Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (21.2.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 21.2.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta497.htm , suomentanut Olli)

...

Katselin äskettäin parin taloustieteilijän 2-3 vuotta sitten antamaa lausuntoa. Toinen heistä oli USA:sta (Piter Shiff) ja toinen Saksasta. Molemmat kuvailivat olevan tulossa hyvin pitkälti sellaisen talouskriisin, joka nyt on todellisuutta. Lausuntojen antamisaikaan kaikki naureskelivat heille ja nyt heidän ennusteensa ovat käyneet toteen. En voi ymmärtää sitä, että useat likipitäen tuntemattomat taloustieteilijät ennustivat kriisin olevan tulossa, mutta Bush, Cheney ja monet muut vallanpitäjät ja heidän todella pätevinä pidetyt talousasia-avustajansa eivät tunnistaneet tulossa olevan kriisin tunnusmerkkejä! Zetat ovat todenneet, että kriisistä puhuminen ei ollut vallanpitäjien edun mukaista. Mutta vallanpitäjät toteuttivat monia rahoituksellisia toimenpiteitä ikään kuin ymmärtämättä sitä, että niiden myötä he aiheuttavat maailmanlaajuisen taantuman. Olivatko he todella noin tyhmiä? Tyhmempiä kuin lukuisat tuntemattomat taloustieteilijät?

Oletat kysymyksessäsi, että Bush, Cheney ja muut vallanpitäjät eivät olleet tietoisia asioiden tilanteesta. Tämä nykyinen kaaos ei ole asioista todellisuudessa päättävän tahon aikaansaannosta, vaan sen ovat aiheuttaneet alemman tason toimijat. Järkyttyneet taloustieteilijät odottivat ehkä tulossa olevan jonkinlaisen "korjausliikkeen", mutta eivät otaksuneet taantuman olevan tulossa, sillä he eivät ottaneet huomioon Maapallon muutoksia ja niiden taloudellisia vaikutuksia - sadonmenetyksiä ja teollisuuslaitosten toiminnan keskeyttäviä onnettomuuksia. Toiset taloustieteilijät tiesivät kokonaistilanteen nähdessään asuntoluottokuplan ja sen, kuinka pahaa aavistamattomille kansalaisille tyrkytettiin arvottomia arvopapereita, mutta he eivät kertoneet todellisesta näkemyksestään, koska näytti siltä, että Bush/Cheney aikoivat ottaa valtaansa Lähi-idän öljykentät ja koko maailman ja niinpä nämä taloustieteilijät pitivät mahdollisen rangaistuksen pelossa suunsa supussa.

...

Mitä valuuttojen arvolle tapahtuu - varsinkin USA:n dollarille?

Valuutan suhteelliseen arvoon toisiin valuuttoihin nähden vaikuttavat monet tekijät. Yksi keskeinen tekijä on usko valuutan arvoon. USA:n dollarin arvoa pidettiin keinotekoisesti korkealla, kun kaikki pakotettiin usean vuosikymmenen ajan käyttämään dollaria öljykaupan maksuvälineenä ja kun öljyntuottajavaltiot alkoivat luopua dollarin käyttämisestä maksuvälineenä, dollarin arvo putosi äkillisesti. Tästä aiheutuva arvon aleneminen on nyt pysähtynyt. Meneillään olevan toisen Suuren Laman aikana tullaan näkemään lukuisia muutoksia valuuttojen arvoissa, kun joku maailman kolkka on aina hetkellisesti taloudellisesti muita vahvempi tai heikompi.

...

Missä Planeetta X sijaitsee nyt Maapalloon ja Aurinkoon nähden? Missä Maapallo sijaitsee Aurinkoon nähden? Onko Maapallo edelleen elo-syyskuun vaihdetta vastaavassa kohdassa rataansa?

Meillä ei tällä hetkellä ole mitään lisättävää aiempiin lausuntoihimme. Planeetta X on Auringon ja Maapallon välissä ja kulkee hitaasti kohti Maapalloa, joka on jumissa radallaan. Jokin aika sitten me totesimme, että napasiirtymän tapahtuessa Maapallo kulkee radallaan takaisinpäin elokuuta vastaavaan paikkaan. Tällä hetkellä Maapallo on edelleen syyskuuta vastaavassa paikassa.

Voitteko kertoa, esittävätkö Googlen uudet kuvat todellakin Atlantista? (www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/02/804946) Esittävätkö nämä kuvat Atlantiksen jäänteitä. Upposiko Atlantis 12000 vuotta sitten kuten Edgar Gayce ja Plato ovat kuvanneet? Kanaaleiden täytyy olla todella kookkaita, kun ne ovat vieläkin näkyviä 12000 vuoden jälkeen.

