Zetatalk: Tietoa vai harhatietoa - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 11.3.2005, http://www.zetatalk.com/index/zeta208.htm , suomentanut Olli)

Me olemme maininneet, että ihmiset ovat lisääntyvässä määrin levottomia kuullessaan uutisia poikkeuksellisista sääolosuhteista ja geologisista poikkeavuuksista. Poikkeukselliset sääolosuhteet synnyttävät hirmumyrskyjä sekä vaihtelevaa kuivuutta ja rankkasateita. Geologisia poikkeavuuksia ovat maan sisältä päin tulevan lämmön vaikutuksesta sulavat napajäätiköt ja maanjäristykset, joiden määrä lisääntyy niin paljon, että USA:n Geologisen Tutkimuslaitoksen USGS:n yritykset vähätellä järistyksiä alkavat olla niin ilmeisiä, että ihmiset alkavat epäillä sen toimia. Perinteinen selitys, että kaikki johtuu kasvihuoneilmiöstä ja ilmaston lämpenemisestä, ei enää vaikuta uskottavalta. Me olemme selittäneet, että eliitti oletti voivansa joko vetäytyä suojaan maanalaisiin luolastoihinsa tai paeta tilapäisesti pois Maapallolta, mutta on sittemmin tajunnut, että kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei voi toteutua. Me olemme selittäneet, että eliitti teki päätöksen opastaa ihmisiä muodostamaan selviytymisyhteisöjä, jotta heillä olisi tulevaisuudessa käytettävissään enemmän ja vahvempaa työvoimaa. Tämän opastustoiminnan käynnistäminen edellyttää sitä, että tiedotusvälineissä aletaan puhua avoimesti sellaisesta mahdollisuudesta, että suuria luonnonmullistuksia olisi tulossa. Me olemme maininneet useaan kertaan, että maailmaa suuren varallisuutensa avulla kontrolloiva eliitti on päättänyt tehdä presidentti Bushin hallintokoneistosta syntipukin sitten, kun totuus luonnonmullistuksista lopulta tulee julkisuuteen. Bushin hallintokoneisto on esittänyt olevansa maailman supervalta, he ovat kontorolloineet NASA:n toimintaa ja siten he ovat pitäneet yllä asioiden salailua ja peittelyä.

Mitenkä asiaan suhtautuu Bushin hallintokoneisto, joka oli pelkkä eliitin ohjailema 'sätkynukke', mutta suunnitteli sitten tulevansa itse mahtitekijäksi kontrolloimalla maailman öljykenttiä ja Amerikan mantereen alueita Alaskasta Argentiinaan? Selvästikään Bushin hallintokoneisto ei halua tehdä yhteistyötä mutta he eivät myöskään onnistu saamaan tukea suunnitelmilleen olla itse itsensä nimittänyt maailman demokratian lähettiläs. Maailman mielipide on heitä vastaan ja muut valtiot pitävät itsellään ja ostavat ne setelit, joita USA tarvitsee päivittäin taloutensa tueksi. Samalla kun eliitin ja heidän 'sätkynukkiensa' välinen taistelu käy kiivaana, syntyy tietolähteitä, jotka levittävät joko oikeaa tai harhauttavaa tietoa. Koska valtauksia saattaa tapahtua varsinkin silloin, kun tietolähteellä ei ole todellista henkilöllisyyttä vaan se on vain internet-sivusto, niin yksi ja sama tietolähde saattaa ensin levittää oikeaa tietoa ja muuttua sitten harhatiedon levittäjäksi. Kuinka ihmiset voivat tietää, onko tieto todellista vai harhaa?

Vaikka tietolähteen omistaja ja tiedon luotettavuus olisi selvillä, uutisointi ja äänensävy saattaa äkisti muuttua. Juuri tällainen vaikutus on valtahierarkian huipulta tulevilla käskyillä, kidutus- tai murhauhkauksella tai uhkauksella saattaa tiedon välittäjä taloudelliseen ahdinkoon tai aiheuttaa suuri skandaali tunnetun radio- tai TV-persoonan maineen mustaamiseksi. Näin ollen tietolähde saattaa selkeästi muuttaa uutisointiaan ja palata sitten taas entiselleen. Tässä nopeasti muuttuvassa tilanteessa, jossa asioiden salailu ja peittely on tuomittu epäonnistumaan ja sen ylläpitäjät paljastumaan, tällaisia äkkikäännöksiä tulee ilmenemään paljon. Eliitin 'sätkynuket' yrittävät hädissään ohjailla tiedotusvälineiden toimia ja uhkailevat kaikkia asianosaisia äärimmäisillä toimenpiteillä pitämään yllä asioiden salailua ja peittelyä ja välttämään ajatustakaan siitä, että he alkaisivat tukea avointa keskustelua asioista. Eliitti puolestaan vaatii, että tällainen avoin keskustelu asioista aloitetaan. Koska Maapallon muutokset tukevat vankasti tätä ellitin suunnitelmaa, niin lopputulos on taattu. Pysykää siis kuulolla!