Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (19.1.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 19.1.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta429.htm , suomentanut Olli)

...

Liittyykö Heathrow'n lentokentällä tällä viikolla tapahtuneeseen Boeing 777 -lentokoneen tekemään pakkolaskuun mitään tavanomaisesta poikkeavaa? Kerrotaan, että koneen moottorit eivät toimineet normaalilla tavalla eikä varoitusjärjestelmäkään ilmoittanut asiasta ja siten lentäjät havaitsivat vian vasta muutama kilometri ennen lentokenttää, kun he yrittivät lisätä moottoreiden tehoa. Lentäjät raportoivat moottoritehon täydellisestä menettämisestä ja heidän täytyi liu'uttaa kone kentälle. Kaikki tämä tapahtui täsmälleen samaan aikaan, kun pääministeri Gordon Brownin piti lähteä Kiinaan ja siten onnettomuus viivästytti hänen lähtöään. Pelkkää sattumaako?

Me olemme ennustaneet että kaikkien satelliittien toiminta tulee lamaantumaan ennen napasiirtymää. Koska Planeetta X:n pyrstö tulee suuntautumaan Maapalloa kohti tuoden mukanaan kaiken kokoisia kivenlohkareita ja pölyä, niin sen arvioidaan aiheuttavan tämän ilmiön. Kuitenkin sähkömagneettiset häiriöt tulevat olemaan tärkein syy tämän tapahtumiseen. Me olemme toistuvasti muistuttaneet kuulijoitamme siitä, mitä tapahtui elo-syyskuussa vuonna 2003, jolloin tapahtui osittaisia tai täydellisiä sähkökatkoksia eri puolilla maailmaa. Silloin havaittiin myös punaista pölyä laskeutuneen autojen ja terassikalusteiden päälle. Planeetta X:n pyrstö koostuu rautaoksidista, joka varautuu sähköisesti. Ihmiskunnan sähkölaitteet on varustettu sulakkeilla, jotka suojaavat niitä salamaniskuja vastaan. Lentokoneiden ja satelliittien sähkölaitteita ei ole suojattu salamaniskuja, äkillisiä jännitepiikkejä tai jännitevajauksia vastaan. Maan päällä olevat laitteet on suojattu, koska salamien otaksutaan iskevän maahan ja siellä kaikkein korkeimpiin kohtiin eli siirtolinjojen hyvin maadoitettuihin pylväisiin. Planeetta X:n pyrstö ei ole vielä aiheuttanut voimakkaita ukkosmyrskyjä Maapallon ilmakehässä, kuten se ei tehnyt myöskään loppukesällä 2003. Mutta se aiheuttaa jännitepiikkejä ja jännitevajauksia, joiden varalta lentokoneiden laitteita ei ole suojattu. Tarkoittaako tämä sitä, että lentäminen tulee tulevaisuudessa olemaan totuttua vaarallisempaa? Epäilemättä.

...

Lukemani perusteella UFO-havainnot näyttävät lisääntyneen joka puolella maailmaa, jopa täällä Hollannissakin. Liittyvätkö nämä havainnot ihmiskunnan havahtumisprosessiin vai ovatko ne enemmänkin ihmisille suunnattuja varoituksia tapahtumista, joita tämän vuoden aikana saattaa tapahtua?

Huomioitava asia on se, millaisen uutisointilaajuuden Texasin ja San Diegon UFO-havainnot ovat tiedotusvälineissä saaneet. Fox-kavan uutiset esittivät useiden minuuttien mittaisen San Diegon havainnosta kuvatun videon kokonaisuudessaan. CNN- MSNBC- ja Fox-kanavat uutisoivat kaikki Texasin havainnosta ja Larry King omisti koko shownsa tälle tapahtumalle. Muistelkaapa vain kuinka näihin asioihin suhtauduttiin vielä pari vuotta sitten. Niitä pidettiin naurettavina, jos ne ylipäänsä saivat mitään huomiota. Vahvistetuille havainnoille viime aikoina annettu julkisuus on merkki siitä, että valtaapitävät ovat ymmärtäneet sen, että he eivät enää voi pimittää kansalaisilta muukalaisten läsnäoloa. Kansalaiset tietävät totuuden omien kokemustensa ja havaintojensa kautta. Jos vallanpitäjät jatkaisivat asian pimittämistä, niin kansalaiset alkaisivat vähitellen kyseenalaistaa hallintonsa ja pitää heitä juuri sellaisina valehtelijoina kuin he ovat olleetkin. Niinpä vallanpitäjien on pakko alkaa myöntää UFOjen olemassa olo ja sitä myötä muukalaisten läsnäolo!

