Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (23.8.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 23.8.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta469.htm , suomentanut Olli)

...

Minua kiinnostaisi kuulla Zetojen kommentit siitä, että Obama valitsi senaattori Bidenin varapresidenttiehdokkaakseen. Aiemmin Zetat sanoivat Obaman haluavan senaattori Sebeliuksen, mutta nyt hän näyttää muuttaneen mieltänsä ehkäpä tyynnytelläkseen Hillary Clintonin tukijoita, jotka eivät ehkä olisi olleet mielissään siitä, että Obama valitsisi varapresidenttiehdokkaakseen jonkun toisen naisen kuin Clintonin. Kuinka Zetat kommentoivat sitä, että Biden on Obaman varapresidenttiehdokas? Onko hän palvelus-toisille-suuntautunut?

Me mainitsimme kolme viikkoa sitten, että Obama halusi Sebeliuksen ja asia olikin näin. Sebelius oli jo pitkään ollut Obaman suosikki. Mutta Obaman taustajoukot tarkkailivat huolellisesti tulosennusteita ja kun Georgian ja Venäjän välinen kahakka nousi otsikoihin, niin oli selvää, että Sebeliuksen valinta ei toisi mitään uutta ulkopolitiikan suhteen. Georgian presidentti oli kutsunut senaattori Bidenin vieraakseen henkilökohtaisesti. Kaikki loppumetreillä mukana olleet varapresidenttiehdokkaat olisivat kelvanneet demokraattiselle puolueelle. Mutta Biden tuo mukanaan monia vahvuuksia. Vaikkakin hän äänesti aikoinaan Irakiin hyökkäämisen puolesta, hän on nyt vankasti sillä kannalla, että sotatoimet Irakissa tulisi lakkauttaa, kun joukkotuhoaseita ei ole löytynyt. Biden on tunnettu voimakkaista kannanotoista naisten oikeuksien ja ihmisoikeuksien puolesta. Hän ei veljeile lobbareiden kanssa. Hänellä on vaalikamppailun kannalta myös monia muita vahvuuksia: hän on katolinen, työläisperheen lapsi ja hänellä on runsaasti kansainvälisiä suhteita. Yksi tärkeä Bidenin kampanjaan tuoma etu on se, että hän pystyy tarvittaessa hyökkäämään tehokkaasti kilpakumppaneita vastaan.

...

ZetaTalkissa mainitaan, että vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskujen takana oli brittiläiset rahoitusalan tahot, jotka halusivat vahingoittaa USA:laisia pankkeja (http://www.zetatalk.com/govmt/g127.htm). Mutta nämä iskut sopivat täsmällisesti siihen, mitä uuskonservatiivit olivat hahmotelleet PNAC-dokumentteihinsa, joissa mainittiin, että suuri terrori-isku voisi toimia hyvänä verukkeena USA:lle hyökätä toisiin valtioihin ja siten vahvistaa USA:n määräävää asemaa maailmanpolitiikassa. Eikö Cheneyllä ja muilla uuskonservatiiveilla ollut mitään tekemistä näiden terrori-iskujen kanssa? Iskut olivat juuri sellaisia, joita Bushin hallinto kaipasi edistääkseen PNAC-suunnitelmiaan ja ZetaTalkin kommenteista poiketen monet todisteet viittaavat USA:n hallinnon sekaantuneen iskuihin laajaltikin. Aiheesta on tehty monta riippumatonta dokumenttia, jotka osoittavat kiistämättömiä todisteita USA:n hallinnon osallisuudesta. Eivätkö Zetat ole kertoneet meille kaikkea?

