Zetatalk: Otteita ZetaTalk-päivityksistä (18.2.2012) - kanavana Nancy Lieder

(Julkaistu 18.2.2012, kanavoitu viikon 7/2012 aikana, http://www.zetatalk.com/ning/18fe2012.htm , suomentanut Olli)

...

Venäläinen Sojuz-raketti vei Euroopan Avaruusjärjestön ESA:n Venus Express -luotaimen avaruuteen marraskuussa 2005. Luotaimen tehtävänä kerrottiin olevan Venuksen tutkiminen, mutta on myös esitetty arvailuja, että tarkoitus on ollut tutkia myös Planeetta X:ää. Luotain on lähettänyt Venusta koskevia mittaustietoja huhtikuusta 2006 alkaen ja äskettäin luotaimen toiminnasta vastaavat tahot ovat kertoneet hämmästyttävästä havainnosta, että Venuksen pyörimisnopeus oman akselinsa ympäri on hidastunut siten, että yksi pyörähdys kestää nyt kuusi ja puoli minuuttia kauemmin kuin mitä se kesti 16 vuotta sitten. (http://www.esa.int/esaSC/SEM0TLSXXXG_index_0.html , http://www.universetoday.com/93494/is-venus-rotation-slowing-down/#more-93494) ...

Vaikka Venus ei olekaan magneettinen planeetta, niin sen koostumus kuitenkin vaihtelee planeetan eri osissa. Näin ollen Venuksessakin on kohtia, joihin hiukkasvirtaukset voivat tarttua aiheuttaen planeetan pyörimisnopeuden hidastumista. Venuksessa on kohtia, jotka reagoivat lähistöllä oleviin kappaleisiin painovoimaan liittyvän hylkimisvoiman välityksellä. Venus on nyt vankina Planeetta X:n aiheuttamien hiukkasvirtausten muodostamassa "kupissa" ja melko lähellä Planeetta X:ää. Venukseen kohdistuu nyt veto- ja hylkimisvaikutuksia samoin kuin Maapalloonkin. Kun Planeetta X saapui aurinkokuntaanne vuonna 2003, Maapallon pyörimisliike hidastui vähitellen kaikkiaan 37 minuuttia. Tämän vaikutukset pidettiin suurelta yleisöltä piilossa siten, että maailmanlaajuisesta ajanlaskusta vastaava USA:n merivoimat muutti virallista aikaa vähitellen pienin askelin. Kun Planeetta X siirtyi lähemmäs Aurinkoa, sen vaikutus Maapallon pyörimisliikkeeseen heikkeni ja Maapallon pyörimisnopeus määräytyi taas täysin Auringon vaikutuksen mukaan.

Miksi tiedeyhteisö kertoo nyt niinkin vähäpätöisestä asiasta kuin Venuksen pyörimisliikkeen hidastumisesta? Tällainen julkistushan saattaa herättää lisää kysymyksiä siitä, mitä Aurinkokunnan sisäosissa oikein tapahtuu. Tämä asia on julkistettu siksi, että Maapallon pyörimisliikkeen odotetaan taas kohta alkavan hidastua ja tämän julkistuksen avulla ihmisiä yritetään saada pitämään sitä jollakin lailla luonnollisena asiana ja olevan pohtimatta sen enempää ilmiön syitä. Asioiden salailu- ja peittelytoiminta on siis edelleen voimissaan ja kukoistaa! On odotettavissa, että Maapallon pyörimisliikkeen hidastumisen syyksi tullaan kertomaan Auringon vaikutus ja koska Venus sijaitsee lähempänä Aurinkoa, niin tällainen hidastuminen tapahtui ensin Venukselle. On selvää, että Maapallon pyörimisliikkeen odotetaan nyt hidastuvan enemmän kuin vuonna 2003 ja niin paljon, että ihmiset eivät voi olla huomaamatta sen vaikutuksia USA:n merivoimien suorittamasta virallisen ajan manipuloinnista huolimatta.

