Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (22.11.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 22.11.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta484.htm , suomentanut Olli)

Hämmästyttävä tulipallo Kanadassa. ( http://www.youtube.com/watch?v=3dan3wM3rns&feature=related ). Luulenpa, että vastaavia alkaa ilmestyä paljon lisää. Onko ennustettu meteoriittien määrän kasvu jo alkanut, vai eikö se aika ole vielä koittanut? En ole havainnut moniakaan uutisia meteoriiteista viime aikoina.

Tämä on vasta alkua. Vuosina 2003 ja 2004, kun Planeetta X oli kiitänyt lähelle Aurinkoa ja hidastanut sen jälkeen vauhtiaan, Planeetta X:n pyrstö lehahteli kauas ja leveälle ja tällöin tehtiin monia tulipallohavaintoja. Näiden havaintojen määrä väheni, kun Planeetta X:n pyrstö kerääntyi uudelleen Planeetta X:n ympärille, koska Planeetta X:n kehittämä magneettinen vetovoima vetää sen enimmäkseen magneettiherkästä pölystä koostuvaa pyrstöä puoleensa. Tällä hetkellä pyrstö suuntautuu suoraan poispäin Planeetta X:n magneettisesta pohjoisnavasta ja kun se osoittaa yhä lisääntyvässä määrin suoraan Maapalloa kohti, niin tällaisia meteoriitteja tulee putoilemaan yhä enemmän Maapallon ilmakehään. Tämä on yksi merkki siitä, että Maapallon voimakkaan vasemmalle kallistumisen ja sitä seuraavan kolmen pimeyden päivän aika ei ole enää kovin kaukana tulevaisuudessa.

Tietääkö USA:n hallitus jotakin erityistä New Madridin siirroksessa tapahtuvan maanjäristyksen ajankohdasta? FEMA on viime aikoina antanut monia varoituksia tällä alueella mahdollisesti tapahtuvista maanjäristyksistä. ( http://www.reuters.com/article/topNews/idUSTRE4AJ9EV20081120?f )

Koska mahdollisten USA:n keskiosissa tapahtuvien voimakkaiden maanjäristysten aiheuttamat laajat tuhot ovat olleet tiedossa jo kauan, niin herää kysymys, että miksi tästä mahdollisuudesta varoitetaan vasta nyt? Vastaus on tietenkin se, että nyt on käynyt ilmeiseksi se, että nämä tapahtumat tulevat tapahtumaan hyvin pian. Maanjäristysten ennustaminen ei ole tarkkaa tiedettä, vaikkakin useita ennusmerkkejä tiedetään. Lemmikkieläinten levoton käyttäytyminen ja radiolähetysten häiritsevä rätinä ovat pari esimerkkiä näistä enteistä. New Madridin siirroksen alueella on viime aikoina esiintynyt näitä ja Teksasissa on myös kuultu outoja kumahduksia ja Missourissa on esiintynyt lukuisia pieniä maanjäristyksiä. Toisinaan kumahdusten yhteydessä on havaittu valonvälähdyksiä merkkinä siitä, että metaanikaasua on vapautunut ilmakehään ja se on räjähtänyt. Tämän varoituksen antamalla FEMA toivoo, että järistyksen tapahtuessa siihen suhtauduttaisiin myönteisemmin, sillä silloin he voivat todeta, että "mehän sanoimme, että näin tulisi tapahtumaan".

...

Viimeksi kuluneen viikon aikana kolme Australian viidestä suurimmasta kaupungista on kokenut poikkeuksellisia sääolosuhteita. Eniten niitä on esiintynyt Brisbanessa, jossa oli kolme suuria tuhoja aiheuttanutta valtavaa ukkos- ja raemyrskyä peräkkäisinä päivinä. Voimakkaat tuulet ovat riepotelleet Sydneytä nyt kahden päivän ajan ja Adelaidessa oli tuulista muutaman päivän ajan, mutta nyt sää on siellä tyyntynyt. Onko Maapallon vaappumisliike lisääntynyt äskettäin ja aiheuttanut nämä ilmiöt?

Nancy on äskettäin dokumentoinut Pohjois-Amerikan mantereella keinumista, jossa päiväntasaajalinja oli ensin yli kymmenen astetta liian etelässä ja sitten hetken päästä parikymmentä astetta liian pohjoisessa - eli kaikkiaan siis yli 30 asteen liike vain muutaman tunnin aikana. Miten luulisitte tämän vaikuttavan tällä kohtaa olevan ilmakehän osan alla sijaitsevaan maanpintaan? Syntyy voimakkaita tuulia! Ja tietenkään tämä ei tapahdu ainoastaan Pohjois-Amerikan mantereella, vaan vaikuttaa myös muualle.

