Zetatalk: Otteita ZetaTalk-päivityksistä (10.3.2012) - kanavana Nancy Lieder

(Julkaistu 10.3.2012, kanavoitu viikon 10/2012 aikana, http://www.zetatalk.com/ning/10mr2012.htm , suomentanut Olli sekä Arto, suomennosta löytyy myös osoitteesta http://nibirunpaluu.ning.com/profiles/blogs/maaliskuu-10-2012-www-poleshift-ning-com-sivuston-kysymykset-ja-v)

Mitä on nyt odotettavissa Euroopan tsunamista verrattuna alkuperäiseen ennustukseen? Viitaten viimeviikon lausuntoon hidastetusta 7/10 tahdista ja siirtymisestä toiselle taistelukentälle. Voisivatko Zetat selventää, mitä voimme olettaa lopuista 7/10 muutosasteen ennustuksista. Tuleeko Etelä-Amerikkaan ja Japaniin iskemään 8-9 Magnitudin maanjäristykset vai ovatko ne heikompia? Entäs New Madridin siirroksen asettuminen ja Euroopan tsunami?

Mitä tapahtuu, kun mannerlaattojen siirtymisiä hidastetaan? Tsunamien todennäköisyys varmasti vähenee, kuten Sundan laatan vajoamisesta olemme saaneet nähdä. Sundan laatan vajoaminen on melkein lopussa, silti ennustetut tsunamit tuolle alueelle vältettiin. Tsunamien korkeus ja voima on suoraan verrannollinen merenpohjan siirtymisen rajuuteen. Jos tämä tapahtuu asteittain eikä kertarysäyksellä, ovat seuraukset pienempiä.

Tämä ennustaa hyvää Euroopan tsunamille. Jos Maailmojen Neuvosto esittää edelleen hidastettua tahtia muutosaste 7/10-mannerlaattojen siirtymisille, tarkoittaa tämä varmasti vähäisempiä tsunameja. Pohjoisen Atlantin repeämä tapahtuu useassa pienessä vaiheessa ja on joka kerta melko vähäinen. Veden virtauksen määrä tähän syntyneeseen repeämään tulee joka kerta olemaan vähäisempi. Samoin veden ponnahtaminen takaisin kohti Iso-Britanniaa tulee olemaan vähempää. Mutta meidän ennustuksemme on pahin mahdollinen tilanne ja se myös heijastaa sitä, mitä Maapallon muutoksen ilman hidastusta toisivat tullessaan.

Mutta mitä hidastettu tahti tekee maamassoille siellä, missä maanjäristyksiä on odotettavissa? Alentaako se odotettavissa olevien maanjäristysten voimakkuutta? Suuren luokan järistykset tapahtuvat siellä, missä laattojen saumakohtien rajat ovat tiukasti kiinni toisissaan, mutta loppuen lopuksi antavat periksi. Yleensä on olemassa yksi kohta, episentri, missä kyseinen kohta sijaitsee. Kaukana laattojen rajaa tapahtuvat pienemmät järistykset valmistelevat rajaa helpompaan liikkumiseen. Vastuksen piste laatalla, kuten New Madridin alue, saattaa yhtäkkiä antaa periksi.

Ei ole mitään mahdollisuutta vähentää rasitusta näillä alueilla, joskin painetta voidaan vähentää muilla näihin kohdistuvilla alueilla siten, että itse järistystä voidaan siirtää myöhemmäksi. Mitä tämä tarkoittaa muutosaste 7/10-tapahtumien hidastetulle tahdille? Suuret järistykset ovat jakautuneet isommalle aikajaksolle ja niiden yhteys meidän ennustuksiimme voidaan verhota eliitin toimesta. Siellä missä uppoaminen (kuten Karibian saaret, Trinidad) tai alueiden leviäminen (Mississipin länsiosa) tapahtuu, tapahtuu se lopulta joka tapauksessa. Mutta kuten Sundan laatan vajoamisen yhteydessä, tapahtumien hidastuminen antaa eliitille enemmän aikaa kehitellä peitetarinoita ja tekosyitä.

Onko Afrikan mantereen pyörähtämisellä yhteyttä äskettäisiin Tunisian tulviin? (http://earthobservatory.nasa.gov/NaturalHazards/view.php?id=77262) Oheiset kuvat esittävät Luoteis-Tunisian ja Koillis-Algerian alueita. Useita vesialueita näyttäisi suurenevan 28. helmikuun tilannetta esittävässä kuvassa. Kaksi järveä, toinen lähellä Tunisin kaupunkia toinen länteen Tunisian ja Algerian rajasta, ovat selvästi suurempia.

Miksi maa Tunisian rannikolla vetäytyisi alas kun Afrikan manner pyörähtää? Kun Afrikka repeää irti pudoten kohti etelää, Välimeren pohja menettää tukensa. Olemme selittäneet, miten Algerian rannikko tulee menettämään noin 4 metriä korkeutta Afrikan pyörähtämisen yhteydessä, koska Afrikan laatta irtoaa pitkin Välimeren rannikkoa. Siinä missä tämä on Algerian rannikon lopullinen vajoaminen ja missä Marokko voi olettaa merkittävää venytystä kärjessään Afrikan laatan pudotessa, pudotus ei ole yhdenmukaista Välimeren laatan rajalla.

