Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (16.2.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 16.2.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta437.htm , suomentanut Olli)

...

Tuleeko USA kotiuttamaan joukkonsa Irakista ennen kuin seuraava presidentti aloittaa virkakautensa?

Jos me vastaisimme tähän kysymykseen, me antaisimme samalla vihjeitä tulevien Maapallon mullistusten aikataulusta. Sitä meillä ei ole lupa tehdä. Me olemme todenneet, että Arabian mannerlaatta tulee kääntymään siten, että sen kärki työntyy Irakin öljykenttien alueelle. Tämä tulee muuttamaan Irakin öljykentät tulimereksi ja joukot tullaan epäilemättä kotiuttamaan. Meillä ei ole lupaa kertoa teille sitä, milloin nämä tapahtumat alkavat. Me olemme myös todenneet, että joukot tullaan kotiuttamaan Maapallon mullistusten takia, koska joukkoja tarvitaan huolehtimaan USA:n alueella tapahtuvien katastrofien hoidosta. Tästäkin toteamuksestamme voi saada vinkkiä tulossa olevien mullistusten aikataulusta. Olemme pahoillamme, mutta me emme voi antaa tämän parempia vinkkejä tulossa olevien mullistusten aikataulusta.

Obama menestyy esivaaleissa, Bush menettää yhä enemmän arvovaltaansa, Irakin tilanne muuttuu yhä epätoivoisemmaksi ja taloustilanne on synkkä. Vieläkö Bush joukkioineen tulee yrittämään poikkeustilan julistamista vai ovatko he viimeinkin tajunneet, että se ei tule onnistumaan ja tyytyvät siihen, että siirtyvät kaikessa hiljaisuudessa omiin turvapaikkihinsa ensi vuonna?

Bush joukkioineen yritti julistaa poikkeustilan viimeksi vain muutama kuukausi sitten kesäkuussa 2007, jollloin Bush yritti käyttää hätätilaviestintäverkostoa välittämään poikkeustilanjulistusilmoituksen suoraan Valkoisesta Talosta kansalaisille. Tämä yritys estettiin ja se epäonnistui ja he yrittivät uudestaan käyttämällä apuna Cheneyn toimistoa, minkä estämiseksi heidän vastustajansa sytyttivät Cheneyn toimiston palamaan vain pari kuukautta sitten. Ovatko he jo luovuttaneet? Eivät, mutta elleivät katastrofit vie kaikkien huomiota siinä määrin, että Bush kumppaneineen tuntee, että heidän toimintaansa ei valvota niin huolellisesti kuin tällä hetkellä valvotaan, he eivät todennäköisesti tule yrittämään uudelleen.

...

Teksasissa tapahtui äskettäin suuri öljyputken rikkoutumisen aiheuttama räjähdys. Aiheutuiko se maaperän liikkumisesta? (http://abclocal.go.com/wtvg/story?section=news/national_world&id=5960441)

New Madridin siirroksen lähistöllä oleviin pienempiin siirroksiin tulee kohdistumaan lisääntyvää rasitusta ennen kuin tapahtuu suurempi sopeutuminen. Ennen suurta järistystä tapahtuu pienempiä mukautumisia, kun heikommat liitoskohdat antavat periksi pääkiinnityskohtien pysyessä vielä ehjinä. Indianan osavaltiossa havaittu outo haju aiheutuu juuri tällaisten pienempien mukautumisten synnyttämistä railoista nousevasta kaasusta. Putkilinjat ovat hyvin haavoittuvaisia, koska ne eivät ole joustavia, sillä niiden ja öljynjalostamoiden suunnittelun lähtökohtana on ollut se, että maaperä on kiinteä ja liikkumaton.

...

Tuleeko ihmisten ja avaruusolentojen välillä olemaan fyysinen tietoinen kontakti ennen napasiirtymää?

Kyllä, joissakin paikoissa. Havahduttamisprosessi etenee sen mukaan, kuinka ihmiset tällaiseen kontaktiin reagoivat. Siellä, missä tällaista kontaktia toivotaan tapahtuvaksi ja se ei aiheuta liiallista levottomuutta, havahduttamisprosessia nopeutetaan. Siellä, missä ihmisille on kerrottu muukalaisten olevan pahoja, tällainen kontakti herättää helposti pelkoa ja havahduttamisprosessi etenee yksilöllisesti kunkin ihmisen omien edellytysten mukaisesti.

...