Voisivatko Zetat kommentoida Marsista tehtyä jäätyneen veden havaintoa?

Me olemme jo ZetaTalkin alkuaikoina kertoneet, että Anunnakit juoksuttivat Marsin vettä marsperän alle huuhtoessaan keräämäänsä kultamalmia. Nyt tämä vesi on tullut esiin. Kun Marsin pinnalla ei ollut enää vettä, sen ilmakehä alkoi oheta ja planeetta alkoi jäähtyä. Sen johdosta vesikin jäätyi.

...

Zetat ovat sanoneet, että he eivät voi näyttäytyä ihmisille, ennen kuin ihmiset ovat siihen valmiita. Kuinka suuri osuus ihmisistä ei ole tähän valmiita? Minun mielestäni yli 60% ihmisistä on valmiita.

Kyse ei ole prosenttiosuuksista, sillä ne vaihtelevat eri valtioissa, eri alueilla ja jopa toistensa naapureina olevissa pienissä yhteisöissä. Me olemme sanoneet, että tietoinen yhteydenotto tai näyttäytyminen tulee tapahtumaan eri alueilla eri tahdissa olosuhteista riippuen. Koska tällä hetkellä tapahtumista voidaan raportoida maailmanlaajuisesti, niin tietoista yhteydenottoa ei haluta tehdä yhdessä paikassa, koska siitä kertovat raportit ja kuvat saattaisivat aiheuttaa levottomuutta toisaalla. Niinpä tällä hetkellä on monia paikkoja, joissa tällainen yhteydenotto voidaan toteuttaa heti, kun napasiirtymä on tehnyt maailmanlaajuisen tiedon välityksen mahdottomaksi.

...

Maanjäristykset ovat muuttumassa yhä voimakkaammiksi. ( http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php ). Kuinka New Madridin siirros reagoi tähän?

New Madridin alue, johon lukeutuu maa-alue Teksasin ja Pohjois-Meksikon välistä aina suurille järville saakka, on viime aikoina osoittanut jännittyneisyyden merkkejä, kun alueella tapahtuneiden pienten maanjäristysten yhteydessä on vapautunut metaanikaasua. Kalliokerrostumat liukuvat toistensa päällä ja mahdollistavat mannerlaattojen välisen liikkeen, jolloin maanjäristysten esiintymistaajuus ja voimakkuus kasvavat. Me olemme todenneet, että juuri New Madridin alueella tapahtuva suuri maanjäristys tulee olemaan se suuri maanjäristys, joka tulee vaikuttamaan suuresti USA:n mantereen tilanteeseen ennen napasiirtymän tapahtumista, vaikkakin länsirannikolla saattaa tapahtua useampiakin pienempiä maanjäristyksiä ennen sitä. New Madridin maanjäristys tulee olemaan teidän tulevaisuuteenne liittyvä tapahtuma ja sen tapahtuminen on vain ajan kysymys - eikä enää kovin pitkän ajan kysymys.

...

Mistä voimme tietää, että Zetojen väite siitä, että Planeetta X tulee sivuuttamaan Maapallon ennen vuoden 2012 päättymistä, ei ole vain samanlainen valkoinen vaihe Nancylle (ja meille muille) kuin oli se taannoinen Zetojen väite, että sivuutus ja napasiirtymä tapahtuisivat toukokuun puolivälissä vuonna 2003?

Ette te sitä voi varmuudella tietääkään. Koska me olemme kertoneet teille hyvin paljon siitä, mitä viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen aikana tulee tapahtumaan, niin te tiedätte, että mitä ennusmerkkejä te voitte tarkkailla. Me olemme kertoneet myös, että napasiirtymä tapahtuu yhden magneettisen vuosikolmanneksen lopussa ja sitä edeltävät viimeiset viikot tämän yhden ja saman magneettisen vuosikolmanneksen aikana. Kuten totesimme aikanaan myös antaessamme tuon ajankohdan vuodelle 2003, niin ne, jotka valmistelevat siirtymistä turvalliseen paikkaan maaseudulle pois kaupunkiympäristöstä, eivät tule katumaan sitä. Kun mullistusten aika koittaa, niin ne, jotka tarpeettomasti vitkastelivat, tulevat syvästi katumaan tätä vitkasteluaan.

...