Me totesimme vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskuista, että monet epätodennäköiset yhteistyökumppanit olivat osallisena tapahtumiin. Yksi osatekijä olivat tietenkin muutamat arabit, jotka olivat suorittamassa itsemurhatehtävää. FBI ja CIA valvoi heidän tekemisiään, mutta näille virastoille kerrottiin arabien olevan vaarattomia, jota he olivatkin ilman sitä korkean tason apua, jota heille annettiin. Toinen ryhmä oli Valkoisesta talosta - Cheney ja jonkin verran myös Bush - jotka halusivat hyödyntää terrori-iskua omiin tarkoitusperiinsä eli hyökkäämiseen Irakiin saadakseen Lähi-idän öljyvarannot hallintaansa. Yksi ryhmä oli eurooppalaiset rahoituspiirit, jotka tiesivät Bushin hallinnon tarvitsevan monelta rahoitustaholta ymmärrystä voidakseen kasvattaa USA:n valtion velkaa siinä määrin kuin nyt on tapahtunut. Ei siis ollut yllätys, että Bush ja Cheney antoivat hyökkäyksen World Trade Centeriin tapahtua. Cheney järjesti juuri siksi päiväksi sotaharjoituksen luodakseen sellaisen sekaannuksen, että ilmavoimat eivät voineet reagoida tapahtumiin ajoissa. Bushin suvulla oli kytköksiä WTC:n turvajärjestelyihin ja he järjestivät mahdollisuuden asentaa räjähteet rakennuksiin etukäteen. Toisen maailmansodan aikaan silloinen USA:n presidentti antoi japanilaisten hyökätä Pearl Harboriin saadakseen näin verukkeen USA:n sotaan liittymiselle. Vaikkakin pikaisesti tarkasteltuna näyttää siltä, että vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskut tarjosivat Valkoiselle talolle heidän haluamansa tilaisuuden, niin todellisuudessa ne kuitenkin haittasivat heidän alkuperäisiä suunnitelmiaan. Tämä saattaa olla vaikea uskoa, mutta taloudelliset vaikeudet realisoituivat USA:ssa nopeammin kuin mitä olisi tapahtunut, ellei pankkiireille olisi jo näin aikaisin käynyt selväksi se, että Bush/Cheneyn joukkion käyttöön ei tule antaa avointa shekkiä.

...

Onko viimeinen salaliitto jo alistunut luopumaan vallasta jo ennen napasiirtymän tapahtumista ja tietävätkö he, että heidän suojaluolastoistaan voi tulla todellisia kuolemanloukkuja ja ovatko he alkaneet valmistella luotettavampia asumuksia tulevia tapahtumia varten? Ovatko he tajunneet itsekeskeisten avaruusmuukalaisten valehdelleen heille vai ajattelevatko he todellakin, että napasiirtymä on vain lievä eikä sen suhteen tarvitse olla huolissaan ?

Suojaluolastoissa on järjestetty testejä, joten hierarkian korkeimman tason henkilöt ovat tietoisia niihin liittyvistä ongelmista. Testit osoittivat, että rasituksen alla oleva kallio tuottaa tappavaa säteilyä, jota ei ilmennyt vielä luolastoja rakennettaessa. Monet luolastoon asumaan asetetut testihenkilöt kuolivat, kun heidät pakotettiin oleskelemaan siellä pidemmän aikaa. Kuitenkaan suurimmalle osalle Planeetta X:n olemassaolon salailuun osallistuvista ei ole kerrottu näiden testien tuloksista. Hierarkian korkeimmalla tasolla olevat valmistelevat itselleen vaihtoehtoisia turvapaikkoja alueilta, joita pidetään suhteellisen turvallisina. Esimerkiksi Bushin perhe tutki mahdollisuutta muuttaa Paraguayhin, mutta luopuivat sitten ajatuksesta havaittuaan, kuinka paljon heitä Etelä-Amerikassa vihataan ja kuinka todennäköisesti he tulisivat kokemaan karmean kohtalon heitä halveksivien ihmisten armoilla. Heidän viimeisin suunnitelmansa on asua yksinkertaisissa rakennelmissa maan pinnalla - eli suunnilleen samankaltaisessa majoituksessa kuin mitä me olemme ihmisille suositelleet. Mutta edelleen he aikovat hallita omalla oleskelualueellaan napasiirtymästä selvinneitä kansalaisia napasiirtymän jälkeisenä aikana.

