Zetatalk: Otteita ZetaTalk-päivityksistä (12.3.2011) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 12.3.2011, http://www.zetatalk.com/ning/12mr2011.htm , suomentanut Olli)

Lähi-idässä protestoidaan ja muuallakin kansalaiset ovat alkaneet kapinoida hallitustaan vastaan. Voivatko Zetat kommentoida, kuinka paljon kaikki tämä herättää paniikkia valtaapitävässä eliitissä? Aikovatko eliitin jäsenet siirtyä turvabunkkereihinsa jo piankin?...

Eliitti on syvästi huolestunut eri puolilla maailmaa esiintyvästä kapinoinnista. Eliitin jäsenet ovat tottuneet siihen, että poliisi ja laki pitävät kansan kurissa. Eliitti hallitsee tuomioistuimia, sillä he ovat hallinneet lainsäätäjiä tukemalla heidän vaalityötään taloudellisesti. Nyt tämä tilanne on kuitenkin muuttunut kolmen tekijän vaikutuksesta: lisääntyneet sadonmenetykset ovat aiheuttaneet ruokapulaa, Maapallon tuhoisat mullistukset ovat romahduttaneet talouden ja monissa maissa, kuten Egyptissä, on ilmennyt rauhanomaista tähtilasten johtamaa kapinointia.

Kansalaisten valitukset korkeasta ruuan hinnasta ja työpaikkojen puutteesta ei ole mitään uutta ja eliitillä on näihin asioihin valmiit hyvin harjoitellut vastaukset: hallituksen tarjoama apu, hallituksen taloudellinen tuki, työttömyysvakuutus ja ruokakupongit. Nyt ollaan vasta ottamassa käyttöön hintasäännöstelyä ja hamstraamista estäviä ruokakiintiöitä. Mutta paine kasvaa nyt yhä suuremmaksi, kun kodittomia ja siirtolaisia on yhä enemmän. Monet valtiot ovat vararikossa ja alkavat estää maahanmuuttajien pääsyä rajojensa sisäpuolelle. Ruokaa ei ole jaettavaksi, joten nälkää kärsiville alueille meneviä avustuksia aletaan karsia. Työttömyys lisääntyy, joten valtion tukea tarvitsevien määrä lisääntyy, vaikka valtio alkaa olla vararikossa.

Eliitti oletti tämän tilanteen saapuvan jossakin vaiheessa. He olettivat, että poliisi ja laki pitäisi kansan kurissa siihen saakka, kunnes he voisivat siirtyä turvabunkkereihinsa. Nyt asiat näyttävät kuitenkin olevan toisin. Nyt on syntynyt laajoja muutosta vaativia kansanjoukkoja, jotka toimivat lain mukaisesti ja rauhanomaisesti pakottaen eliitin joko paljastamaan todelliset aikeensa ja asettamaan voimaan poikkeustilan tai pitämään kansan kurissa väkivaltaisesti tai antamaan muutoksen tapahtua! Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan valtioiden ja itseään demokratioiksi kutsuvien valtioiden vallanpitäjillä ei ole juurikaan eroa. Kansalaisilla ei ole paljoakaan vaihtoehtoja, kun ankarat ajat koittavat. Jopa USA:ssa hallituksen tarjoama apu tulee olemaan riittämätöntä, kun New Madridin siirroksen odotettavissa oleva repeytyminen tapahtuu. Laki suojaa yltäkylläisyydestä nauttivia puutetta kärsivien hyökkäyksiltä, kun puutetta kärsivien määrä lisääntyy. Mutta entäs sitten?