...

Presidentti Bush aikoo antaa kansalaisille tänä vuonna 150 miljardin dollarin veronalennukset. Mikä on syy tähän ja onnistuuko hänen tavoitteensa??

Vaalivuonna tämä on voitto Bushille. Kongressin demokraatit eivät uskalla protestoida sitä, että valtion velka kasvaa, eivätkä kongressin republikaanitkaan uskalla sitä tehdä. Bush yrittää hidastaa talouden alamäkeä, mutta ei tule onnistumaan tässä tavoitteessaan. Dollarin arvo laskee, ruuan ja polttoaineiden hinnat nousevat, irtisanomiset ja asuntojen haltuunotot lisääntyvät räjähdysmäisesti. Koska paperiraha on tulossa olevan napasiirtymän ja aiheuttamien yhteiskunnallisten vaikutusten takia pian joka tapauksessa merkityksetöntä, niin tämä ei kuitenkaan ole suuri huolen aihe.

...

ZetaTalkissa puhutaan chakroista. Jotkut ihmiset kertovat saaneensa kokemuksia kundaliinista. Sen kerrotaan olevan voima, joka asuu alemmissa chakroissa. Ihmiset kertovat kokeneensa tämän energian ja joillakin on ollut ongelmia siitä, että se on voimistunut liian nopeasti. Onko tämä energia todellista?

Me olemme selittäneet chakrapisteiden olevan niitä kehon paikkoja, joihin sielu on levittäytynyt inkarnaation aikana. Ihmiskeho voi olla täysin tietämätön inkaroituneen sielun olemassaolosta tai täysin tietoinen siitä ja kommunikoida aktiivisesti inkarnoituneen sielun kanssa. Sielu päättää tästä ja voi halutessaan pitää kehon täysin tietämättömänä omasta läsnäolostaan. Sielu voi poistua kehosta tilapäisesti, jolloin ihminen ei tilannetta juurikaan huomaa muuten kuin että tuntee motivaation puutetta. Chakrapisteistään tietoiset ihmiset haluavat todennäköisesti myös kommunikoida sielunsa kanssa ja siten he myös onnistuvat siinä! Nämä ihmiset kertovat juuri tämän kommunikoinnin tuloksista.

Miksi Britannian hallitus haluaa rakentaa uusia ydinvoimaloita, vaikka heidän täytyy varmasti tietää, että "vapaaenergialaitteet" ovat todellisia ja niitä voitaisiin käyttää? Pelkäävätkö päättäjät, että heidän ei anneta käyttää tällaista teknologiaa?

Ihmiskunta etsii "vapaaenergiaa", koska he vaistoavat, että sellaista täytyy olla olemassa, ja se todellakin on olemassa. Meidän ehtymättömät akkumme on rakennettu toimimaan sillä sen ymmärryksen valossa, joka meillä asiasta on. Mutta koska Maapallo on nuorten sielujen lastentarha, jossa sielujen tulee päättää suuntautuvatko he yhteisökeskeisiksi vai itsekeskeisiksi, niin ihmiskunnan käyttöön ei sallita sellaista teknologiaa, joka antaisi voimakkaasti itsekeskeisille yksilöille keinot maailman hallitsemiseen. Niinpä vallanpitäjät eivät onnistu selvittämään "vapaaenergian" saloja ja siten heidän on pakko turvautua muihin keinoihin. Öljyn hinta on nousussa ja sen saatavuutta hallitsevat valtiot, joiden toimintaa Britannia ei pysty kontrolloimaan. Niinpä vastuuntuntoinen hallitus etsii muita keinoja pitääkseen riittävää energiantuotantoa yllä.

