Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (23.2.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 23.2.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta438.htm , suomentanut Olli)

Valopylväs ja suuri räjähdys Siperiassa http://www.sott.net/articles/. "Ministeriön julkaiseman tiedon mukaan tulipalo saatiin sammutettua kello 19:16 paikallista aikaa. Onnettomuuspaikan lähistöllä ei ole asutusta. Pääkaasuputken räjähdys tapahtui Khanty Mansiyskin kaupungin lähistöllä lauantaina 17. helmikuuta kello 18:15 paikallista aikaa. Ministeriön mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. ... Samanlainen pääkaasuputken rikkoutuminen ja siitä aiheutunut tulipalo tapahtui sunnuntaiaamuna 18. helmikuuta Novgorodin alueella. Tässäkään onnettomuudessa kenenkään ei kerrota loukkaantuneen. Hätätila- ja katastrofiministeriön asiantuntijoiden mukaan onnettomuus aiheutui mahdollisesti "metallin väsymisen" aikaansaamasta putken muodonmuutoksesta."

Suuri osa Venäjästä on alavaa maastoa ja siksi Siperia ja Moskovan ympäristön alue tulevat peittymään veden alle napasiirtymän jälkeen. Me olemme kertoneet, että joet kulkevat useasti mannerlaattojen saumakohdissa, koska maaperä on tällaisella kohdalla vetovaikutuksen alaisena ja siten alavampaa kuin ympäröivät alueet. Nämä kaasuputkien rikkoutumiset eivät tapahtuneet vuoristoalueilla vaan alavilla alueilla. Suuri Euraasian mannerlaatta ei tule säilymään yhtenä kappaleena napasiirtymän aikana. Kuten me olemme selittäneet, venyttävät voimat tulevat halkaisemaan sen samalla tavalla kuin Pohjois-Amerikan mannerlaatankin. Pohjois-Amerikan mannerlaatta tulee repeämään St. Lawrencen linjan kohdalta, jolloin siitä tulee sisämaan lahti ja Euraasian mannerlaatta tulee samalla tavalla muodostamaan sisämaan lahden nykyisten Afganistanin ja Pakistanin paikalle. Tämä lahti tulee ulottumaan Venäjän maaperälle saakka. Me olemme kertoneet napasiirtymän aikaisen tapahtumasarjan kuvauksessamme, kuinka mannerlaatat tulevat liikkumaan napasiirtymän tunnin aikana, ja todenneet, että tämä sisämaan lahti tulee muodostumaan, koska Atlantin valtameren pohja repeytyy auki, mikä saa Euraasian mannerlaatan kallistumaan itään. Tämä vetovoima vaikuttaa jo nyt Maapallon päivittäisen vaappumisen aikana. Molemmin puolin Atlanttia sijaitsevat mannerlaatat ovat tämän vetovoiman vaikutuksen alaisina ja Atlantin valtameren pohjan repeytymä laajenee jokaisen liikahduksen aikana. Euraasian mannerlaatan repeytyminen on jo alkanut!

Voitteko kertoa, miksi B2-pommikone syöksyi maahan? http://www.cnn.com/2008/US/02/23/ "Stealth-pommikone putosi maahan, lentäjät pelastuivat. B2-stealth-pommikone iskeytyi maahan pian noustuaan ilmaan Guamin lentotukikohdasta kello 10:30 lauantaina. Tutkijalautakunta selvittää onnettomuuden syytä. Kyseessä oli ensimmäinen B2-konetyypille tapahtunut onnettomuus. Onnettomuus tapahtui 11 päivää sen jälkeen, kun USA:n merivoimien lentokone putosi mereen Guamin Ritidian Pointin lähistöllä."

Tämä oli ensimmäinen tälle konetyypille tapahtunut onnettomuus. Kone putosi maahan pian nousun jälkeen. Tämä suurien siipiensä varassa lentämään suunniteltu kone menetti ohjattavuutensa. Kyseessä ei ollut moottoritehon menetys, sillä siinä tapauksessa kone olisi voitu liu'uttaa suhteellisen pehmeään laskuun. Kone ei ollut ohjattavissa. Jälleen kerran iski magneettinen häiriö, jonka varalle elektroniikkaa ei juurikaan ole suojattu. Lentokoneet on suojattu salamaniskuja vastaan, sillä ne voidaan ohjata kulkemaan herkkien laitteiden ohi. Mutta magneettinen häiriö vaikuttaa laajalla alueella eikä lentokoneiden herkkiä laitteita ole suojattu sellaisen varalta. Niinpä ne ovat hyvin haavoittuvia. Magneettisen häiriön iskiessä maan päällä oleviin laitteisiin ne rikkoutuvat ja rikkoutuneet laitteet vaihdetaan uusiin. Lentävässä lentokoneessa ei ole mahdollista vaihtaa rikkoutuneita laitteita uusiin.