Mitä tapahtuu, jos muutosta vaativat rauhanomaiset protestit saavuttavat valtavat mittasuhteet ja saavat puolelleen poliisit ja armeijan sotilaat? Talous ja teollisuus ovat pysähdyksissä, kunnes muutos on tapahtunut, eikä tämä muutos useimmiten ole eliitille mieluinen. Eliitti odottaa omien palkkioittensa kutistuvan, kun työntekijöiden palkkoja korotetaan. Eliitti otaksuu, että voimassa olevat lait, jotka mahdollistavat sen, että luottokorttiyhtiöt ja pankit voivat orjuuttaa kansalaisia korkeilla koroilla ja palvelumaksuilla, muuttuvat yhtäkkisesti ja siksi eliitti yrittää tukahduttaa protestit alkuunsa. Eliitti otaksuu kodittomien ottavan haltuunsa tyhjät asunnot ja pienten maatilojen saavan oikeuden myydä tuotteitaan tai harrastaa vaihtokauppaa, jolloin yritysten tavoin toimivat ja lain nojalla kilpailijansa syrjäyttäneet suurtilat menettävät merkityksensä.

Jos lakeja ei kapinan myötä muuteta, niin kansalaiset alkavat jättää voimassa olevat lait huomiotta. Kansalaisten täytyy tällöin alkaa vastata omista asioistaan eivätkä he tarvitse siihen eliitin ohjailua. Eliitin ensireaktio tähän tulee olemaan raivo ja kiukku ja eliitti tulee käyttämään kaikkia mahdollisia lain ja politiikan mahdollistamia vastakeinoja. Kun niistäkään ei ole mitään hyötyä, niin eliitti vetäytyy suutaan mutristellen turvabunkkereihinsa aiemmin kuin mitä olivat suunnitelleet.

Aerosolien ilmakehään aiheuttamia vaikutuksia tutkimaan tarkoitettu NASA:n satelliitti ei onnistunut saavuttamaan aiottua kiertorataa. Kyseessä oli kahden vuoden sisällä jo toinen NASA:n ilmastosatelliitti, jonka laukaisu epäonnistui. (http://www.nytimes.com/gwire/2011/03/04/04greenwire-science-satellites-crash-leaves-nasa-devastate-66697.html). Minä luulen, että tämän satelliitin todellinen tarkoitus oli tutkia Planeetta X:ää. Voisivatko Zetat kommentoida tätä asiaa? (http://www.tampabay.com/incoming/nasas-glory-research-satellite-plunges-into-the-sea/1155419) "NASA:n Glory-satelliitti syöksyi mereen, kun sen simpukankuoren muotoinen suojus ei avautunut eikä satelliittia voitu laukaista lopulliselle radalleen. Samanlainen tapaus sattui vuonna 2009, kun NASA:n Kiertävä Hiilihavaintoasema putosi maahan samasta syystä ja niinpä NASA:n insinöörit olettivat nyt ratkaisseensa ongelman."

Sen vian, että nokkakartio ei avaudu, tapahtuminen kahdesti on taatusti jotakin muuta kuin pelkkää sattumaa. Vuonna 2009 kyseessä oli täysin samanlainen mekaaninen ongelma kuin nytkin oli. Tietenkin näitä mekaanisia toimintoja ohjataan sähköisesti ja tunnettu tosiasia on se, että me olemme hyvin taitavia ohjailemaan sähköisten laitteiden toimintaa. Mitä tämän vian toistamisella oli tarkoitus viestiä NASA:lle? Sitä, että kaikki yritykset valvoa ihmisten liikkeitä, jotta heitä voitaisiin paremmin estää liikkumasta ja ohjailla, tullaan estämään.

...

Voisivatko Zetat kertoa meille, onko uutisointi komeetta Eleninistä harhauttavaa tietoa? Vai onko se todellinen komeetta, joka tulee aiheuttamaan jotain poikkeavaa lokakuussa? (http://www.examiner.com/astronomy-in-aurora-co/comet-elenin-boom-to-bust , http://www.skyandtelescope.com/community/skyblog/observingblog/112431829.html)

Vallanpitäjät etsivät epätoivoisesti kaikkea, mitä voitaisiin käyttää ihmisten harhauttamiseen, kun Planeetta X kuuvanoineen alkaa näkyä taivaalla. Vallanpitäjät toivovat kansalaisten hämääntyvän ja olettavan, että kyseessä onkin komeetta Elenin ja ajattelevan, että: "komeetta Elenininhän piti alkaa näkyä juuri tähän aikaan, sehän se onkin!" Niinpä vallanpitäjät käyttävät paljon resurssejaan siihen, että ihmisten mielet saataisiin kyllästettyä kaikella muulla kuin totuudella. Komeetta Elenin on tavanomainen pikkuruinen komeetta, likainen jääkimpale, jolla ei ole mitään vaikutusta Maapalloon. Mutta tarkkailkaapa sitä, miten Eleninistä tullaan uutisoimaan esittämällä vakuuttavia valokuvia ja niiden suurennoksia.

