Zetatalk: Brasilian sähkökatkos - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 11.11.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta545.htm , suomentanut Olli)

Sähkökatkos pimensi suuren osan Brasiliaa ja Paraguayta. (http://online.wsj.com/article/SB125790382947542827.html?mod=WSJ_hpp_sections_world) Suuri sähkökatkos vaikutti Brasilian kahteen suurimpaan kaupunkiin São Pauloon ja Rio de Janeiroon sekä myös suureen osaan Brasilian naapurivaltiota Paraguayta jättäen miljoonat ihmiset ilman sähköä tiistai-iltana, kun suuri vesivoimalaitos kytkeytyi pois toiminnasta. Sähköverkosta katosi noin 17000 megawattia ja katkos vaikutti laajalle alueelle, mutta Rion alueella virta alkoi palata takaisin jo muutaman tunnin kuluttua. Brasilian energiaministeri Edson Lobão sanoi, että viranomaiset eivät olleet varmoja siitä, että mikä aiheutti katkoksen Itaipun padolla Brasilian ja Paraguayn raja-alueella sijaitsevassa voimalaitoksessa, mutta ministeri kertoi olettavansa syynä olleen jonkinlaisen "ilmakehän ilmiön" tai "erikoisen myrskyn". ... Katso myös http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/11/994276 ja http://www.reuters.com/article/worldNews/idUSTRE5AA07M20091111

Brasilian ja Paraguayn rajalla sijaitsevan Itaipun padon luona sijaitsevalla vesivoimalaitoksella tapahtunut häiriö aiheutui tietenkin Planeetta X:n sähköisesti varautuneen pyrstön aikaansaamasta sähkömagneettisesta myrskystä. Brasilian energiaministeri oli rehellinen kertoessaan sähkökatkoksen aiheutuneen tuntemattomasta "ilmakehän ilmiöstä". Monet sähkökatkokset aiheutuvat siitä, että laitteiden omat suojajärjestelmät kytkevät laitteet pois toiminnasta suojatakseen laitteita ylikuormituksen aiheuttamilta vaurioilta. Usein korkean sähkönkulutuksen aikaan saattaa esiintyä ylikuormitusta, joka johtuu siitä, että sähkön kulutus ylittää sen tarjonnan. Tämä saattaa aiheuttaa dominovaikutuksen, kun yksi alakeskus toisensa jälkeen kytkeytyy pois toiminnasta ylikuormituksen vuoksi ja siirtää siten sähkön jakelun toisten alakeskusten harteille. Tämä ei kuitenkaan ollut tilanne tässä Brasilian/Paraguayn katkoksessa, joka aiheutui itse voimalaitoksessa tapahtuneista ilmiöistä. Katkos syntyi nopeasti ja se vaikutti koko siihen alueeseen, jonne tämä voimalaitos toimitti sähköä. Tämä viittaa siihen, että katkos aiheutui juurikin itse voimalaitoksessa tapahtuneista ilmiöistä.

Viimeksi kuluneiden kuukausien aikana on esiintynyt useita täydellisiä sähkökatkoksia - 1.6.2009 Air Francen lennolla 447 tapahtui sähkökatkos, joka pimensi lentokoneen kaikki sähköjärjestelmät (http://www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_03062009.htm , http://www.zetatalk.com/newsletr/issue136.htm) ja 17.8.2009 Sajano-Susenskajan vesivoimalaitoksella sähkömagneettinen hyökyaalto aiheutti valtavia räjähdyksiä (http://www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_21082009.htm , http://www.zetatalk.com/newsletr/issue148.htm). Planeetta X:ltä tulevia sähkömagneettisia puuskia on havaittu 21.1.2009 alkaen (http://www.zetatalk.com/newsletr/issue134.htm) ja niiden myötä Maapallon magneettinen etelänapa on ajoittain ollut kadoksissa (http://www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_30092009.htm) tai Maapallon magneettikenttä on vinoutunut (http://www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_29102009.htm). Usein samanaikaisesti näiden ilmiöiden kanssa on esiintynyt suuria maanjäristyksiä. Itaipun padon voimalaitoksella tapahtuneet ongelmat eivät kuitenkaan aiheutuneet poikkeuksellisen voimakkaasta sähkömagneettisten hiukkasten virtauksesta, kuten sähkökatkoksen aikainen Maapallon magnetosfäärin tila osoittaa (http://www2.nict.go.jp/y/y223/simulation/realtime/index.html). Magnetosfääri vaikutti tuohon aikaan olleen melko normaali. Vaikkakaan Maapalloon ei tuolloin kohdistunut laajamittaista sähkömagneettista puuskaa, niin Maapallon ja Planeetta X:n välinen vuorovaikutus voi saada aikaan lähes mihin tahansa suuntaan kulkevia poikkeuksellisia virtauksia. Planeetta X ja Maapallo asettuvat ajoittain hetkeksi magneettisesti päittäin, jolloin Maapallon magneettinen etelänapa katoaa tai Maapallon magneettikenttä vinoutuu. Muulloin Planeetta X:n magneettikentästä vain kulkeutuu joitakin hiukkasia Maapalloa kohti aiheuttaen paikallisen magnetismihiukkasten "ylikansoituksen".

