Zetatalk: Toimien sokkona - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 21.9.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta29.htm , suomentanut Olli)

Tänä päivänä USA:n hallitus suunnittelee työntävänsä Planeetta X:n pois vaarallisesta pisteestä muuttamalla sen rataa poikkeuttamalla sitä siten, että se alkaisi kulkea nopeammin myötäpäivään eli päinvastaiseen suuntaan kuin Maapallon vastapäivään kulkeva rata. Tämän avulla vältettäisiin se eräänlainen törmäys, napasiirtymä, eli magneettikenttien törmäys, jossa Maapallo epäilyksettä olisi häviävä osapuoli. Paljon julkisuutta saanut Galileo-luotaimen tuhoaminen ohjaamalla se syöksymään Jupiteriin mukanaan käytetty polttoainekuorma Plutonium-238:aa tulee toimimaan peitetarinana, jos tämä operaatio onnistuu. Mahdollisen valonvälähdyksen tai paineaallon voidaan selittää aiheutuneen Galileo-luotaimen tuhoutumisesta. Suunnitelmassa on tarkoitus käyttää Maapalloa kiertävälle radalle kuljetettuja ydinpommeja, samanlaisia kuin Cassini-luotaimen mukana kiertoradalle viety pommi. Suunnitelmana on lähettää lukuisia pommeja Planeetta X:n pinnalle ja räjäyttää ne samanaikaisesti eli toteuttaa paljon mainostettu mutta täysin kokeilematon keino ohjata asteroideja sivuun radaltaan.

Tämä suunnitelma tulee epäonnistumaan, koska kuten olemme selittäneet elokuun 28. päivä antamassamme viestissä, USA:n hallitus joutuu toimimaan sokkona. Me emme ole suostuneet antamaan Planeetta X:n sijaintitietoja toukokuun 15. päivän jälkeen emmekä ole suostuneet vahvistamaan mitään arviota Planeetta X:n etäisyydestä Maapallosta. Lisäksi me ja samojen tavoitteiden eteen työskentelevät avaruusveljemme olemme pimentäneet kaikki luotaimet, jotka voisivat antaa USA:n hallitukselle vihjeitä Planeetta X:n sijainnista ja tarkasta liikeradasta. He toimivat sokkona eikä heillä ole juurikaan enempää tietoa kuin mitä on niissä valokuvissa, joita asiaa seuranneet ovat toimittaneet kanavallemme Nancylle (http://www.zetatalk.com/teams/tteam342.htm). Onko Planeetta X Auringon takana vai sen edessä? Se näytti olevan Orionin/Härän tähtikuvion lähistöllä vielä jonkin aikaa toukokuun 15. päivän jälkeenkin, itse asiassa vielä kesäkuussakin, koska Orion/Härkä siirtyi Auringon ohi, kun Maapallo eteni radallaan. Näin ollen oli epäselvää, siirtyikö Planeetta X lähemmäs Aurinkoa vai lähestyikö se edelleen samasta suunnasta. Heinäkuuhun mennessä oli selvää, että Planeetta X oli saapunut aurinkokuntaan, koska sen taustalla olevat tähtikuviot olivat vaihtuneet, mutta vaikka Planeetta X selvästikin suuntasi kulkunsa kohti Aurinkoa gravitaation vetämänä, niin missä se tarkalleen sijaitsi Aurinkoon nähden?

Meidän toteamuksemme elokuun 28. päivän viestissämme, että Planeetta X oli saapunut Maapallon ja Auringon väliselle alueelle, oli laiha lohtu, koska Houstonin avaruuskeskuksesta käsin ohjattavat pommit tarvitsevat paljon tarkemmat kohteen sijaintitiedot kuin Maapallon ja Auringon välisen noin 150 miljoonan kilometrin levyisen alueen. Äskettäin, eli elokuun 25. päivä, Maapalloa kiertävälle radalle nostettu virallisen ilmoituksen mukaan ruskeita kääpiöitä etsimään tarkoitettu infrapunaluotain on mennyt epäkuntoon. Kaikki yritykset määrittää Planeetta X:n sijainti täytyy tehdä Maapallon lähistöllä sijaitsevien laitteiden ja asemien avulla. Niiden avulla saadaan aikaan ainoastaan putkimainen näkymä, kun etäisyyden määrittämistä varten täytyisi pystyä tekemään kolmiomittaus. Niinpä suuntausohjeena toimivat olettamukset ja se tieto, jonka avaruuteen lähetetyt pommit pystyvät välittämään edessään olevista kohteista. Jos pommit menevät tähtäyspisteen ohi, niiden räjäyttäminen työntää Planeetta X:ää Maapalloa kohti. Jos pommit eivät räjähdä, niiden lähettäjät ovat vapauttaneet avaruuteen hirvityksen, joukon ydinpommeja, jotka täytyy turvallisuussyistä tuhota ohjaamalla ne Aurinkoon. Kaiken kaikkiaan hermoja kiristävä päivä NASAssa.

