Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (15.8.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 15.8.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta525.htm , suomentanut Olli)

...

Voisitteko kommentoida tätä 10.8.2009 ilmestynyttä viljapeltokuviota? (www.cropcircleconnector.com/2009/woodboroughhill2/woodboroughhill2009b.html)

Tämä viljapeltokuvio esittää tilannetta, jossa kaksi planeettaa sijaitsee niin lähellä toisiaan, että niiden magneettikentät koskettavat toisiaan. Magneettikentät muodostavat silloin yhden kokonaisuuden, johon kummankin planeetan magneettikenttä vaikuttaa omalta osaltaan, mitä tässä kuviossa esittävät ulommalla kehällä olevat kaksi erikokoista silmukkakuviota. Verrattuna vuoden 2008 Furze Knollin viljapeltokuvioon (http://www.alternativkanalen.com/c45d8621k/corn1173.jpg), joka myös esittää Maapallon vaappumisliikettä, tässä kuviossa voidaan nähdä vääristynyt kosketuspiste. Planeetta X:n Maapallolle päivittäin antaman magneettisen tönäisyn aiheuttama Maapallon vaappumisliike on voimistunut ja Maapallon tämän vaappumisliikkeen aikana tekemä liike on laajentunut kuten ilmakehän lisääntyneet poikkeavuudet ja poikkeuksellisen korkeat vuorovedet osoittavat.

...

Ketkä kaappasivat Arctic Sea -rahtilaivan ja missä se tällä hetkellä sijaitsee? (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/08/932212)

On arveltu, että tämän laivan kaappasivat merirosvot laivan lastina olleiden aseiden tai ehkäpä huumeiden vuoksi. Meksiko on äskettäin joutunut huumekartellien hallintaan, jotka vaativat Meksikon armeijan puuttuvan asioihin ja muuttavan jotkut kaupungit sotatila-alueiksi. Somaliasta on tullut uusi tyyssija merirosvoille, jotka kyseenalaistavat ikivanhan merien lain, jonka mukaan merellä kulkevat laivat eivät kuljeta aseita. Maailmalla tulee esiintymään muitakin paikkoja, joissa taloustaantuman aiheuttama levottomuus ja puolustusmenojen säästöt motivoivat rikollisia merirosvouteen ja huumeiden salakuljetukseen. Tämän kadoksissa olevan laivat voidaan olettaa olevan samankaltainen tapaus kuin Meksikon taistelujen eli kahden kartellin välinen kamppailu. Arctic Sean lastina oli SEKÄ aseita ETTÄ huumeita, jotka ovat nyt vaihtaneet omistajaa.

...

Voisitteko kommentoida tätä "siivekästä miestä" esittävää viljapeltokuviota, jonka kerrotaan ilmestyneen äskettäin pellolle Goesissa Hollannissa? Onko kyseessä ihmisten tekemä kuvio kuten väitetään vai onko kuvio aito? Jos kuvio ei ole ihmisten tekemä, niin voisitteko kertoa, mitä se esittää? (http://www.cropcircleconnector.com/inter2009/worldrumours2009.html , http://defotograaf.smugmug.com/gallery/9196806_CYoie#613971448_a2RNJ)

Tämä viljapeltokuvio ei ole huijaus. Me totesimme aiemmin, että tämänvuotisissa viljapeltokuvioissa käytetään aiempaa selvempää kuvakieltä kuten hyönteisiä, kaloja tai kuten tässä tapauksessa, ihmishahmoa. Näin on tehty siksi, että viesti menisi paremmin perille! Suuri osa Hollantia sijaitsee merenpinnan alapuolella ja siksi se tulee kokemaan suuria tuhoja nousuvesien kohotessa ja myrskyjen voimistuessa. Tämä kuvio viestii sitä, että hollantilaisten olisi parasta "levittää siipensä" ja "lentää pakoon", elleivät he ole jo aiemmin siirtyneet turvallisempaan paikkaan!

...

On väitetty esiintyvän merkkejä siitä, että taloustilanne on kohenemassa. Tällaista on kerrottu ainakin Saksan ja USA:n taloustilanteesta. Kuitenkin minusta tuntuu, että on tulossa uusi laskukausi ja pahin taantuma on vielä edessäpäin. Zetat ovat sanoneet, että taantuma ei hellitä ennen napasiirtymän tapahtumista. Onko siis niin, että pahin taantuma on vasta tulossa?

Taloustilanteessa ei todellakaan esiinny kohenemista, vaikkakin jokainen pieni tilapäinen tilastoindeksien kohoaminen sellaiseksi uutisoidaan. Joillakin teollisuudenaloilla jossakin maassa vaikuttaa ajoittain esiintyvän nousua, jonka toisaalla tapahtuva taantuma sitten kompensoi. Laman aikana esiintyy dominovaikutusta, jossa yhdellä alalla tapahtuva lasku vetää muita aloja taantumaan. Näin ollen kaikki toipuminen on väliaikaista ja päättyy heti, kun muualla tapahtuva taantuma kääntää senkin laskuun. Ratkaisevaa on kokonaistilanne eikä yksittäiset ilmiöt, vaikka tiedotusvälineet mieluusti uutisoivatkin ja korostavat kaikkia pieniäkin elpymisen merkkejä.

...