Tämän tilanteen synnyttämä virtaus on satunnaista ja se suuntautuu sellaiseen kohtaan Maapallon pinnalla, jossa on sähkömagneettisilta ominaisuuksiltaan sopivat olosuhteet. Juuri tämä ilmiö aiheutti sen, että Air Francen lennon 447 kaikki sähkölaitteet kytkeytyivät pois toiminnasta, kun lentokone oli ylittämässä Atlantin valtameren pohjassa olevaa repeämää, joka on Maapallon pinnalla oleva magneetti, juuri silloin, kun repeämä veti puoleensa "ylimääräisiä" sähkömagneettisia hiukkasia. Mistä syystä Itaipun padon alue sitten vetää puoleensa sähkömagneettisia hiukkasia? Me olemme todenneet Etelä-Amerikan mantereella olevan vesiväylän, joka avautuu Parana-joen suuntaisena Buenos Airesia kohti. Joet ja varsinkin tällaiset vesiväylät sijaitsevat mannerlaattojen heikoissa kohdissa, joissa tapahtuu venymäliikettä ja maan painumista alaspäin. Näin ollen näissä paikoissa on vähemmän suojaavaa maakerrosta Maapallon sähkömagneettisen ytimen ja Maapalloa ympäröivän magnetosfäärin välillä. Planeetta X:ltä lähtenyt sähkömagneettinen puuska ohjautui tämän Maapallon kuoren heikon kohdan kautta Maapallon ytimeen ja toisena puoleensa vetävänä tekijänä oli voimalaitoksen itsensä tuottama sähkömagneettisten hiukkasten virtaus.

Kaksi viikkoa ennen sähkökatkosta Brasiliassa ilmestynyt selvästi vihjaava viljapeltokuvio oli varoitus alueen asukkaille siitä, että heidän asuinalueensa maasto-olosuhteet ovat sellaiset, että tällaiset sähkökatkokset ovat mahdollisia. Viljapeltokuvio ilmestyi Ipuacuun, joka sijaitsee hiukan itäkaakkoon Itaipun padosta Foz do Iguagun lähistöllä. Viljapeltokuvio osoitti etelälounaaseen padon eteläpuolelle Parana-joen uoman suuntaan. Viljapeltokuvio kuvasi sitä, että Brasilian pohjoisrannikon linjaa pitkin kulkeva Atlantin pohjassa sijaitseva suuri repeämä ei ollut ainoa sähkömagneettisen pulssin vaaran paikka. Lisäselvitystä viljapeltokuvion merkityksestä haluavien tulee lähettää Kutsu (http://www.zetatalk.com/finland/c00.htm) ja ottaa sitä kautta yhteys suoraan viljapeltokuvion tekijöihin. Me olemme varoitelleet siitä, että Maapallolla tulee jossakin vaiheessa esiintymään lisääntyvässä määrin samanlaisia sähkökatkoksia kuin esiintyi vuonna 2003, jolloin Planeetta X:n valtava pyrstö liehui Maapallon suunnassa. Nyt nämä varoittamamme ajat ovat koittaneet.

Uusi monimutkainen viljapeltokuvio havaittu Brasiliassa (29.10.2009) (http://www.colinandrews.net/CropCircles2009-Brazil.html), Ipuacun pikkukaupungissa vehnäpellossa Santa Catarinan alueella Etelä-Brasiliassa.