Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (19.7.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 21.6.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta463.htm , suomentanut Olli)

...

Voisivatko Zetat kommentoida äskettäin (15.7.2008 ja 17.7.2008) ilmestyneitä viljapeltokuvioita? Yksi 15.7.2008 ilmestyneistä kuvioista näyttää esittävän planeettojen asemaa 21.12.2012 ( http://www.cropcircleconnector.com/2008/aveburymanor/aveburymanor2008a.html ). Koska Zetat ovat maininneet, että Planeetta X sivuuttaa Maapallon ja napasiirtymä tapahtuu aiemmin kuin 21.12.2012, niin tarkoittaako tämä kuvio sitä, että 21.12.2012 tapahtuu joku toinen hyvin merkityksellinen tapahtuma?

Niiden, jotka väittävät tämän viljapeltokuvion esittävän planeettojen tarkkaa sijaintia 21.12.2012 eli Maya-kalenterin päättymispäivänä, täytyy selittää Pluton sijainti tässä kuviossa. Kaikki muut planeetat Plutoa lukuun ottamatta on esitetty keinotekoisen symmetrisillä ja täysin ympyrän muotoisilla kiertoradoilla. Jotta tämä kuvio olisi johdonmukainen, niin miksi myös Pluton kiertorataa ei ole esitetty ympyrän muotoisena? On epäloogista esittää kaikkien muiden planeettojen kiertoradat tasavälisinä ympyröinä ja Pluton kiertorata vinona ja Neptunuksen kiertorataa risteävänä. Jos olisit viljapeltokuvioiden tekijä ja haluaisit välittää viestin, että Maya-kalenterin oletettu päättymispäivä on väärä, niin mitä tekisit? Tämä viljapeltokuvio osoittaa selvästi, että päivämäärässä 21.12.2012 on "jotakin vikaa". Aurinko on tässä kuviossa piirretty myötäpäivään kulkevalla pyörteellä, joka on päinvastainen kuin Auringon todellinen pyörimissuunta. Tämä viesti kertoo, että "siirtäkää aikaa takaisin päin" ja että napasiirtymä tapahtuu aiemmin kuin 21.12.2012 kuten me olemme jo useasti todenneet.

...

Miten kommentoisitte äskeistä nosturin romahtamista Houstonissa? ( http://www.msnbc.msn.com/id/25740449/ ).

Kuten äskettäin mainitsimme kahden New Yorkissa ja yhden Wyomingissa tapahtuneen nosturin romahtamisen jälkeen, syynä näihin onnettomuuksiin on maaperän huojuminen Maapallon vaappumisliikkeen aikana. Tämä viimeisin onnettomuus on yksi esimerkki tällaisista tapauksista.

(Suomentajan kommentti: Katso myös http://www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_07062008.htm )

...

Presidenttiehdokas John McCain ilmoitti äskettäin otaksuvansa USA:ssa tapahtuvan terrori-iskun ennen marraskuisia presidentinvaaleja. Uskoakseni kyseessä on jälleen yksi hänen kampanjaansa liittyvä toive siitä, että tällainen isku tapahtuisi. Onko mahdollista, että McCain itse pyrkii saamaan tällaisen terrori-iskun toteutumaan yrityksenä voittaa vaalit tai että hän ainakin toivoo sellaisen tapahtuvan? Lisäksi McCainin tukijoukoissa on nyt yksi Karl Roven läheinen ystävä saanut johtavan aseman. Onko tämä merkki siitä, että ääntenlaskentahuijausta valmistellaan?

John McCainille on vakuutettu "asioiden putoavan paikoilleen" hänen edukseen vaalien lähestyessä. On vihjailtu, että Barack Obama tullaan murhaamaan, kuten myös Hillary Clintonille kerrottiin esivaalien aikaan. Samat tahot, jotka ovat onnistuneet pitämään Bushin vallassa, haluavat joko Clintonin tai McCainin voittavan, koska he ovat ohjailtavissa. He tekevät kaikkensa yrittäessään tuhota Obaman kampanjan, mutta he eivät tule onnistumaan. Aivan kuten vuoden 2006 vaaleissa huolehdittiin siitä, että huijausta ei tapahtunut, marraskuisissa vaaleissa tullaan toimimaan samoin ja estämään McCainin vilpillinen voitto. Aiemmin USA muun muassa räjäytti moskeijoita väkivaltaa lietsoakseen. Tällä kertaa tällaiset toimenpiteet eivät tule onnistumaan. Mutta McCainille ja hänen tukijoukoilleen on kerrottu toista ja vakuutettu, että "homma on työn alla" aivan samaan tapaan kuin Hillary Clintonillekin aiemmin vakuuteltiin.

...

Tässä on jälleen yksi nosturin romahdus ( http://english.vietnamnet.vn/social/2008/07/794042/ ): "Seitsemän henkilöä kuoli nosturin romahduksessa Vietnamilaisessa satamassa 15.7.2008". Tulevatko nosturien valmistajat koskaan tietämään sitä, että Maapallon vaappumisliike vaikuttaa heidän valmistamiensa nosturien toimintaan?

Teollisuus tulee jatkamaan toimintaansa totuttuun tapaan niin kauan kuin vakuutusyhtiöt suostuvat korvaamaan romahtaneen nosturin uudella tai maksamaan onnettomuudesta aiheutuneet kulut. Samalla tavoin kuin hurrikaani- tai tulvatuhoalueilla asuvien ihmisten tapauksessa muutos tapahtuu vasta sitten, kun vakuutusyhtiöt kieltäytyvät korvaamasta tuhoja tai niistä aiheutuneita kuluja.

...

Monien ihmisten tapuksessa heitä näyttää uhkaavan lähinnä taloudellinen katastrofi. Uusi suuri lama on kehittymässä. Onko se tulossa? Pitäisikö siihen varautua? Vai onko tulossa vain pehmeä taantuma?

Maapallo on itse asiassa jo nyt lamassa ja se tulee syvenemään. Tiedotusvälineet kertovat teille toista, sillä ne lainaavat usein Bushin hallinnon antamia valheellisia lausuntoja. Muutkaan valtiot eivät uskalla sanoa muuta, sillä he tietävät taloudellisten ongelmien todellisena syynä olevan

  1. Maapallon muutosten aiheuttamat lukuisat katastrofit (kuten poikkevat sääolsuhteet ja lisääntyneet maanjäristykset) tai
  2. Bushin hallinnon räikeät yritykset dominoida maailman tärkeimpiä öljykenttiä ennen napasiirtymää ja
  3. Bushin hallinnon USA:n vararikkoon ajava talouspolittinen taktiikka, jonka avulla he pyrkivät rahoittamaan dominointitoimintaansa.

Kuka kertoo teille totuuden? Totuuden kertominen edellyttää sitä, että Planeetta X:n läsnäolo ja tulossa oleva napasiirtymä julkistetaan. Niinpä teille kerrotaan mitä tahansa muuta kuin totuus. Tilanne tulee kehittymään yhä vain huonompaan suuntaan.

...