Zetatalk: ZetaTalk-päivitystä: vuoden 2007 viljapeltokuvioiden tulkintoja - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 16.6.2007, katkelma lähteestä http://www.zetatalk.com/index/zeta379.htm , suomentanut Olli)
Barton-Le-Clay 11.6.2007
Maapallo ylösalaisin! Me olemme selittäneet, että kuusi päivää, jolloin aurinko nousee lännestä, aiheutuvat siitä, että Maapallo ylireagoi kolmen pimeyden päivän aiheuttavaan tilanteeseen, jolloin Maapallon magneettinen pohjoisnapa suuntautuu äkisti Planeetta X:stä poispäin eikä ainoastaan suuntaudu osoittamaan ulkoavaruutta kohti, vaan jatkaa edelleen kiertymisliikettään, jolloin Maapallo kääntyy useamman päivän ajaksi ylösalaisin, jolloin aurinko näyttää nousevan lännestä, sillä Maapallon normaali pyörimisliike jatkuu kuten ennenkin. Tämä hidas tapahtuma ei aiheuta napasiirtymää eli Maapallon vaipan irtoamista ytimestä, kuten napasiirtymän tunnin aikana tapahtuu. Mutta Maapallon asukkaille se on kuitenkin järkyttävien muutosten aikaa.
Easton Royal 12.6.2007
Kuinka suureksi Maapallon vaappumisliike kehittyy? Tämä viljapeltokuvio esittää juuri tätä asiaa. Huomatkaa se, että vaappuminen on suurinta silloin, kun Planeetta X on kauempana ja pienempää silloin, kun Planeetta X on lähempänä. Miksi näin on? Vaappuminen aiheutuu siitä, että Maapallo yrittää asemoitua samanaikaisesti sekä Auringon että Planeetta X:n magneettikenttien mukaisesti. Jos Maapallon magneettinen pohjoisnapa on piilossa, niin Maapallo asemoituu Auringon mukaan ja jos se on näkyvissä, niin Planeetta X työntää sitä poispäin, sillä Maapallo yrittää sopeutua tilanteeseen ja löytää mahdollisimman hyvän tasapainotilan. Tällöin vaappuminen on voimakkainta. Kun Planeetta X on lähellä, se hallitsee tapahtumia ja Maapallon vaappumisliike korvautuu sillä, että Maapallo asemoituu suoraan Planeetta X:n magneettikentän mukaisesti, kuten tapahtuu sen viikon aikana, jolloin Maapallon pyörimisliike pysähtyy. Tämä viljapeltokuvio antaa vinkkejä teille, jotka pohditte sitä, että mitä tulee tapahtumaan ennen Maapallon voimakasta kallistumista vasemmalle viimeisten viikkojen lähestyessä!
Westbury Hill 14.6.2007
Westbury Hillin viljapeltokuvio esittää radan, jota pitkin Maapallon magneettinen pohjoisnapa kulkee tämän hetken ja Maapallon pyörimisliikkeen pysähtymisen välisten kuukausien aikana. Huomatkaa, että pohjoisnapa suuntautuu ensin Planeetta X:ää kohti, kuten se viime aikoina on hieman tehnytkin. Sitten se suuntautuu Planeetta X:stä poispäin kolmen pimeyden päivän lähestyessä. Sitten pohjoisnapa asettuu suoraan ylöspäin rinnakkain Planeetta X:n kanssa ennen kuin Maapallon pyörimisliike pysähtyy. Tämän liikehdinnän aikana Maapallo on ylösalaisin ja oikea sivu ylöspäin ainakin kahteen eri otteeseen. Me olemme vihjailleet siitä, että Maapallo tulee tekemään monia kiemurtelevia liikkeitä ennen kuin kolmeen pimeyden päivään johtava väistämätön tapahtumasarja käynnistyy. Tämä viljapeltokuvio kertoo joidenkin näiden kiemurteluliikkeiden yksityiskohdista. Ihmiskunta tulee olemaan ällistynyt näistä Maapallon liikkeistä, joita se tekee yrittäessään sopeutua tilanteeseen, joka aiheutuu siitä, että Planeetta X etenee omalla määrätyllä radallaan.

Katkelma muusta tekstistä:

Viimeksi kuluneiden kuukausien aikaisen Maapallon vähäisen vaappumisen ja Maailmojen Neuvoston tekemien päätösten välillä ei ole mitään yhteyttä. Kyse on puhtaasti tämänhetkisen magneettisen kauden ja Planeetta X:n 270 asteen kierähdyksen edistymisen määrittämästä tilanteesta. Kuten me vuoden 2007 viljapeltokuvioiden analyyseissämme kerroimme, kesäkuukausien ajan kestävä magneettinen vaihe on voimakkain ja siten Planeetta X:n vaikutus Maapalloon on voimakkaimmillaan ja Maapallo pyrkii asettumaan magneettisesti samansuuntaisesti Planeetta X:n kanssa eikä yritä välillä asemoitua Auringon mukaan. Niinpä Maapallon vaappumisliike on hyvin vähäistä. Analyyseissämme me myös vihjasimme, että Maapallon voimakas nojaaminen vasemmalle, kolme pimeyden päivää ja sitä seuraavat tapahtumat tulevat kaikki todennäköisesti tapahtumaan neljän kuukauden aikana. Kun tämä tapahtumasarja käynnistyy, syntyy valtava paniikki ja kaikkien tulee siirtyä omiin turvapaikkoihinsa. Tämän hetken koittaessa useimpien valtioiden hallitukset eivät ole enää asemassa, jossa he edes harkitsisivat poikkeustilan julistamista. Maapallon muutokset ovat runnelleet heidän valtionsa, kodittomia ihmisiä on valtavasti ja ihmiset ovat jo paniikissa vaatien hallituksiltaan toimenpiteitä asioiden kuntoon saattamiseksi.