Muistaakseni Zetat vahvistivat aiemmin, että 1980-ja 1990-lukujen S&L-rahoitusskandaali aiheutui osittain siitä, että CIA ryösti valtion varoja ja monet ihmiset tiesivät Bushien sekaantuneen vahvasti asiaan. Nyt New Yorkin kuvernööri Elliot Spitzer väittää Bushin hallinnon aktiivisesti ja tietoisesti edistäneen sellaista pankkitoimintaa, joka on aiheuttanut tämänhetkisen kriisin ja jonka vaikutukset leviävät nyt myös osakemarkkinoille. Spitzerin sanoin: "Bushin hallinto ei ainoastaan jättänyt tekemättä mitään kansalaisten suojelemiseksi vaan he myös pitivät yllä aggressiivista kampanjaa estääkseen osavaltioita suojelemasta asukkaitaan niitä ongelmia vastaan, joihin liittovaltio ei kiinnittänyt mitään huomiota..." Kysymykseni on: Oliko kyseessä USA:n kansalaisten rahojen suunniteltu ryöstö vai hallinnon epätoivoinen yritys luoda mielikuva terveestä taloustilanteesta luomalla markkinakupla ja toivomalla, että se kestää? (http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/02/13/AR2008021302783_pf.html , http://news.yahoo.com/s/afp/20080214/bs_afp/usmarketsbondspoliticsspitzer_080214234317;_ylt=AhIoeiXJNT7AyWKpewfAGMimOrgF)

Bushin hallinto tuki asuntoluottokuplaa useasta syystä. Yksi näistä oli Wall Streetin osakekurssien tukeminen, sillä laskevat kurssit olisivat olleet selkeä merkki USA:n talouden alamäestä. Kun inflaation vaikutuksen ottaa huomioon, niin Dow Jones -indeksi on nyt paljon matalammalla kuin mitä se oli Bushin astuessa valtaan. Tietenkin oli tiedossa, että markkinakuplan aikaansaamiseksi käytettäisiin laittomia keinoja ja Bushin kontrollin alaisina olleita valvojia käskettiin olemaan kiinnittämättä asiaan huomiota. Indeksin ylläpitämiseksi tehdään koko ajan sisäpiirin kauppoja ja sekin sallitaan, vaikka onkin laitonta. Tärkein päämäärä oli pitää Dow Jones -indeksin arvo korkealla ja luoda vilkasta toimintaa asuntosektorille tekemällä remontteja ja rakentamalla ja kalustamalla uusia asuntoja. S&L-kriisin myötä suuri määrä rahaa katosi julkiselta sektorilta yksityisiin taskuihin. Kyseessä oli ennen kaikkea ryöstö. Mutta asuntoluottokuplan ei odotettu puhkeavan, koska napasiirtymän oletettiin tapahtuvan sitä ennen. Kyllä, jotkut yrittivät hyötyä lainaustoiminnasta ja ovat yrittäneet kadota jäljettömiin rahojensa kanssa, mutta heidät voidaan jäljittää. Lopullista syytteeseenpanoa he eivät voi paeta.

...

Jos Obamasta tule presidentti, niin tullaanko hänet murhaamaan, kuten brittiläinen Nobel-palkinnon voittaja Doris Lessing on ennustanut? Hän on myös sanonut, että olisi parempi, jos Hillary Clinton voittaisi ja Obama olisi varapresidentti. Voitteko kommentoida tätä?

Obamalla on ollut paljon uhkaajia, onhan hänen turvallisuuspalvelun tiedostonsa yhtä laaja kuin presidentti Bushilla. Tällaiset ennustukset pohjautuvat ymmärrykseen siitä, millaisia uhkia yksilöön kohdistuu, mutta ne eivät ota huomioon sitä suojelusta, jota enkelit mahdollisesti tarjoavat. Obaman kohtalo ei riipu pelkästään ihmisten toiminnasta.

Onko olemassa todellisia selvänäkijöitä, vai ovatko kaikki selvänäkijöiksi itseään väittävät huijareita? Onko olemassa sellaisia selvänäkökykyjä, jotka ovat todellisia, mutta me emme vain ole oppineet käyttämään niitä?

Selvänäkijät ovat todellisia ja aitoja. He käyttävät useita erilaisia keinoja ennustustensa teossa. Yksi keino on telepatia, jonka avulla he voivat kommunikoida toisten ihmisten kanssa. Toinen keino on sielujen välinen kommunikaatio, jolloin selvänäkijän sielu kommunikoi toisen sielun kanssa ja siirtää saamansa tiedot selvänäkijän aivoihin. Kuolleiden kanssa kommunikoiva John Edwards käyttää näitä kumpaakin keinoa välittäessään viestejä yleisölle. Selvänäkökyvyn omaavat ihmiset havaitsevat tämän kyvyn jo nuorena ja näitä kykyjä ei voi oppia ellei ole niitä syntymälahjaksi saanut.

Miksi vakoilusatelliitti aiotaan tuhota ohjuksen avulla? Eihän putoamassa ollutta Mir-avaruusasemaakaan tuhottu ohjuksella. Mitä tässä satelliitissa on sellaista, jota muiden ei haluta näkevän? Onko siinä radioaktiivista materiaalia? Aiheuttaako se suuren vaaran? (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/02/613113)

ISS-avaruusasema ei vielä ole putoamassa hallitsemattomassa tilassa. Pienikokoista avaruusromua ei pidetä ongelmana, koska se todennäköisesti palaa ilmakehässä ennen kuin iskeytyy maan pinnalle. Tämä vakoilusatelliitti on täysin ehjä ja sen polttoaine voi polttaa kaikkien lähistöllä olevien keuhkot ja on siten kuolettavan vaarallista. Vielä tuskallisempaa olisi niiden ihmisten elämä, jotka eivät kuolisi heti, vaan joutuisivat kitumaan jonkin aikaa palaneiden keuhkojen varassa. USA yrittää antaa vaikutelman, että he ottavat vastuun teoistaan yrittämällä räjäyttää tämän putoavan satelliitin pieniksi palasiksi siten, että sen polttoaine aiheuttaisi mahdollisimman vähän haittaa. Tähän asiaan ei liity mitään muuta poikkeavaa.