--------------------------------------------------------------

Zetatalk: Heikkoja selityksiä - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 21.9.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta30.htm , suomentanut Olli)

Huolimatta monista todisteista sille, että Planeetta X on saapunut aurinkokuntaan, vallanpitäjät ovat sivuuttaneet asian tarjoten heikkoja selityksiä havaituille ilmiöille tai olleet täysin hiljaa. Hiljaisuus on täydellinen.

--------------------------------------------------------------

Zetatalk: Tiukka kontrolli - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 21.9.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta31.htm , suomentanut Olli)

On niitä, jotka väittävät, ettei niin valtavaa projektia kuin Planeetta X:n poikkeuttaminen radaltaan on, voitaisi pitää salassa. Vihjeitä siitä, että tämä todellakin on suunnitelma, on kaikkialla. Huolimatta selkeistä todisteista siitä, että Planeetta X on saapunut aurinkokuntaan, tämän tosiasian peittelemiseen käytetyt selitykset ovat heikkoja. Vallanpitäjät yrittävät hämätä olettaen, että he pystyvät poikkeuttamaan Planeetta X:n radaltaan, jolloin se vain kulkisi ohi aiheuttamatta sen suurempaa hämminkiä. Tällöin todisteet siitä, että Planeetta X ylipäänsä on olemassa kuivuisivat kokoon ja siitä tulisi vain yksi lenkki lisää pitkään salaliittoväittämien ketjuun, perätön internet-huhu, yksi monista hullujen levittämistä maailmanloppua povaavista tarinoista. Kontrolli on tiukka ja se ulottuu maailman johtajiin, joille on vakuutettu, että aurinkokunnassa oleva Planeetta X kulkee ohi aiheuttamatta todellista vaaraa ja paniikkia kansan keskuudessa. Totuuden tietävät tähtitieteilijät, uutistoimittajat ja muut henkilöt on vaiennettu tämän vakuutuksen avulla.

Mitä tapahtuu, kun tämä yritys epäonnistuu, kuten tulee tapahtumaan, ja Planeetta X taivaltaa kohti sitä pistettä, jossa sen magneettikenttä tarttuu Maapallon magneettikenttään aiheuttaen Maapallon pyörimisliikkeen pysähtymisen ja napasiirtymän mukanaan tuomat kauheudet? Syntyy paniikki, ei kansan vaan vallanpitäjien keskuudessa, ja kansa katselee hämmästyneinä vallanpitäjien murtuvan ja muuttuvan hysteerisiksi. Vallanpitäjät huomaavat olevansa samalla tasolla kansan kanssa, koska

Tämä tulee myös aiheuttamaan omantunnontuskia niille henkilöille, jotka tietävät totuuden ja jotka on vaiennettu. Pitäisikö heidän tulla julkisuuteen tämän tietonsa kanssa nyt, kun Maapalloa kohtaa varma hävitys eikä asiasta tietämätöntä kansaa varoiteta tästä? Syntyy tilanne, jossa jokainen asiasta tietävä yksilö joutuu valitsemaan kertoako totuus muille auttaen heitä valmistautumaan vai antaako edelleen periksi uhkailuille ja ajattelee vain omaa turvallisuuttaan ja mukavuuttaan. Tämä tilanne tulee kärjistymään huolimatta niistä salamurhista, sormella osoittelusta ja äänekkäistä puheista, joita syntyy kun muutamat salaliitossa mukana olevat yksilöt tulevat esiin ja yrittävät jyrätä asiasta tietävät maan tasalle. Tämä taistelu tulee kiihtymään Maapallon pyörimisliikkeen pysähtymishetkeen saakka ja niin pitkään kuin on olemassa edes jonkinlaisia keinoja varoittaa ihmisiä tulevista tapahtumista.