Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (8.12.2007) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 8.12.2007, http://www.zetatalk.com/index/zeta415.htm , suomentanut Olli)

...

Viime viikolla kerroitte, että nyt joulun aikaan tulee tapahtumaan jokin koko maailmaa koskettava tapahtuma. Olivatko äskettäiset USA:n Washingtonin osavaltion tulvat tämä ennustamanne tapahtuma, vai onko vielä jotakin muuta odotettavissa? (http://seattlepi.nwsource.com/local/342153_stormstate04.html)

USA:n Washingtonin osavaltiota koetelleet tulvat eivät olleet koko maailmaa koskettava tapahtuma. Se, mitä me ennustamme tapahtuvan saattaa olla vain yhä voimistuvampia jo totuttuja ilmiöitä kuten poikkeuksellisen korkeita vuorovesiä tai yhä voimakkaampaa Maapallon huojuntaliikettä tai entistä voimakkaampia maanjäristyksiä - tai sitten kyseessä saattaa olla jokin aivan uusi ilmiö. Kuten olemme jo aiemmin kertoneet, me emme paljasta kaikkea mitä tiedämme.

...

Joulukuun 21 ja 24 päivän välillä näyttää tapahtuvan monia astronomisia ilmiöitä. On suuri konjunktio, jossa kahdeksan aurinkokuntamme planeettaa näyttää muodostavan suuren galaktisen ristin, täysikuu, talvipäivän seisaus ja ainakin kolme tunnettua komeettaa näkyvissä. Lisäksi jotkut ovat sanoneet, että Washington DC:n kaupunki rakennettiin aikanaan tätä ajanjaksoa kuvaavan kaltainen kalenteri mielessä pitäen. Voisitteko kommentoida näitä asioita?

Komeetat ovat mitättömän pieniä planeettoihin verrattuna, eivätkä ne saa aikaan Maapallon muutoksia. Myöskään aurinkokunnan muiden planeettojen keskinäinen asento ei saa aikaan Maapallon muutoksia. Edes kaikkien planeettojen asettuminen yhteen riviin kuten esimerkiksi 5.5.2000 tapahtui ei vaikuta Maapalloon, kuten me jo vuosia ennen tuota päivämäärää kerroimme (http://www.zetatalk.com/poleshft/p71.htm). Onko kuitenkin olemassa joku tekijä, joka aiheuttaa Maapallolle rasitusta talvipäivän seisauksen aikoihin? Se tosiseikka, että Maapallo on kallistunut tähän suuntaan ja myös Maapallon magneettinen pohjoisnapa on kallistunut tähän samaan suuntaan Maapallon normaalilla kiertoradalla tänä ajankohtana, ei ole sattumaa. Me olemme kertoneet, että Planeetta X poistuu näyttämöltä nopeasti jättäen oman merkkinsä Maapalloon. Juuri tästä syystä Maapallo on kallistunut ja sen maantieteellinen ja magneettinen pohjoisnapa eivät ole täysin samassa kohdassa. 23 astetta on avainluku ja todellakin aurinkokunnan ulkopuolella on juuri siinä suunnassa, johon Maapallon pohjoisnapa talvipäivän seisauksen aikana osoittaa jotakin, joka vetää Maapalloa puoleensa aina joulun aikaan. Juuri tästä syystä tapahtui viimeisin todella suuri maanjäristys - 9,5 richteriä 26.12.2004. Tämä seikka on myös yksi tekijä niissä ilmiöissä, joita me otaksumme tapahtuvan nyt joulun aikaan.

...

Valokuvasivustonne kaipaa päivitystä! Onko teillä uusia valokuvia Planeetta X:stä?

Vuoden 2001 alussa Planeetta X voitiin nähdä observatorioista käsin meidän ilmoittamiemme koordinaattien osoittamassa suunnassa ja ainakin kolme ryhmää kolmesta eri valtiosta (Kanadasta, Ranskasta ja USA:sta) kertoi tehneensä tällaisen havainnon. Vuoden 2002 alussa Planeetta X:stä voitiin ottaa infrapunakuvia ja jälleen ainakin kolme ryhmää (Ranskasta, Afrikasta ja USA:sta) kertoi tehneensä tällaisen havainnon meidän ilmoittamiemme koordinaattien osoittamassa suunnassa. Sen jälkeen oli mahdollista ottaa digitaalisia valokuvia kaukoputken avulla ja innokas joukko otti lukuisia kuvia ja antoi ne yleisön tarkasteltavaksi. Nämä ryhmät etsivät näistä kuvista liikkuvaa kohdetta, joka oli nähtävissä öisellä taivaalla talven 2002-2003 aikana. Keväällä 2003 Planeetta X voitiin nähdä iltataivaalla Orionin tähtikuvion lähistöllä ja useat kymmenet ihmiset ilmoittivat tehneensä tällaisen havainnon. Sitten Planeetta X siirtyi Auringon lähistölle aiheuttaen lukuisia havaintoja toisesta auringosta vuoden 2003 aikana. Kun Maapallo eteni radallaan siten, että se ja Planeetta X sijaitsivat Auringon samalla puolella, Planeetta X oli Maapallolta katsottuna niin lähellä Aurinkoa, että sen havaitseminen oli mahdotonta. Planeetta X sijaitsi nyt Maapallon ja Auringon välisellä alueella ja se verhoutui Auringon sädekehään. Auringon valo heijastui Planeetta X:n pölypilvestä takaisin kohti Aurinkoa, minkä vuoksi Planeetta X näkyi Maapallon suunnasta katsottuna himmeänä sumeana kohteena, joka ei heijastanut valoa Maapallon suuntaan. Tämä on edelleen vallitseva tilanne eikä se muutu ennen kuin Planeetta X näyttää siirtyvän oikealle ja Maapallo vasemmalle valmistauduttaessa kolmeen pimeyden päivään. (http://www.zetatalk.com/teams/tteam342.htm)

...