"...oudot metallilaatikot ilmestyivät yhtäkkiä sen jälkeen, kun alueella raportoitiin useasta UFO-havainnosta..." (http://orangeorb.blogspot.com/2012/02/humming-boxes-on-oregon-beaches.html#%21/2012/02/humming-boxes-on-oregon-beaches.html , http://beforeitsnews.com/story/1732/498/CLAIM:_OMINOUS_METAL_BOXES_APPEARING_AFTER_WEST_COAST_UFO_SIGHTINGS.html , http://www.weirdwiltshire.co.uk/archives/3230 , http://www.huliq.com/10282/ufo-sightings-reveal-more-strange-metal-boxes-along-coastal-beaches)

Nämä suljetut metallilaatikot ovat todellakin avaruusmuukalaisten aikaansaannoksia. Niitä on sijoitettu tärkeille rannikkoalueille estämään äkillisiä mannerlaattojen liikkeitä. Ihmiset ovat havainneet vain muutamia selkeästi näkyviä laatikoita, mutta kaikkiaan laatikoita on käytössä tuhansia. Suurin osa niistä sijaitsee veden alla. Kaikkien laatikoiden on tarkoitus olla naamioituja siten, että vaikka ihmiset katsoisivatkin suoraan niitä kohti, niin laatikoita ei havaittaisi, mutta laatikoita on aseteltu paikoilleen niin kiireellä, että kaikki ei aina ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan ja niinpä jotkut laatikoista ovat näkyvissä. Ovatko viranomaiset takavarikoineet tällaisia laatikoita ja yrittäneet avata niitä? Kyllä, mutta laatikot aina vain katoavat varastosta jälkiä jättämättä.

Minkä takia mannerlaattojen liikehdintää nyt sitten hillitään, vaikka Maailmojen Neuvosto on todennut napasiirtymän olevan luonnollinen tapahtuma, jonka annetaan toteutua? Mehän ennustimme alun perin 7/10-tapahtumien käynnistyvän nopeassa tahdissa vuoden 2010 lopulla, mutta näinhän ei sitten tapahtunutkaan, vaan tapahtumat ovat edenneet hyvin hitaasti. Maailmojen Neuvosto haluaa ihmisten olevan tietoisia siitä, mitä on tapahtumassa ja tulossa, jotta ihmiset voisivat analysoida tilanteen oikein ja tehdä tosiasioihin pohjautuvia sielutason henkisiä päätöksiä. Käynnissä oleva asioiden salailu- ja peittelytoiminta on monessa tapauksessa estänyt tämän oppimisprosessin toteutumisen.

Näin ollen Maapallon muutosten etenemistahtia hidastetaan hetkellisesti, mutta muutosten toteutumista ei kuitenkaan estetä. Myöskään muutosten lopputulosta tai koko prosessin toteutumisen aikataulua ei muuteta. Kiistanalainen kohde on asioiden salailu- ja peittelytoiminta, kuten Maailmojen Neuvoston äskettäinen päätös sallia Planeetta X:n yhä selkeämpi näkyminen osoittaa. Me emme voi kertoa enempää siitä, millä tavalla nämä oudot laatikot toimivat ja miksi ne lähettävät humisevaa ääntä tai hohtavaa valoa. Te ette kuitenkaan ymmärtäisi laitteiden toimintatapaa ettekä pystyisi rakentamaan samanlaisia laitteita. Ja jos laitteen toimintaperiaate ymmärrettäisiinkin, niin itsekeskeiset vallanpitäjänne käyttäisivät tätä tietoutta kansalaisten hallitsemiseen tai muulla haitallisella tavalla. Näin ollen nämä laatikot tulevat edelleen jäämään arvoituksellisiksi.

... Oheinen valokuva on kuvattu Venäjällä Taganrogissa. Onko kuvassa Planeetta X:n kuuvana vai Venus? (http://taganrogtv.ru/archives/16431)

Venus on nyt Planeetta X:n muodostamassa hiukkasvirtauskupissa aiempaa suuremman paineen alaisena ja siten ajautunut keskemmälle kuppia eikä voi enää siirtyä kauemmas sivulle, jolloin se Maapallolta katsottuna näkyisi kauempana idässä tai lännessä. Näin ollen Venus tullaan yhä harvemmin näkemään aamu- tai iltatähtenä ja yhä useammin näiden kuvien mukaisena Auringon lähellä sijaitsevana suurena kohteena.

...