Me olemme aiemmin todenneet, että Atlantis ei sijainnut Karibianmerellä eikä Välimerellä. Se sijaitsi Euroopan rannikon tuntumassa maa-alueella, joka vajoaa aina napasiirtymän repiessä Atlantin valtamerta laajemmaksi. Google on antanut oman selityksensä näille kuvissa näkyville ristikkäisille linjoille, mutta tämä selitys ei ole todenmukainen. Kuitenkaan kyseessä ei ole kaupunki eikä Atlantis. Tietyn tyyppinen kallio murtuu usein tällä tavoin ristikkäisiin suuntiin.

Eilisiltana sähkökatkos pimensi neljänneksen Lafayetten kaupungista Coloradon osavaltiossa. Hätäpalvelu kertoi katkoksen syynä olleen salamaniskun. Onko Zetoilla tarkempaa tietoa katkoksen syystä, kun alueella satoi vain hieman lunta eikä sää ollut mitenkään myrskyinen. Jokin tässä asiassa vaikutti oudolta. Ja tämä katkos oli todellinen herätys havaitsemaan sen, mitä pitäisi varata katkosten varalle!

Salama voi iskeä kirkkaalta taivaalta keskellä päivää. Planeetta X:n pyrstön sähkömagneettinen varaus ei vielä aiheuta sähkökatkoksia Maapallolla, vaikkakin tulevaisuudessa se tulee niin tekemään.

...

Al Qaida ja Taliban ovat CIA:n aikaansaannoksia. Olenko oikeassa?

Maailmanvalloitussuunnitelmien laatijoille, kuten Bushin perheelle, oli eduksi luoda terrorismin uhka ja avustaa sellaisen muodostumisessa, mikäli sitä ei luontaisesti tapahtunut. Tämä ei ole mikään ihme, sillä demonisoitiinhan Amerikan intiaanitkin, jotta uudisasukkaat saivat pätevän syyn vallata heidän asuinalueensa ja palestiinalaisia työnnetään syrjään, kunnes heidän raivonsa purkautuu ja antaa oikeutuksen Israelin hyökkäyksille. Näitä tekijöitä ei tarvitse luoda, riittää kun heidät ärsytetään, jotta saavutetaan haluttu lopputulos.

...

Mitä on tapahtumassa, kun nyt havaitaan niin monia tulipalloja? Ja satelliittienkin väitetään törmäävän toisiinsa. (www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/02/798393)

Planeetta X:n pyrstö on kääntymässä Maapalloa kohti ja tulipallohavaintojen määrä kasvaa samassa tahdissa. Tämä kehityssuunta on saanut vallanpitäjät huolestumaan siinä määrin, että he ovat kehittäneet tekaistun tarinan kuvitteellisesta satelliittien yhteentörmäyksestä, jota ei siis oikeasti tapahtunut. Vallanpitäjät haluavat saada tekosyyn, jonka avulla tulipallojen voidaan selittää olevan maahan putoavaa avaruusromua. He haluavat myös tekosyyn, jonka avulla voidaan selittää lisääntyvät häiriöt satelliittien toiminnassa.

...

Olen seurannut Kuun liikerataa nyt muutaman vuoden ajan. Kuitenkin tällä viikolla Kuu oli paikassa, jossa en ole nähnyt sitä koskaan aikaisemmin. Asun Keski-Australiassa eli melko kaukana etelässä eteläisellä pallonpuoliskolla ja Kuu oli suoraan pääni yläpuolella! Koskaan aiemmin Kuu ei ole noussut noin korkealle taivaalla! Kuu siirtyi kahdessa viikossa horisonttitason ja suoraan ylöspäin osoittavan suunnan puolivälistä tähän asemaan. Onko Zetoilla mitään kommentoitavaa Kuun uusiin liikeratoihin liittyen?

Kuun rata on ollut poikkeuksellisen kallistunut vuodesta 2004 lähtien, koska Kuu väistää Planeetta X:n ympäri tulevien hiukkasten virtausta. Nämä samat hiukkasvirtaukset estävät Maapalloa kulkemasta eteenpäin radallaan. Kuu on odotetussa paikassa ainoastaan täyden ja uuden kuun aikaan, mutta muulloin se on liikaa joko pohjoisessa tai etelässä. Monet ovat huomanneet tämän, vaikka eivät olisi kuulleetkaan meidän ennustuksistamme tai kommenteistamme. Koska näistä asioista ei mainita mitään tiedotusvälineissä, niin asian havainneet eivät kiinnitä siihen sen enempää huomiota. Myös Kuun vaiheet ovat nopeutuneet hieman, koska Kuu kulkee lyhyemmän matkan pohjoisempaa tai eteläisempää reittiä pitkin kuin mitä se kulkisi päiväntasaajaa pitkin. Näitä asioita ei pystytä pitämään salassa ja jokainen pystyy asian itse havaitsemaan. Kun Planeetta X tulee lähemmäs, hiukkasvirtaukset voimistuvat ja Kuun täytyy alkaa kulkea laajempaa rataa pitkin.

...