...

Japanissa on tapahtunut suuria maanjäristyksiä ja niitä on seurannut monet Etelä-Amerikassa tapahtuneet maanjäristykset, vaikkakaan keskeisimmät "muutosaste 7" -tapahtumat eivät ole näemmä vielä alkaneet. Tapahtumat näyttävät etenevän siten, että jollakin alueella esiintyy ensin lisääntynyttä aktiivisuutta ennen kuin on päätapahtuman aika. Monilla ennustettujen "muutosaste 7" -tapahtumien seuduilla alkaa nyt näkyä merkkejä lisääntyneestä jännitteestä. Yritän näiden perusteella tehdä parhaani ja varoittaa ihmisiä parhaan kykyni mukaan. Useimmat perheenjäseneni ja ystäväni asuvat USA:ssa Erie-järven lähistöllä. Olen huolissani siitä, että monet ihmiset eivät usko varoituksia ennen kuin jotain tapahtuu heidän omalla takapihallaan. En ole täällä asumieni yli 20 vuoden ajan kokenut koskaan voimakkuudeltaan yli 3:a suurempaa maanjäristystä ja tällaisen järistyksen aikana monet eivät tunne tärinää ollenkaan. Tuleeko alueella esiintymään lisääntyviä maanjäristyksiä? Vai tuleeko vain yksi suuri mullistus?

Monet ovat hämmentyneitä tutkiskellessaan meidän ennustamiamme Maapallon muutoksia. Monet olettavat kaiken tapahtuvan yhdessä rysäyksessä ilman ennakkovaroituksia. Vaikkakin maanjäristykset ja venymäalueiden onnettomuudet vaikuttavat tapahtuvan lähes yllätyksenä, niin niistä on kyllä havaittavissa selkeitä enteitä. Pohjois-Amerikan mantereella on esiintynyt tällaista varoittavaa lisääntyvää aktiivisuutta jo jonkin aikaa. Maanjäristyksiä on esiintynyt New Madridin siirroksen alueella ja siitä länteen päin yhä lisääntyvässä määrin. Pennsylvaniasta Tennesseehen ulottuvalla alueella on ilmestynyt maanvajoamakuoppia ja maanteille on ilmestynyt halkeamia. San Diegon alueella on tapahtunut useita vesiputkien rikkoutumisia ja Utahissa tapahtui romahdus kaivoksessa. Minkään näiden tapahtumien ei ole kuitenkaan kerrottu liittyvän tulossa olevaan New Madridin siirroksessa tapahtuvaan uudelleenasemoitumiseen, vaikkakin FEMA on selvästikin hermostuneena valmistautumassa johonkin tiedossa olevaan suureen katastrofiin.

Tuleeko New Madridin siirros repeämään yhden voimakkuudeltaan 9:n suuruisen maanjäristyksen saattelemana? Tuskinpa. Ensin tulee esiintymään voimakkuudeltaan 4-5 suuruisia maanjäristyksiä koko New Madridin siirroksen alueella. Rasitus San Diegosta Mississippiin ulottuvalla alueella tulee lisääntymään aiheuttaen aktiivisuutta myös pohjoisempana ja etelämpänä Aleuteilta aina Meksikon kärkeen saakka. Maanvajoamakuoppia ja halkeamia tulee ilmestymään kaikille USA:n alueen venymäalueille aina Uudesta Englannista Floridaan saakka. Sitten maanjäristykset voimistuvat voimakkuuteen 6-7 koko pitkän New Madridin siirroksen alueella. Näin ollen New Madridin siirroksen repeytyminen ei tule yllätyksenä, vaan se tulee antamaan selkeitä ennusmerkkejä tulostaan.

...