Zetatalk: Päätöksenteon aika - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 15.11.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta45.htm , suomentanut Olli)

Kanavaltamme Nancylta on kyselty jatkuvasti sitä ajankohtaa, jolloin suuret Maapallon muutokset tapahtuvat. Tätä on tapahtunut huolimatta marraskuussa 2001 antamastamme ilmoituksesta olla antamatta mitään tarkkaa päivämäärää ja loputtomista selityksistämme siitä, kuinka valtaapitävä eliitti käyttäisi hyväkseen ihmiskunnan enemmistöä, jos he tietäisivät edes kohtuullisella tarkkuudella sen, milloin Maapallon pyörimisliikkeen hidastuminen ja pysähtyminen tapahtuu. Tämän ajankohdan tiedusteleminen on täysin ymmärrettävää. Ihmiset haluavat pitää kiinni työpaikoistaan, heidän täytyy tehdä työmatkoja, heidän lapsensa saattaavat olla kaukana koulussa ja heidän täytyy maksaa laskunsa ajallaan. Tilanne on piinaava niille, jotka ovat havainneet Maapallon muutosten olevan lisääntyvässä määrin totta ja tulleet siihen johtopäätökseen, että aurinkokunnassa on läsnä Maapallon otteeseensa ottanut tunkeilija. Ajoitus on kaikki kaikessa, jos ei tarkka päivämäärä niin ainakin kohtuullisen tarkka aikaväli.

Totesimme jonkin aikaa sitten, että vallanpitäjät eivät halua ajatellakaan sotatilalain voimaan asettamista ennen Maapallon pyörimisliikkeen pysähtymistä, koska he tulevat olemaan liian kiireisiä työskennellessään luonnonmullistusten aiheuttamien tuhojen parissa. Niinpä Maapallon pyörimisliikkeen hidastuminen ja pysähtyminen ei ole merkki sille, että on tullut aika siirtyä turvalliseen paikkaan, vaan sen voi havaita jo paljon aikaisemmin. Mitä sitten tulee tapahtumaan?

Kanavamme Nancy on tutkinut äskettäisiä viljapeltokuvioita (http://www.zetatalk.com/index/cropciru.htm) ja tulkinnut niistä, että Auringon hiukkaspyyhkäisyt seuraavat toisiaan 6,5 viikon välein. Hän on löytänyt todisteita kolmen marraskuun 14. päivää edeltäneen pyyhkäisyn vaikutuksista noin 6,5 viikon välein. Todellakin, viimeksi kuluneella viikolla on tapahtunut asioita, jotka osoittavat hiukkaspyyhkäisyn siirtäneen Planeetta X:ää taas lähemmäs Maapalloa siten, että Maapallon ja Planeetta X:n magneettikentät koskettavat nyt toisiaan. Tämän lisääntyneen vuorovaikutuksen heijastusvaikutuksena on syntynyt maankuoren liikettä ja poikkeuksellisia sääolosuhteita. Ne, jotka eivät halua tai voi tehdä elämäänsä muutoksia ennen Joulua ja Uutta Vuotta, voivat ehkä viettää nämä pyhät rauhassa, mutta vain täpärästi, sillä seuraava Auringon hiukkaspyyhkäisy tulee muuttamaan asioita niin paljon, että epäilykselle ei enää jää sijaa.