Kuten on huomattu Internetin runkoyhteyksien katkeamisista (http://www.itviikko.fi/uutiset/2012/02/28/ankkuri-hidasti-nettinopeuksia/201224133/7) Keniassa ja Punaisella merellä, itäosa Afrikan laatasta putoaa, kun taas läntinen puoli pysyy paikallaan. Afrikka pyörähtää kohti itää vajotessaan kuten olemme selittäneet. Mitä tämä tekee Tunisialle on se, että osa Tunisian maamassoista vajoaa Välimeren laatan mukana. Tämä on epätasaista vajoamista, koska laatta on eripaksuinen. Osa vajoaa, kun taas osa pysyy nykyisellä tasollaan.

...

Tervehdys Venäjältä. Haluaisin kysyä Zetoilta, että esiintyikö äskettäisissä Venäjän presidentinvaaleissa vilppiä? Itse luulen, että vilppiä esiintyi.(http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2012/03/1505701/putin-saamassa-murskavoiton---myos-oikeaa-kannatusta-takanaan) ...

Venäjällä esiintyy vilppiä jokaisissa vaaleissa, mutta Putin voitti nämä vaalit. Tosiasiassa vilppiä esiintyi enemmän Putinin vastustajien puolelta. Venäjän kansalaiset ovat olleet pettyneitä nykyiseen presidenttiin ja kaipaavat takaisin Putinin vahvuutta. Politiikassa on pitkälti kysymys vaikutelmasta ja siitä, että saadaan luotua vaikutelma vahvasta asemasta sekä sisä- että ulkopolitiikassa. Putin on tähän juuri oikea henkilö. Putinilla on myös kokemusta KGB:sta ja hän ymmärtää, kuinka Venäjän hallinnon lonkerot toimivat. Nykyinen presidentti oli menettämässä otteensa tässä asiassa ja entinen KGB toimi miten tahtoi.

...

On ollut monia kommentteja liittyen siihen, että tässä kuussa tulisi tapahtumaan jotakin poikkeuksellista, joka saisi monet ihmiset havahtumaan todellisuuteen ja napasiirtymään. Ymmärrän, että vallanpitäjät ovat valmiita syyttämään Aurinkoa monista Planeetta X:n läsnäolon aiheuttamista ilmiöistä, vaikka Aurinko ei nyt olekaan ollut kovin aktiivinen. Onko tällä BBC:n uutisella jotakin tekemistä sen kanssa, että Planeetta X olisi tulossa paremmin näkyväksi vai onko kyseessä vain peitetarina? (http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/solar-storm-kony-2012-and-international-womens-day-morning-roundup/2012/03/08/gIQAvlqtyR_blog.html , http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/03/1508474/kaikkien-aurinkomyrskyjen-aiti-on-vasta-tulossa)

Kyseessä on Auringon aktiivisuusmaksimi. Auringon aktiivisuushan vaihtelee 11 vuoden jaksoissa, mutta joskus nämä jaksot saattavat venyä pari vuotta pidemmiksikin. Yhteen jaksoon sisältyy aktiivisuusminimi, jolloin auringonpilkkujen ja -purkausten määrä on pieni ja aktiivisuusmaksimi, jolloin odotetaan esiintyvän runsaasti auringonpilkkuja ja -purkauksia. Nyt menossa olevan jakson aikana Auringon aktiivisuus on ollut hyvin vähäistä, auringonpilkkuja on esiintynyt poikkeuksellisen vähän ja nyt aktiivisuusmaksimin aikana NASA odottaa epätoivoisesti suurempia auringonpurkauksia, sillä NASA:n suunnitelmana oli käyttää Aurinkoa virallisena syynä Planeetta X:n läsnäolon aiheuttamiin Maapallon muutoksiin. Verrattuna edelliseen Auringon aktiivisuusmaksimiin vuonna 2000 vuoden 2012 odotettu aktiivisuusmaksimi on ollut NASA:lle suuri pettymys.

Mutta odottakaapa! X-luokan auringonpurkaus on nyt havaittu! Ihmiset ovat käyneet yhä levottomammiksi huomatessaan outoja säätilojen vaihteluita ja Auringon ja Kuun olevan usein oudossa paikassa taivaalla. Siksi NASA on epätoivoisesti odottanut jotakin, jonka avulla kansalaisille voitaisiin tarjota jotakin selitystä poikkeaviin havaintoihin ja nyt hieman suuremman auringonpurkauksen yhteydessä NASA julisti, että on odotettavissa häiriöitä sähkölaitteiden toiminnassa ja muitakin epätavallisia ilmiöitä. NASA on tehnyt tällaisia julkistuksia vuoden 2009 alusta lähtien aina silloin tällöin. NASA suorastaan anelee Aurinkoa aktivoitumaan ja suostumaan "yhteistyöhön"! On hyvä muistaa se, että X-luokan auringonpurkauksia esiintyy lähes aina Auringon aktiivisuusmaksimin yhteydessä, joten kysessä ei ole mikään poikkeuksellinen ilmiö.

Planeetta X:n vaikutuksien salailu- ja peittelytoimintaa ylläpitävien tahojen keskuudessa vallitsee nyt paniikki varsinkin siitä syystä, että parin viikon takaisessa päivityksessämme me totesimme Maailmojen Neuvoston julistaneen sodan tällaista toimintaa vastaan. Ihmiset eivät tiedä, mitä Maailmojen Neuvosto suunittelee tekevänsä ja tämä seikka on saanut asioiden salailu- ja peittelytoimintaa ylläpitävät tahot levottomiksi. Niinpä he yrittivät kaataa internetin ZetaTalk-rinnakkaissivustot ja juoksentelevat nyt kuin pikkuinen kana huutaen "varokaa Aurinkoa, varokaa Aurinkoa!"

...