita. Napajäätiköt sulavat samoin kuin kaikki muutkin jäätiköt, joten yritykset väittää jotain muuta tilapäisten lämpötilavaihteluiden perusteella ovat virheellisiä. Kasvihuoneilmiötä pidetään tekosyynä niin pitkään, kunnes tällaista tekosyytä ei enää tarvita. Vaihtoehtona on kertoa kansalaisille se, että aurinkokunnan sisäosissa majailee vieras planeetta, jonka vaikutuksesta nämä muutokset aiheutuvat, mutta ihmiskunnan tiede ei osaa ennustaa sitä, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

...