Nancy, onko Fay-myrskyn outo liikehdintä USA:ssa Planeetta X:n läsnäolon vaikutusta (Fay on iskenyt Floridaan jo neljä kertaa)? ( http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/08/691526 )

Tämä on mainio esimerkki siitä, mitä Maapallon vaappumisliike aiheuttaa Maapallolle ja sen ilmakehälle. Jos kuvittelee olevansa Auringossa ja katselevansa Maapalloa, kun Euroopassa on keskipäivä, niin maantieteelliset pohjois- ja etelänavat eivät sijaitse suoraan ylös- ja alaspäin eli kello 12:ssa ja kello 6:ssa, vaan ne pohjoisnapa on kello 11:ssä ja etelänapa kello 5:ssä. Kun Maapallo pyörähtää siten, että Amerikassa on keskipäivä, niin navat näyttävät olevan kello 1:ssä ja kello 7:ssä. Atlantin valtameren yllä olevaan ilmakehään tämä liike vaikuttaa siten, että ilma pakkautuu ensin USA:n itärannikolle ja sitten Meksikonlahdelle. Tämän vuoksi Fay on kulkenut edestakaisin Floridan niemimaan yli poiketen siitä reitistä, jota pitkin hurrikaanit normaalisti kulkevat.

Millainen yhteys, jos sellaista ylipäänsä on olemassa, on senaattori Bidenillä ja taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Maapallon asioita ohjailevalla taholla?

Me olemme selittäneet, että taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Maapallon asioita ohjailevan tahon vaikutuskeino perustuu rahaan eikä hänellä ole mitään suoraa vaikutusvaltaa vallanpitäjiin. Kyse on enemmänkin kissalauman hallitsemisesta kuin sotilaallisesta operaatiosta ja joitakin tahoja hallitaan lahjonnalla ja toisia taas etsimällä sopivia molempia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja. Kaikkia ei pidetä mahdollisina yhteistyökumppaneina lahjomattomuutensa vuoksi. Tietenkään kaikkia tahoja ei lähestytä, koska ohjailevan tahon olemassaolo olisi silloin julkinen salaisuus. Joitakin, kuten Bushin ja Clintonin perheitä, ohjaillaan uhkailuilla ja lahjonnalla siten, että he eivät uskalla paljastaa asioita ohjailevan tason vaikutusvaltaa. Jos he niin tekisivät, niin asioita ohjaileva taho eliminoisi heidät. Toisia, kuten järkevää ja kaikkia osapuolia kuuntelevaa Obamaa, pidetään mahdollisina neuvottelukumppaneina. Asioita ohjailevan tahon kannalta tärkeät asiat tullaan esittämään Obamalle siten, että hän kokee ratkaisun hyödyttävän myös tavallisia kansalaisia ja siten saadaan hänet puoltamaan sitä. Kuten me olemme todenneet, asioita ohjaileva taho on hyvin älykäs eikä mikään raakalainen. Hänellä ei ole ollut mitään syytä ottaa yhteyttä senaattori Bideniin eikä tule olemaankaan, sillä yhteydenpito tullaan hoitamaan Obaman kautta.

...

Tiesivätkö Zetat jo etukäteen, että George Bush vanhempi, Cheney ja Bush nuorempi (kloonit) aikoivat kaapata USA:n vuoden 2000 presidentinvaalit ja siksi he nostivat esiin Tähtilapsen (Obaman) auttamaan meitä selviytymään napasiirtymästä? Mitä olisi tapahtunut, jos taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Maapallon asioita ohjailevan tahon apurit olisivat onnistuneet estämään vuoden 2000 ja 2004 presidentinvaalien ääntenlaskentahuijaukset? Vai onko reservissä vielä muitakin Tähtilapsia, jotka tarvittaessa puuttuvat asioihin?

