Zetatalk: 10 lentokoneen salajuoni - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 11.8.2006, http://www.zetatalk.com/index/zeta311.htm , suomentanut Olli)

Minun täytyy esittää Zetoille seuraavat kysymykset:
1. Oliko kysymyksessä todellinen terrori-iskuyritys vai brittien ja USA:n oma salajuoni?
2. Oliko tämä jälleen yksi episodi, jonka avulla brittien ja USA:n viranomaiset voivat osoittaa kuinka tehokkaasti he pystyvät torjumaan terrori-iskuja?
3. Jos kysymyksessä oli todellinen uhka, niin varoittivatko Zetat ihmisiä siitä, jotta saataisiin eliminoitua taas yksi peruste poikkeustilan voimaan asettamiselle?

Jälleen kerran tiedotusvälineet olivat tupaten täynnä terrori-iskun uhasta kertovia uutisia. Äskettäinhän uutisoitiin siitä, että ryhmä haitilaisia uhkasi räjäyttää Sears Tower -pilvenpiirtäjän ja FBI paljasti tämän salajuonen ja siitä, kuinka Lontoon terrori-iskujen tutkinnan yhteydessä ammuttiin viaton mies väärien tiedustelutietojen takia. Poikkesiko tämä tapaus mitenkään näistä? Suunnitelma oli tiedossa jo kuukausien ajan ja Bush ja Blair keskustelivat keskenään siitä. Kuinka suuri uhka todella oli kysymyksessä? Jos nesteitä tai geelejä oli mahdollista räjäyttää niin helposti, niin miksi niitä sallittiin kuljettaa lentokoneissa kaikkien näiden kuukausian ajan? Kuinka niistä tuli juuri nyt niin vaarallisia, että ne piti karsia pois matkatavaroiden joukosta? Ja kuinka paljon MI-5 ja CIA tukivat ja rohkaisivat tätä joukkoa? Miksi uutiset terrori-iskun uhasta täyttivät uutiset juuri sopivasti samana päivänä, kun USA:ssa oli käynnissä suurta kiinnostusta herättäneet esivaalit, joissa Bush hävisi senaattori Liebermanille Connecticutissa? Bushin joukkio on menettämässä otteensa ja he pelkäävät menettävänsä valta-asemansa ennen kuin napasiirtymän ennakko-oireet saavuttavat niin suuren mittakaavan, että he voisivat asettaa poikkeustilan voimaan ja sen nojalla olla vallassa koko loppuelämänsä ajan. Jos näillä keinotekoisilla terrori-iskun uhan hälytyksillä ei ole heidän haluamaansa vaikutusta, he ryhtyvät muihin toimenpiteisiin, koska Bush ja Blair ovat kuin nurkkaan ahdistettuja eläimiä, jotka ryhtyvät hyökkäykseen.

Historia osoittaa sen, että poliittiset johtajat suuntaavat yleisen kiinnostuksen pois omista epäonnistumisistaan julistamalla valtakunnan rajojen olevan uhattuina. Kun julistaa sodan tai painottaa sodan uhkaa, niin kansalaiset asettuvat tukemaan johtajaansa ja lakkaavat valittamasta. Syyskuun 11. päivän terrori-isku ei ollut 19 itsemurhahaluisen muslimin suorittama teko eikä Lontoon pommi-isku ollut muslimien laatima suunnitelma. Muslimit eivät ohjailleet näitä tapahtumia ja ne onnistuivat vain USA:n ja Britannian hallitusten antaman avun turvin. Muslimien osuutta korostetaan, heidät pidätetään ja sisäpiiriin kuuluvat avustajat pidetään poissa julkisuudesta ja ellei internetiä olisi olemassa, niin heidän olemassa olostaan tiedettäisiin tuskin lainkaan. Äskettäisissä terrori-iskun uhkaa korostaneissa tapauksissa USA:n, Britannian ja Kanadan tiedusteluviranomaiset ensin varustivat ja yllyttivät muslimeja näihin tekoihin ja sitten osoittivat heidät niiden suunnittelijoiksi. Mitä tällainen toiminta kertoo näiden valtioiden johtajien mielentilasta? Tietenkin he ovat säännöllisesti yrittäneet saada aikaan terrori-iskuja. Nämä yritykset ovat epäonnistuneet, koska kuten me olemme maininneet, Maailmojen Neuvosto on antanut meidän puuttua asioihin ja avustaa näiden iskujen estämisessä. Mutta sitä, että ensin joitakin henkilöitä yllytetään iskujen tekoon ja sitten julistetaan, että isku oli tapahtumaisillaan, ei ole estetty eikä luultavasti tulla estämään jatkossakaan. Kuvio on riittävän ilmeinen kansalaisille, joiden enemmistöä ei tällä tavoin voida harhauttaa. Mutta mihin tämä toiminta tulee johtamaan?

Bushin suunnitelma oli hallita kaikkia maailman öljykenttiä ja kaikkia maailman öljyvaroja napasiirtymän jälkeisenä aikana. Hän on jo yrittänyt saada USA:n armeijaa miehittämään Iranin, mutta armeija ei ole suostunut tähän. Bush on yrittänyt manipuloida tilannetta räjäyttämällä Kultaisen Moskeijan lietsoakseen sisällissotaa Irakissa. Hän rohkaisee Israelia hyökkäämään Hizbollahin kimppuun toivoen, että shiiamuslimivaltaiset Iran ja Syyria liittyisivät tukemaan Hizbollahia aseellisesti. Bush on menettämässä otteensa Lähi-Idässä ja USA:n kansalaisten ja armeijan painostus joukkojen vetämisestä Irakista tulee jatkumaan. Mutta kuitenkin Bush toivoo voivansa pysyä vallassa ja olla lopulta maailman öljykenttien kuningas. Me olemme arvioineet, että epätoivoisesti vallan kahvassa roikkuva ja demokraattisenemmistöiseksi muuttuvan kongressin uhkaama Bush saattaa yrittää saattaa poikkeustilaa voimaan USA:ssa. Tämä toimenpide tulisi tekemään kongressista ja oikeuslaitoksesta merkityksettömiä ja tekisi siten Bushista diktaattorin. Tällöin Bush voisi käyttää USA:n armeijaa omien kansalaisten vastalauseiden tukahduttamiseen. Samankaltainen kehitys on käynnissä myös Britanniassa, mutta Blair tullaan todennäköisesti syrjäyttämään siististi eikä hänellä ole käytettävissään sellaisia laillisia keinoja kuin Bush kuvittelee itsellään olevan. Tuleeko tämä Bushin suunnitelma onnistumaan? Tuskin, mutta se ei estä häntä yrittämästä sitä. Me oletamme, että näin tulee tapahtumaan ja tämä yritys tulee epäonnistumaan. Jos jatkuva uutisointi terrori-iskujen uhasta ei auta republikaaneja voittamaan kongressivaaleja, niin sitten niitä tullaan käyttämään syynä poikkeustilan julistamiseen USA:ssa.