Zetatalk: Minne menet, Maapallo? - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 15.3.2004 , http://www.zetatalk.com/index/zeta80.htm , suomentanut Olli)

Mainitsimme 20.8.2003, että planeettojen radat eivät ole muuttumattomia eivätkä niitä ohjaa Newtonin lait vaan voimat, jotka luovat kiertoratatason pyörivän Auringon ympärille ja jotka kuljettavat planeettoja sitä pitkin Auringon pyörinnän suuntaan. Mainitsimme 1.1.2004, että koska Maapallo ja Planeetta X lähestyivät toisiaan lähes päittäin ja koska Planeetta X on näistä suurempi ja voimakkaampi magneetti, Maapallo joutui heltymättömään otteeseen ja Maapallon nopeus ja paikka radallaan saattoi muuttua. Mainitsimme 24.1.2004, että tämä magneettinen ote muodosti tanssipartnerit siten, että Maapallo kallistuu vaihtelevalla tavalla. 30.1.2004 sanoimme, että Maapallo oli itse asiassa pysähtynyt radallaan 25.12.2003 ja että Auringon hiukkaspyyhkäisyt sysäsivät sitä mullistuksia kohti siirtämällä Planeetta X:ää ja Maapalloa lähemmäs toisiaan. 29.2.2004 sanoimme, että Maapallon kallistuminen lisääntyisi entisestään, kun Planeetta X siirtyisi pysyvämmin Maapallon ja Auringon väliin, jolloin syntyisi viljapeltokuviomme mukaisen kolmion esittämä 23 asteen kallistumiskulma. Huomioiden kaikki tämä samalla odottaen aikaa, jolloin Planeetta X:n magneettinen ote Atlantin Valtameren pohjassa olevasta halkeamasta kasvaa niin suureksi, että Maapallon pyörimisliike pysähtyy ja napasiirtymä lähestyy, millaista kallistumista Maapallolla on odotettavissa?

Edellisestä napasiirtymästä, juutalaisten Egyptistä paon aikaan, kertovat sekä egyptiläiset kirjoitukset että Raamattu. Niinpä egyptiläiset, etevät tähtitieteilijät, tekivät paljon muistiinpanoja, mutta kaikkia niitä ei ole nykyihmisen ulottuvilla, koska dramaattisimmat tapahtumat - pyörimisliikkeen pysähtyminen ja taivaalta jylisevä kauheus - ovat vieneet kaiken huomion. Mutta egyptiläiset tähtitieteilijät merkitsivät muistiin tätä kauhun viikkoa edeltävät tapahtumat ja välittivät nämä tiedot historioitsijoille. Kuinka tapahtuisi se tilapäinen Maapallon pyörimisliikkeen suunnan vaihtuminen, joka voitaisiin merkitä muistiin, koska napasiirtymä ei vielä olisi saanut kaikkea elämää hädän tilaan? Kuten aiemmissa viesteissämme mainitsimme, magneetit tarrautuvat mieluusti yhteen muodostaen yhden suuremman magneetin, mutta gravitaatioon liittyvän hylkimisvoiman estäessä tämän ne asemoituvat päittäin lähipiirin hallitsevan magneetin muodostaman kentän voimaviivojen mukaisesti. Tässä tapauksessa tämä hallitseva magneetti on tietenkin Aurinko.

Missä paikassa Aurinko näkyisi Maapallolta katsottuna yllä olevan kuvan mukaisessa tilanteessa? Aurinko näkyisi ensin suunnilleen Pohjoisnavan yllä mutta jonkin verran siitä länteen. Päivän edistyessä Aurinko näkyisi Pohjoisnavan yllä ja kulkevan kohti itää.

--------------------------------------------------------------

Zetatalk: Sednan tarkoitus - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 16.3.2004 , http://www.zetatalk.com/index/zeta81.htm , suomentanut Olli)

Vuoden 2003 lähestyessä NASA käskyläisineen yritti hämätä kansaa kutsumalla kaikenlaisia asioita nimellä Planeetta X. Niinpä, jos joku etsisi asiaan liittyvää tietoa internetistä, asiallinen keskustelu todellisesta Planeetta X:stä hukkuisi hölynpölyn sekaan. Nyt kun NASA on kuukausia sen havaitsemisen jälkeen pitänyt suurta ääntä jäälohkareesta, joka on Kuuta pienempi ja kiertää Aurinkoa niin paljon Plutoakin kauempana, että normaalisti vastaavaa pidettäisiin merkityksettömänä, täytyy ihmetellä että miksi? Ja kansa ihmetteleekin. Miettikääpä mitä NASA tekisi hämätäkseen tavallista kansalaista siten, että pitkään Planeetta X:ää kuvaamaan käytetty käsitteistö liitettäisiin tähän kaukaista jäälohkaretta käsittelevään hölynpölyyn. Katsokaa tähän yritelmään liittyviä alkeellisuuksia. Sednan esitetään näkyvän punaisena, sillä kerrotaan olevan elliptinen kiertorata, jonka se kiertää 10500 vuodessa, joka on suunnilleen Planeetta X:n kiertoajan, 3600 vuoden, monikerta. Lisäksi Sednaa kutsutaan kymmenenneksi planeetaksi, vaikka se on Kuutakin pienempi!

Miksi Sedna esitetään kohteena, jonka kadunmies voi havaita lounaisella taivaalla suurempana kuin Mars tai Venus, vaikka se on niin pieni, että sen havaitsemiseen tarvittiin kaikkein tehokkaimmat teleskoopit? Siksi koska NASAlla on edessään myös pulma, jonka aiheuttaa lähestymässä oleva Maapallon kaksoisplaneetta, joka lähestyy radallaan pysähtynyttä Maapalloa samaa yhteistä rataa pitkin. Tämä kaksoisplaneetta tulee pian näkyviin, ellei se näy jo nyt, ja se tulee lähestymään Maapalloa ennen kuin muut tapahtumat käynnistyvät. Mitä kadunmies tulee ajattelemaan? Ai niin, se on Sedna, siitähän oli juttua uutisissa (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat/arkisto.shtml?2004/03/209981). Mitä muita viestejä on kätkettynä tähän NASAn harhautusyritykseen? Ihmisten pitäisi tarkastella Auringon suuntaa etsiessään todellista kymmenettä planeettaa, eikä katsella pimeään avaruuteen. Jälleen kerran NASA ohjaa kansaa väärään suuntaan. On syytä olettaa, että kun NASA kertoo Sednasta suureen ääneen, heillä olisi varmaan paljon radikaalimpaakin kerrottavaa ja juttu Sednasta on kaikkea muuta kuin totuus. Valitettavasti yksi asia on ja pysyy. NASA valehtelee välittämättä vähääkään veronmaksajista, joiden rahoja he käyttävät varmistaakseen itselleen turvallisen olinpaikan, jonne siirtyä sitten, kun mullistukset alkavat.