HUOM! Lue myös: Magneettimoottoriprojektitiedote (www.tiedontalo.net/omatjutut/magneettimoottoripuffi.htm)

Onko Maapallon asento muuttunut viimeksi kuluneiden neljän viikon aikana, koska täällä Georgian osavaltiossa on satanut paljon lunta ja on kylmää. Tällaista ei ole tapahtunut ainakaan viimeiseen neljään-viiteen vuoteen. Onko kyseessä joku uusi toistuva ilmiö?

Me olemme todenneet, että Maapallon vaappuminen aiheuttaa säätilojen kausittaisia vaihteluja - lämpötilavaihteluja ja sateisten ja kuivien kausien vaihteluja. Me ennustimme tällaisten vaihtelujen tulon jo ZetaTalkin alkuaikoina ja myöhemmin kerroimme niiden aiheutuvan vuoden 2004 alussa alkaneen Maapallon vaappumisliikkeen vaikutuksesta. Vaappumisliike on voimistunut ja tulee vieläkin voimistumaan. Nämä ilmiöt ovat nyt vasta alkaneet!

Kuussa (ja muilla planeetoilla ja kuissa) olevat kraatterit ovat täydellisen pyöreitä. Ovatko kaikki meteoriitit osuneet kohtisuoraan niiden pintaan?

Näkyvät kraatterit ovat muodostuneet kappaleen iskeytyessä pehmeään pintaan ja siksi ne ovat pyöreitä. Arizonassa on tämän tyyppinen kraatteri, joka vaikuttaa olevan kalliota, mutta silloin kun meteoriitti siihen iski, niin maaperä oli pehmeää mutaa, joka oli juuri ollut veden alla maapallon ollessa vielä enimmäkseen veden peittämä planeetta. Kuu on muodostunut sulasta laavasta aikana, jolloin Maapallo koki valtavia kolhuja ja menetti jonkin verran massaansa ja suurimman osan vedestään. Niinpä Kuun kraatterit muodostuivat, kun Kuu oli vielä kovettumatonta pehmeää kiveä.

...

Mikä oli Bushin viimeviikkoisen Lähi-idän vierailun tavoite? Mikä oli vierailun tulos?

Kuten monille kävi selvästi ilmi, niin Bush oli kerjuumatkalla. Hän ei yrittänyt peitellä sitä, että hän kerjäsi Saudi-Arabiaa pudottamaan öljyn hintaa. Vastineeksi hän kauppasi heille aseita lahjuksena. Israelissa vieraillessaan Bush näytti hämmentyneeltä ja riutuneelta, koska israelilaiset vaativat häntä hyökkäämään Iraniin, mutta USA:n armeija ei enää noudata Bushin käskyjä ja sitä hän ei voinut myöntää israelilaisille. Niinpä vierailun tulos oli täysi nolla, koska kaikki halveksivat Bushia ja hän ei pysty täyttämään antamiaan lupauksia tai uhkauksia.

Miksi USA:n esivaaleja käsitellään tiedostusvälineissä niin paljon? Niitä on käsitelty kohta jo kahden vuoden ajan, vaikka itse asiassa sillä ei ole mitään merkitystä, että kuka presidentiksi valitaan?

Tiedotusvälineille on annettu lista asioista, joista he eivät saa uutisoida - ainakaan syvällisemmin. Niinpä he uutisoivat aiheista, joista he saavat uutisoida ja esivaalit ovat juuri tällainen aihe. Katsokaapa vaikka kuinka paljon uutisoidaan Britney Spearsin tekemisistä. Tiedotusvälineet kaipaavat kipeästi uutisoitavia aiheita huolimatta siitä, että tapahtuu kaikenlaista, josta he eivät saa uutisoida.

...