Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (15.11.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 15.11.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta483.htm , suomentanut Olli)

...

Koska avaruussukkula lähetettiin lennolle, niin onko lähiavaruudessa nyt vähemmän kivenlohkareita kuin aiemmin? Kun NASAn mukaan satelliitteja kiertää Maapalloa lähes ruuhkaksi asti, niin miten voi olla mahdollista, etteivät lohkareet osu niihin, vai tapahtuuko vaurioitumisia, joista ei kerrota mitään?

Lähiavaruudessa on yhtä paljon kivenlohkareita kuin aiemminkin, mutta jos kansainvälinen avaruusasema aiotaan pitää toimintakunnossa, niin huoltolentoja täytyy tehdä. Muutama vuosi sitten alkoi ilmetä todisteita siitä, että satelliitteja vaurioitui enemmän kuin mitä virallisesti kerrottiin, kun vakuutuskustannukset nousivat huomattavasti. Ilmeisesti avaruuteen on toimitettu korvaavia satelliitteja enemmän kuin mitä virallisesti on kerrottu.

Kaliforniassa järjestettiin maanjäristyskatastrofiharjoitukset, avaruudesta on löydetty uusia planeettoja, 2012-elokuvan julkistettu mainospätkä vihjaa suuren katastrofin olevan tulossa - liikkeellä on siis monia hienovaraisia ja myös suorasukaisempiakin viestejä tulevista tapahtumista. Onko tavoitteena saada viesti leviämään tällä tavoin ilman että kerrottaisiin siitä suoraan? Eli vähän niin kuin Kennedyn murha, johon kaikki tietävät hallituksen sekaantuneen, mutta sitä ei koskaan virallisesti myönnetä?

Kuten me olemme jo useasti todenneet, niin minkään valtion hallitus ei voi kertoa kansalaisille suoraan, että aurinkokunnan sisäosissa majailee omia teitään kulkeva planeetta, joka todennäköisesti tulee sivuuttamaan Maapallon ja aiheuttamaan napasiirtymän. Se on mahdoton viesti. Jos tällainen julkistus tehtäisiin, niin yhteiskunnan toiminnan oletetaan pysähtyvän, ihmisten jättävän työnsä tekemättä ja verot maksamatta, hallituksen toiminnan pysähtyvän ja tästä kaikesta olevan seurauksena nälänhätää ja ryöstelyä. Koska tällaista ilmoitusta näyttää olevan mahdotonta tehdä, niin vallanpitäjät vääntelevät käsiään, ovat vaiti ja jatkavat asioiden todellisen tilan salailua ja peittelyä. Totuudesta vihjailevat elokuvat ovat jo pitkään tarjonneet helpotusta niille ihmisille, joiden omatuntoa nämä asiat rasittavat. Tulevaisuudessa elokuvat saattavat alkaa kertoa totuudesta yhä selkeämmin ja tällaisia ohjelmia voidaan alkaa esittää televisiossakin, millä varmistetaan se, että mahdollisimman moni kansalainen saa tiedon.

...

Voivatko Zetat vahvistaa sen, että ennen kuin Obama vannoo virkavalan, niin Maapallolla tulee tapahtumaan jokin suuren mittaluokan mullistus? Vai tuleeko tällaisia tapahtumaan vasta myöhemmin? Zetojen aiemman arvion mukaan muutostilan pitäisi nyt olla asteikolla 1-10 noin 5-6.

Meiltä kysyttiin alkuvuodesta, että kuinka muutos tulee etenemään vuonna 2008 ja arvioimme silloin muutostilanteen olevan noin 2-3 asteikolla, jossa viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen alussa muutosarvo olisi 10. Me arvioimme muutosarvon olevan 6 vuoden 2008 lopussa. Kerroimme tähän lukeutuvan myös yhteiskunnalliset ja taloudelliset muutokset. Pörssien romahdus syyskuussa ja sitä seurannut maailmanlaajuinen työttömyyden ja konkurssien lisääntyminen liittyvät selkeästi tähän. Mutta vielä tulee tapahtumaan fyysisiä geologisia muutoksia ja äärimmäisiä sääolosuhteita. Lisäksi saattaa tapahtua jotakin yllättävää, jota me emme voi tämän yksityiskohtaisemmin paljastaa, sillä me haluamme sen tulevan yllätyksenä vallanpitäjille.

