Zetatalk: Mystinen ohjus - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 11.11.2010, http://poleshift.ning.com/profiles/blogs/contrail-incident , suomentanut Olli)

"Kalifornian rannikolla on eilen laukaistu ohjus, joka on saanut maan viranomaiset hämilleen. Pentagonilla ei ole mitään tietoa siitä, kuka on laukaissut ohjuksen. Mysteeriohjus tallentui televisiokanava KCBS:n liikennehelikopterin nauhalle maanantaina. Pentagonin edustajan, kenraali David Lapanin mukaan yksikään armeijan yksikkö ei ole ilmoittautunut ohjuksen laukaisijaksi. Normaalisti ohjustesti edellyttäisi ilmatilan sulkemista sekä ilmoitusta merivoimille, jotta nämä tietävät pysyä poissa alueelta. Pentagonin mukaan tällaista ilmoitusta ei ole kuitenkaan tehty. Lapanin mukaan myös se seikka, että ohjus ammuttiin niin lähellä Los Angelesin lentokenttää, kielii ettei kyseessä ole Yhdysvaltain armeijan tekemä ohjustesti." (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2010/11/1221408/salaperainen-ohjus-laukaistiin-kaliforniassa---pentagon-ymmallaan)

Ensisilmäyksellä se näyttää raketin jättämältä vanalta, mutta tarkemmin tarkasteltaessa käy ilmi, että lentokoneen jälkeensä jättämä vana saattaa näyttää tältä Auringon nousun tai laskun aikaan ja vastaavia ilmiöitä ON nähty ja valokuvattu jo aiemminkin. (http://contrailscience.com/a-problem-of-perspective-in-the-oc-new-years-eve-contrail/)

Eivätkö pilvet joskus näytäkin Auringon laskun aikaan oranssin värisiltä? Näin tapahtuu siksi, että laskevasta Auringosta näkyy vain tietyn aallonpituuden mukaista eli punertavaa valoa. Tämän tapauksen uutisoinnin taustalla on se, että monet ihmiset odottavat Washingtonissa tapahtuvan muutoksia äskettäisten edustajainhuoneen välivaalien takia. Presidentti Obama ja Valkoisen Talon henkilökunta ovat matkalla Aasiassa. Obama lensi vaaralliselle alueelle, purkautuvan Merapi-tulivuoren lähistöllä sijaitsevaan Jakartaan, ja teoriassa hän voisi saada surmansa luonnonmullistuksessa. Vaalituloksen ansiosta joku republikaanien edustaja tulee pian syrjäyttämään presidenttiyden perimisjärjestyksessä kolmantena olevan Nancy Pelosin. Näin ollen ainoastaan varapresidentti Joe Biden olisi ainoana demokraattina esteenä sille, että republikaanien edustaja nousisi jälleen USA:n presidentiksi! Äärioikeistolaisten sydämet alkoivat läpättää hillittömästi. Sydämentykytyksiä! Onko USA:n armeijassakin tapahtumassa vallankaappaus! Onpa dramaattinen tilanne!