...

Kaikki tietävät nyt, että maailmantalous on ongelmissa, vaikka keskeiset tiedotusvälineet edelleen toitottavat sitä, että nyt ei ole menossa taantuma ja että tilanne tulee kohentumaan pian. Kaikkien taloudellisten indikaattoreiden mukaan vuosi 2008 tulee olemaan taloudellinen tsunami, joka saa vuoden 2007 laskusuhdanteen vaikuttamaan mitättömältä, vaikka se oli huonoin vuosi pitkään aikaan. Monien analyytikoiden mukaan tulossa oleva romahdus saa vuoden 1930 lamankin vaikuttamaan mitättömältä ja monien mielestä pysäyttämätön syöksykierre on jo alkanut ja tulee vain voimistumaan. Voisivatko Zetat kommentoida tätä? Lisäksi Zetat ovat jo useasti todenneet ja nyt myös jotkut huipputason taloustieteilijätkin sanovat, että suunta kulkee kohti "paluuta vaihdantatalouteen". Ovatko Zetat sitä mieltä, että keskeiset tiedotusvälineet eivät koskaan tule myöntämään, että on menossa taloudellinen taantuma lamasta puhumattakaan? Ja kun tilanne muuttuu todellisuudessa vaihdantatalouteen, niin tulevatko keskeiset tiedotusvälineet edelleen toitottamaan sitä, kuinka kaikki on vain tilapäistä ja talous elpyy?

On monta syytä siihen, miksi tiedotusvälineille on annettu ohjeet kiistää ilmeiset tosiasiat. Vallanpitäjät tietävät napasiirtymän olevan tulossa ja ruokapulan ja infrastruktuurin murenemisen vain kiihtyvän sitä ennen. Kun suuret järistykset ja muut luonnonmullistukset todella alkavat, vallanpitäjät tietävät, että he eivät pysty huolehtimaan kansalaisista, jotka ovat uskollisesti maksaneet veronsa kaikkien näiden vuosien ajan. Julkisivu, joka esittää kaiken olevan kuten ennenkin, pidetään yllä kaikin mahdollisin keinoin. Itseään muiden yläpuolella olevina pitävien vallanpitäjien tavoitteena on kiistää kaikki viimeiseen hetkeen saakka, jotta ihmiset kävisivät töissä entiseen tapaan eivätkä esittäisi uusia vaatimuksia vallanpitäjien suuntaan. Vallanpitäjät pelkäävät kansalaisten vaativan samanlaisia hyvin varustettuja suojabunkkereita kuin mitä eliitilläkin on. He pelkäävät ihmisten jättävän työnsä, jolloin palveluja ei olisi saatavilla, mikä saattaisi eliitin neuvottomaan tilaan. Tiedotusvälineet tulevat kiistämään totuuden muuttuivatpa olosuhteet miten huonoiksi tahansa.

...

Kuinka suuri osuus USA:n kansalaisista todella tukee Israelia? Pitääkö paikkansa, että Israel on menettänyt USA:n kansan tuen?

USA:n tuki Israelille on kaksitahoinen. Yksi syy on se, että Israel on liittolainen, jonka otaksutaan pystyvän ottamaan haltuunsa Lähi-idän öljykentät USA:n joukkojen poistuessa alueelta. He ovat paikan päällä ja heillä on sotavoimaa ja huhujen mukaan myös USA:lta saatuja ydinaseita. Toinen ja tärkein syy siihen, että USA vaikuttaa olevan Israelin määräysvallan alla on se, että USA on hyvin velkainen ja juutalaiset pankkiirit omistavat useimmat pankit. Tavalliset kansalaiset tuskin pitävät siitä ajatuksesta, että USA tukee ja suojelee Israelia. Sen kannalla ovat ne poliittiset vallanpitäjät, jotka pitävät yllä valtionvelkaa ja ovat tietoisia tulossa olevasta napasiirtymästä, minkä vuoksi he ovat miehittäneet Irakin pystyäkseen hallitsemaan maailman tärkeimpiä öljykenttiä.

Kumpi tulee taphtumaan ensin, suuri maanjäristys Kaliforniassa vai USA:n kahtia jakava New Madridin siirroksen repeäminen?

Lukuisia pienempiä järistyksiä tulee tapahtumaan ennen kuvailemamme kaltaisia suuria mullistuksia, jolloin Mississippi-joen ylittävät sillat tulevat romahtamaan ja Mississippin länsipuolinen maa-alue vajoaa merenpinnan tasalle. Tällaisista todella suurista mullistuksista New Madridin siirros tulee repeämään ensin, jonka jälkeen tapahtuu sopeutumista länsirannikon alueella. Mutta näitä ennen tulee tapahtumaan monia pienempiä järistyksiä.