CNN kertoi astronomien löytäneen uusia planeettoja. Avaruussukkula Endeavour lähetettiin matkaan. Intialainen luotain laskeutui kuuhun ja lähetti sieltä kuvia yhtenä tehtävänään etsiä harvinaisesta Helium-3-isotoopista uutta ratkaisua ydinfuusioenergian tuottamiseen. ( http://www.cnn.com/2008/TECH/space/11/13/new.planets/index.html , http://www.msnbc.msn.com/id/27718900/ , http://www.msnbc.msn.com/id/27719701/ ) Onko sattumaa, että kaikki nämä asiat tapahtuvat juuri nyt?

Kuten me olemme jo aiemmin todenneet, NASA ja JPL yrittävät paljastaa tosiasioita pikku hiljaa, mutta heidän pitäisi tehdä se huomattavasti nopeammassa tahdissa. Vain muutama vuosi sitten Maapalloa pidettiin virallisesti ainoana elollisena planeettana koko maailmankaikkeudessa, vaikka tähtitieteilijät tiesivät asian olevan toisin. Avaruusmuukalaisten läsnäoloa ei vieläkään myönnetä. NASA on menettämässä otteensa, kun muutkin valtiot huomaavat pystyvänsä matkaamaan kuuhun ja huomaamaan, että siellä on ihmisen lisäksi vieraillut jo joku muukin. Kuitenkaan tätä tietoa ei todennäköisesti kerrota kansalaisille.

...

Ote ZetaTalkista 20.1.2007: "Obama tulee toimimaan katalyyttinä presidenttiehdokasvaaleissa, mutta ilmeisesti ei tule voittamaan. Hän on värillinen ja hänen suvussaan on muslimeja. Demokraattinen puolue ei voi ottaa näin suurta riskiä. Mutta katalyyttinä hän tietää tehtävänsä ja tulee ohjaamaan keskustelua tiettyyn suuntaan, pakottamaan ottamaan tiettyjä asioita keskusteluun ja muita ehdokkaita puhumaan niistä avoimesti. Me toivotamme hänelle kaikkea hyvää tässä tehtävässään!" Voivatko Zetat kommentoida tätä lausumaansa verrattuna siihen, että viime viikolla he kertoivat Obaman olevan Abraham Lincolnin uudelleeninkarnaatio?

Näiden lausumiemme välillä ei ole ristiriitaa. Nancyn tehtävässään onnistumista kommentoidessamme me olemme todenneet, että 20 yhteyshenkilöstämme 19 epäonnistuu tehtävässään tai ainakaan tavoite ei täyty suunnitellussa laajuudessaan. Nancy on onnistunut yli odotusten ja me olemme joutuneet siirtämään muihin tehtäviin varattuja resurssejamme tukemaan häntä. Obama saattoi onnistuakin ja sen hän tekikin, tai sitten hän olisi ennustuksemme mukaan ollut vain vähäpätöisemmässä tehtävässä ja toiminut kampanjan aikaisena katalyyttinä. Mitään ei ole ennalta kirjoitettu kiveen vaan tilanteet muuttuvat kaiken aikaa.

...

Milloinka suurimmat Maapallon mullistukset toteutuvat ja päättyvät?

Me olemme kuivailleet napasiirtymää edeltävät tapahtumat ja ne ovat:

  1. lisääntyvä Maapallon vaappumisliike aiheuttaen poikkeavaa merivesien liikehdintää ja voimakkaita tuulia
  2. Maapallon kallistuminen vasemmalle johtaen nopeassa tahdissa
  3. kolmeen pimeyden päivään ja
  4. kuuteen päivään, jolloin aurinko näyttää nousevan hieman pohjoisnavan länsipuolelta
  5. Maapallon pyörimisliikkeen hidastuminen muutaman viikon aikana ja sen jälkeen
  6. Maapallon pyörimisliikkeen pysähtyminen 5,9 päivän ajaksi, jota seuraa
  7. yhden tunnin aikana tapahtuva napasiirtymä
Napasiirtymän jälkeen Maapallon kuoren ja ytimen välisen liikkeen kitkan synnyttämän lämmön ja Maapallon kuoren asennon muuttumisen vaikutuksesta napajäätiköt sulavat ja meren pinta nousee joksikin aikaa nykytasostaan yli 200 metriä. Napasiirtymän aikana esiintyvien 9 richterin maanjäristysten aiheuttamia jälkijäristyksiä tulee jatkumaan satojen vuosien ajan.

...