Zetatalk: Valopylväät - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 24.1.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta430.htm , suomentanut Olli)

"Minä ja ryhmäni sotilaat katselimme Irakissa oheisen kuvan mukaista taivaalla näkyvää ilmiötä, jonka arvelimme olevan joku luonnollinen ilmiö." (http://www.godlikeproductions.com/forum1/message483651/pg1)

Kun me olemme kuvailleet tapaa, jolla Planettaa X säteilee valoa, monet ihmiset ovat pitäneet meidän selitystämme naurettavana. Planeetta X on niin kutsuttu ruskea kääpiö ja ihmiskunnan teorioiden mukaan sellaisen pitää olla suurikokoinen ja koostua kaasusta kuten osittain syttynyt aurinko. Kuitenkin Planeetta X on pieni ja kompakti kuten Maapallo tai Mars. Ihmiskunnan teorioiden mukaan aurinko ei voi tuottaa valoa ilman että tämän prosessin ohessa syntyy säteilyä ja lämpöä. Kuitenkin Planeetta X ei ole juurikaan Maapalloa lämpimämpi ja se pystyy ylläpitämään elämää. Ihmiset pitävät meidän tieteellisiä selityksiämme naurettavina, vaikka ne on useasti todistettu oikeiksi . Kuitenkaan heillä ei ole pätevää selitystä sille, mistä maanjäristysten yhteydessä esiintyvät valoilmiöt ja revontulet oikeasti aiheutuvat ja ihmiskunta ei ole onnistunut jäjittelemään laboratorioissaan kumpaakaan näistä ilmiöistä. Heillä ei ole myöskään mitään selitystä niille ilmiöille, joita Irakissa ja Saksassa on äskettäin havaittu.

Ihmiset ymmärtävät, että valoa voi syntyä kemiallisen prosessin tuloksena ilman, että syntyy räjähdys tai kuumuutta. Valotikut ovat kaupallistettu esimerkki tällaisesta ilmiöstä. Maapallon ilmakehässä on tällä hetkellä erilaisia kemikaaleja kuin koskaan ihmiskunnan kirjoitetun historian aikana on ollut. Vasta Planeetta X:n aurinkokuntaan saapumisen jälkeen muutaman viimeksi kuluneen vuoden aikana on havaittu Kuun valokehiä ja outoja valaisevia pilviä. Planeetta X:n pyrstö viisti Maapalloa vuonna 2003, jolloin havaittiin ensimmäisen kerran punaista pölyä. Me olemme kertoneet Planeetta X:n sähköisesti varautuneen pyrstön kemiallisesta koostumuksesta ja maininneet, että soran ja lohkareiden lisäksi se sisältää petrokemiallisia ainesosia, jotka ovat syntyneet silloin, kun nykysellä asteroidivyöhykkeellä aiemmin olleet planeetat pirstoutuivat valtaisan törmäysketjun seurauksena. Me olemme kertoneet, että Planeetta X:n kuut muodostavat "putkia", jotka ohjaavat valoa kulkemaan sen toiseen päähän, josta suunnasta katsottuna se näyttää valopallolta. Onko äskettäin taivaalla havaituilla valopylväillä ja tornadon näköisillä muodostelmilla ja Planeetta X:n kuuvanojen aiheuttamilla valoilmiöillä jotain yhteistä? Itse asiassa on. Valo kulkee "kuuputkessa", koska siellä on kemikaaleja, jotka kulkevat putkea pitkin ja poistuvat putkesta kohdatessaan sen pään.

Valo taipuu. Ihmisetkin tietävät sen muun muassa siitä, kun pilvissä oleva vesi taivuttaa auringon valoa muodostaen sateenkaaren. Valo taipuu vedessä. Tämän tietää jokainen lapsi, joka seisoo matalassa vedessä ja näkee jalkojensa olevan eri paikassa kuin niiden pitäisi olla. Valo taipuu kulkiessaan lasista tehdyn prisman läpi. Öljytahra ikkunassa saa myös aikaan sateenkaaren värit valon osuessa siihen. Valo seuraa myös sähkövirran kulkureittiä kuten jokainen salaman näkevä ymmärtää. Salamana näkyvät valohiukkaset eivät synny ilmasta vaan varaus vetää niitä puoleensa ja taivuttaa ne virran kulkureitin mukaisesti muodostaen näkyvän salaman. Planeetta X:n pyrstö on sähköisesti varautunut, koska siinä on rautaoksidihiukkasia. Tämä varaus ei voi purkautua mihinkään, koska pyrstö ei ole maadoitettu. Kyseessä on siis staattinen varaus. Mutta kun pyrstön sisältämä punainen pöly ja petrokemialliset ainesosat saapuvat vapaata happea ja typpeä sisältävään Maapallon ilmakehään, niin voi tapahtua sellaisia kemiallisia reaktioita, joita avaruudessa ei voi tapahtua.

Ihmiskunta on tottunut ajattelemaan, että kemialliset reaktiot, joissa yhtenä osapuolena on happi, tapahtuvat nopeasti ja räjähdysmäisesti. Mutta kun ainesosia on hyvin niukasti, niin reaktiot tapahtuvat ennemminkin hitaana humahduksena synnyttäen kuumuuden muodostavan spiraalin, joka käynnistää tornadoilmiön ilmakehässä. Tämän reaktion synnyttämä savu saattaa jäädä hetkeksi leijumaan paikalleen aiheuttaen ilmassa leijuvan tumman tornadon näköisen ilmiön. Kun tällainen hidas räjähdys tapahtuu yöllä, sen synnyttämä valo saattaa näyttää dramaattiselta niiden muutaman minuutin ajan, jonka tämän reaktion tapahtuminen kestää. Kyseessä on siis ilmakehässä tapahtuva kemiallinen reaktio. Tällaisia ilmiöitä on odotettavissa lisää tulevina aikoina ja lisäksi tulee uusia ilmiöitä, kun Planeetta X:n pyrstö suuntautuu vieläkin enemmän Maapalloa kohti ja sen sisältämien ainesosien määrä Maapallon ilmakehässä lisääntyy. Me emme kerro tämän enempää siitä, millaisia nämä ilmiöt tulevat olemaan, koska me haluamme niiden tulevan yllätyksenä asioiden salailua ja peittelyä harjoittaville tahoille, jotta heidän toimintansa vaikeutuisi ja kansalaiset saisivat tietää totuuden. Vallanpitäjät tietävät mitä on tulossa, mutta he salaavat tietonsa kansalaisilta, joilla kuitenkin on tähän tietoon yhtä suuri oikeus kuin vallanpitäjilläkin.

"Luulin ensin, että kyseessä on tornado, mutta sitten se alkoi hehkua ja juova muuttui kirkkaammaksi." (http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1375&category=Environment)