...

Vaikuttaa siltä, että rahamarkkinoiden luhistuminen on toden teolla jo alkanut ja se pidetään visusti salassa. Pankkien varat ovat kokonaisuudessaan miinuksella, kuntatodistuksia ei voida myydä, rahoituslaitokset eivät paljasta salkkujensa arvopapereiden määrää eikä laatua pelätessään totuuden julkituloa. Zetat ovat sanoneet, että romahduksen tapahtuessa ne, jotka eivät ole käyttäneet varojaan napasiirtymän seurauksiin varautumiseen, tulevat olemaan neuvottomia, koska arvopapereita ei pysty myymään tai ne menettävät arvonsa. Tullaanko kulta- ja hopeavarantoja käyttämään "rahana", jonka avulla voidaan hankkia tarvikkeita tai maa-alueita taloudellisen paniikin iskiessä ennen napasiirtymän tapahtumista? Arvometallien arvo paperirahaan nähden on noussut huomattavasti viime aikoina.

Me olemme arvioineet, että täysimittainen vaihdantatalous ei ole toiminnassa useimmissa valtioissa ennen napasiirtymää, mutta sen sijaan tapahtuu hintojen jäädytystä tai varojen käsittelyn rajoittamista. Me olemme todenneet, että monenlaiset arvopaperit kuten osakkeet ja kiinteistöjen omistustodistukset saattavat säilyä ennallaan, mutta niiden käytännön arvo laskee, koska niille ei löydy ostajaa. Tällainen tilanne on jo vallalla USA:n asuntomarkkinoilla, mutta tarkoin varjeltu salaisuus on se, että samanlainen tilanne vallitsee yhä laajemmalti osake- ja arvopaperimarkkinoillakin. Jos inflaatio uhkaa aiheuttaa mellakointia, niin hintojen jäädyttämisiä saatetaan ottaa käyttöön. Tällaisia jäädyttämisiä otetaan taatusti käyttöön estämään mustan pörssin kauppaa pula-aikana. Pankkien konkursseja estetään ottamalla käyttöön asiointiaika- ja nostorajoituksia. Myös tätä tapahtuu jo nyt, vaikka siitä ei tiedotusvälineissä kerrotakaan. Tietenkin tulee olemaan niitä, jotka yrittävät käyttää kultaa ja hopeaa rahan korvikkeena, mutta kun rahaa aletaan pitää arvottomana, niin kukaan ei kelpuuta myöskään kultaa tai hopeaa vaihdon välineeksi. Siihen mennessä on selvää, mitkä asiat ovat oikeasti arvokkaita ja mitkä arvottomia. Kultaa tai hopeaa ei voi syödä eikä niiden avulla voi saalistaa ruokaa.

Voivatko Zetat kommentoida äskettäin Norjassa ja Nevadassa tapahtuneita maanjäristyksiä? Osoittaako USA:n läntinen osa nyt lopultakin merkkejä siihen kohdistuvasta rasituksesta?

Me olemme toistuvasti todenneet, että maanjäristykset eivät voimistu enää lineaarisesti vaan enemmänkin eksponentiaalisella tavalla. Me olemme maininneet, että mannerlaattojen reunat ovat pyöristyneet ja siten ne voivat siirtyä kauemmas toisistaan. Ennätyksellisen voimakas maanjäristys Norjassa on hyvin ennustettavissa sen perusteella, mitä me olemme kertoneet olevan tapahtumassa viimeksi kuluneita viikkoja edeltävänä aikana. Nevadaan kohdistuu rasitusta, koska USA:n länsirannikko taipuu. Me kerroimme muun muassa taannoisen Utahin kaivossortuman aiheutuneen juuri tästä taipumisesta. Tämä kaikki tulee vielä pahenemaan!

Internetissä kerrotaan laajalti "uudesta maailmanjärjestyksestä". Mikä se on ja ketkä ovat sen takana?

Tämä varsinkin George Bush vanhempaan liitetty sanonta kuvastaa muutaman vahvasti itsekeskeisen eliitin jäsenen tavoitetta olla maailman hallitsijoita napasiirtymän koittaessa. He toivoivat, että tätä sanontaa käytettäisiin puheissa usein, jotta ihmiset tottuisivat tähän ajatukseen. Valttikortti heitettiin peliin, kun George Bush nuoremmasta tuli USA:n presidentti ääntenlaskentahuijauksen avulla ja USA:n armeija lähetettiin Lähi-idän öljykentille. Heidän tavoitteenaan oli hankkia itselleen maailman herruus hallitsemalla napasiirtymän jälkeisen ajan tärkeimmän hyödykkeen, öljyn, saatavuutta voimakkaan USA:n armeijan avulla. Asiat eivät kuitenkaan menneet heidän suunnitelmansa mukaisesti.

...