Kuten me olemme todenneet, niin normaali toimintamalli on se, että me emme saa puuttua asioihin ellei tähän sääntöön myönnetä poikkeusta. Jos me emme olisi saaneet puuttua asiaan, niin myös vuoden 2006 USA:n kongressivaaleissa olisi tapahtunut ääntenlaskentahuijaus ja demokraatit eivät olisi voittaneet. MJ12 lakkautti toimintansa vuonna 2000, kun kävi selväksi, että Bush ja Cheney olivat voittaneet presidentinvaalit vilpillisin keinoin. Lähinnä yhteisökeskeisistä (palvelus-toisille) jäsenistä koostunut MJ12:n johtokunta ymmärsi, että meidän ja MJ12:n väliseen sopimukseen kuulunutta avaruusalusmatkapalvelua ja suojelupalvelua olisi tultu jatkossa käyttämään väärin, mikäli MJ12 olisi jatkanut toimintaansa. Vanhaan MJ12:een kuului noin 2000 ihmistä, joista suurin osa oli tiedustelupalvelun agentteja ja suurin osa heistä perheettömiä ihmisiä, joista useat olivat jo nuorena jääneet orvoiksi. Heidän otaksuttiin olevan omistautuneita työlleen ja heidät voitaisiin tarpeen vaatiessa eliminoida ilman sen suurempaa äläkkää. Useimmille heistä MJ12:n jäsenyys oli vain osa heidän työtään. Monet heistä olivat lievästi tai vahvasti yhteisökeskeisiä ja kun MJ12 virallisena organisaationa lakkautti itsensä, niin he ilmaisivat halukkuutensa jatkaa työtä meidän yhteisökeskeisten Zetojen kanssa. Kuten olemme todenneet, MJ12:n jäsenten sallittiin olla tietoisessa yhteydessä avaruusmuukalaisten kanssa, koska MJ12-organisaatio perustettiin jo ennen kuin tuli voimaan se sääntö, että kaikki yhteydenotot tuli tapahtua vain alitajuisesti. Me otimme halukkaat MJ12:n jäsenet asumaan kanssamme omiin neljännen ulottuvuuden kupolikaupunkeihimme ja juuri he toimivat ja puuttuvat asioihin silloin, kun täytyy estää joukkotuhoaseiden asettaminen Irakiin tai estää lavastettuja terrori-iskuja jne. Ääntenlaskentahuijauksen estäminen oli kuitenkin liian suuri operaatio näin pienelle ihmismäärälle. Tässä vaiheessa taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Maapallon asioita ohjaileva taho tuli avuksi tarjoten 8000 apuria, jotka oikaisivat väärennetyt ääntenlaskentatulokset ja estivät näiden tulosten suunnitellun manipuloinnin. Me Zetat välitimme tietoa näille vanhan MJ12:n jäsenille, joista monet tiesivät tai tunsivat taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Maapallon asioita ohjailevan tahon ja he ohjasivat edellä mainittujen 8000 apurin toimintaa.

...

Tuleeko New Madridin siirroksen repeämä tapahtumaan ilman varoitusta vai tuleeko sitä edeltämään muutaman viikon aikana tapahtuvia pienempiä järistyksiä?

New Madridin siirros antaa jo nyt varoituksia mullistuksesta. Sillan romahdus Minneapolisissa oli yksi merkki Pohjois-Amerikan mannerlaatan keskellä esiintyvästä rasituksesta. Alabamassa ja muissa etelävaltioissa on esiintynyt lukuisia pieniä järistyksiä. Louisianan rannikko vetäytyy alaspäin samoin kuin Floridan rannikkokin. Memphisissä sijaitsevan Mississippin ylittävän sillan lännen puoleinen tukipalkki vajosi alaspäin. Haloo! Kuten olemme jo toistuvasti todenneet, niin me emme saa varoittaa ihmiskuntaa tulossa olevien maanjäristysten tarkoista päivämääristä ja sijainneista. Me emme voi esimerkiksi kertoa, että suurta Y-voimakkuuden maanjäristystä edeltää sarja pienempiä X-voimakkuuden järistyksiä. Se olisi liian yksityiskohtaista.

Zetat ovat sanoneet napasiirtymän tapahtuvan ennen vuotta 2012. Osoittaako Mayojen pitkä kalenteri sen ajankohdan, jolloin Planeetta X:n seuraava ohikulku ja Maapallon napasiirtymä tapahtuu? Mutta ihmiset ovat vain laskeneet tämän päivämäärän väärin? Jos näin ei ole, niin liittyykö vuoteen 2012 jotakin erityistä?

Kuten me olemme todenneet, 2012 oli väärän laskentatavan tulosta. Kun gregoriaaninen kalenteri ja maya-kalenteri yritettiin yhdistää toisiinsa, niin tapahtui virhe aloituskohdan määrittelyssä. Me olemme todenneet, että napasiirtymä tulee tapahtumaan ennen vuotta 2012.

...