Zetatalk: Otteita ZetaTalk-päivityksistä (16.2.2013) - kanavana Nancy Lieder

(Julkaistu 16.2.2012, kanavoitu viikon 7/2013 aikana, http://www.zetatalk.com/ning/16fe2013.htm, suomentanut Olli)

...

Paavi Benedictus ilmoitti eroavansa tehtävästään... Haluaisin tietää todellisen syyn paavin virasta eroamiselle. Onko asialla jotakin yhteyttä tulossa olevien tapahtumien ja presidentti Obaman Planeetta X:n läsnäoloon liittyvän mahdollisen ilmoituksen kanssa? (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/02/1705595/paavi-jattaa-tehtavansa-ei-enaa-voimia-jatkaa)

Tietenkin paavi Benedictus kärsii huonosta terveydestä, sillä hänellähän on ikää jo 85 vuotta! Mutta se tuskin on todellinen syy virasta eroamiseen, että hänellä oli jonkin aikaa sitten pieni sydänkohtaus ja jatkuva sydänlääkitys. Maailmalla huhutaan, että presidentti Obama valmistautuu julkistamaan totuuden siitä, että Planeetta X eli Nibiru on nyt Maapallon lähistöllä. Tämä Obaman julkistus on viivästynyt jo useamman kuukauden, koska hän on yrittänyt saada organisaationsa kuntoon uuden toimikauden alettua. Obama odottaa julkistuksen aiheuttavan poliittista kaaosta ja vaikkakaan hän ei omalla toiminnallaan voi paljoakaan vaikuttaa julkistuksesta aiheutuviin seurauksiin, niin hän on halunnut luoda mahdollisimman vakaat poliittiset olosuhteet julkistuksen tekemistä varten ja on nyt jälleen etenemässä julkistuksen toteuttamisessa. Paavi lukeutuu tietenkin sisäpiiriin, joka saa ennakolta tietoa julkistuksen sisällöstä ja aikataulusta ja on hyvin tietoinen siitä, mitä julkistus tulee Vatikaanissa aiheuttamaan. Hartaat katoliset tulevat vaatimaan vakuuksia oman pelastuksensa toteutumisesta, papit tulevat vaatimaan toimintaohjeita ja neuvoja ja kuninkaalliset tulevat haluamaan osansa niistä etuuksista, joita paavilla mahdollisesti on hallussaan.

Lyhyesti sanottuna Obaman tekemä julkistus tulee aiheuttamaan paaville paljon lisää TYÖTÄ, mikä ei oikein sovi paavi Benedictuksen luonteenlaadulle. Jos jonkun mielestä paavi Benedictuksen virasta eroaminen näyttää toteuttavan Malakiaan ennustuksen, niin me olemme samaa mieltä! Katolinen kirkko on jo valmiiksi vaikeuksissa ja laskeva suuntaus on ollut vallalla jo ennen pedofiiliskandaaleitakin. Hartaat katoliset ovat jo pitkän aikaa epäilleet, että Fatiman kolmas salaisuus liittyi lopun aikoihin eivätkä he ole tyytyväisiä kirkon vallanpitäjien esittämiin ilmeisiin valheisiin. Katolisen kirkon taru ei tule päättymään pelkästään Italiaa ja koko maailmaa napasiirtymän aikana ravistelevien maanjäristysten vaikutusten takia, vaan keskeisenä syynä tulee olemaan kirkon kyvyttömyys johtaa jäseniään asianmukaisella tavalla.

...

Voisivatko Zetat kommentoida Venäjällä äskettäin havaittua meteoria? Ampuivatko venäläiset todellakin meteoriitin alas? (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/02/1707672/meteorisade-aiheutti-rajahdyksen-venajalla---yli-900-loukkaantunut , http://yle.fi/uutiset/venajan_tulipallosta_ei_ole_loydetty_yhtaan_murikkaa/6498996)

Tsheljabinskin meteori ei selvästikään ollut asteroidi ja se tuli Auringon suunnasta eli suunnasta, jossa Planeetta X eli Nibiru runsaasti pölyä ja lohkareita sisältävine pyrstöineen majailee. Tällaisia meteoreja on havaittu muitakin äskettäin ja niitä tulee esiintymään vielä lisää Planeetta X:n tämänkertaisen Maapallon ohituksen aikana. Maapallolla on havaittu taivaalla näkyviä tulipalloja aiempaa runsaammin sen jälkeen, kun Planeetta X saapui Aurinkokunnan sisäosiin vuonna 2003. Tulipalloja on havaittu eri puolilla maailmaa eri aikaan kuin on totuttu näkemään säännöllisesti toistuvia meteorisuihkuja. Onko tällä Venäjällä havaitulla meteorilla jotakin yhteyttä jokin aika sitten havaittuun asteroidiin 2012 DA14, jonka on laskettu kulkevan Maapallon ja Kuun välistä 15. helmikuuta 2013 eli myöhemmin samana päivänä kuin Tsheljabinskin meteori havaittiin? Näillä kahdella ei ole mitään yhteyttä keskenään, sillä 2012 DA14 on asteroidi, joka on ajautunut sivuun normaalilta kulkureitiltään Planeetta X:n pyrstön vaikutuksesta.

Venäläiset väittivät ampuneensa Tsheljabinskin meteorin alas, koska eivät olleet varmoja siitä, että oliko kyseessä ohjus tai joku muu hyökkäys ja joka tapauksessa he halusivat pilkkoa kohteen pienempiin osiin vähentääkseen sen maahan iskeytymisen vaikutuksia. Tämä väite pitää paikkansa ja ilmakehään saapuessaan nopeuttaan hidastava liekehtivänä loistava meteori on ohjukselle suhteellisen helposti jäljitettävä kohde. Onko nyt tulossa lisää Tsheljabinskin meteorin kaltaisia aiempaa suurempia ja tuhoisampia tulipalloja? Ilman muuta ja kaikki ne tulevat Auringon suunnasta, mikä on jälleen yksi asia, jota ei Planeetta X:n läsnäolon kiistävillä selityksillä pystytä pätevästi selittämään. Tässä on siis jälleen yksi syy, jonka vuoksi presidentti Obaman olisi syytä kiirehtiä tiedottamaan Planeetta X:n läsnäolosta ja siitä, että asiaa on tietoisesti pidetty salassa aina presidentti Reaganin kaudella säädetystä asetuksesta lähtien. Vai tulemmeko sittenkin taas kuulemaan uusia NASAn keksimiä keinotekoisia selityksiä?

Suomentajan lisäys 17.2.2013: Italialainen Alberto Cardin on jo jonkin aikaa kuvannut säännöllisesti Aurinkoa punasuodattimen avulla ja saanut tallennettua otoksia, joissa Auringon tuntumassa näkyy erinäisiä kohteita, joiden on oletettu olevan Planeetta X-kompleksin osia eli joko itse Planeetta X tai sen kuita tai pyrstön osia. Alberton ottamia kuvia voi katsella osoitteessa http://poleshift.ning.com/photo/photo. Samana päivänä kuin Venäjälle iskeytyi meteori eli 15.2.2013 otetuissa kuvissa näkyy joukko Maapalloa kohti suuntautuvia kohteita, joiden voisi tulkita olevan Planeetta X:n pyrstöstä erkaantuvia kappaleita. Ohessa näistä kuvista koostettu videonpätkä:

15.2.2013 havaittiin tulipalloja myös muun muassa USA:ssa Pohjois-Kaliforniassa: http://ca.news.yahoo.com/fireball-lights-northern-california-skies-reports-065245105.html