Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (25.4.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 25.4.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta507.htm , suomentanut Olli)

Meksikolainen sikainfluenssa luo pelkoa pandemiasta. Poikkeuksellisen sikainfluenssan epäillään tappaneen kymmeniä ihmisiä Meksikossa. Uudessa viruksessa on geeniainesta sioista, linnuista ja ihmisistä tavalla, jota ei ole nähty koskaan aiemmin. Myös Teksasissa ja Kaliforniassa on sairastunut ainakin kahdeksan ihmistä. Meksiko Cityn kautta kulkee tuhansia matkustajia joka päivä. Tähän uuteen sikainfluenssaan ei ole rokotetta ja on epäselvää, kuinka paljon nykyiset flunssarokotteet tarjoavat suojaa tätä uutta virusta vastaan. WHO on myös huolestunut epidemian maantieteellisestä laajuudesta, sillä 20 uhrista 13 oli Meksiko Citystä ja loput eri puolilta Meksikoa. Kahden flunssalääkkeen, Tamiflun ja Relenzan on todettu tehoavan tähän uuteen virukseen. Tamiflun valmistaja Roche kertoi yhtiön olevan valmis tuottamaan lisää lääkettä, mikäli tarvetta ilmenee. Viruksessa on ennen näkemätön yhdistelmä geeniainesta. Siinä on geeniainesta ihmisviruksesta, pohjois-amerikkalaisesta lintuviruksesta ja pohjois-amerikkalaisesta, eurooppalaisesta ja aasialaisesta sikaviruksesta. (http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/04/866955)

Koko tapauksen alusta alkaen on ollut selvää, että kyseessä ei ole luonnollisella tavalla syntynyt epidemia. Sikavirus kolmelta eri mantereelta, lintuvirus ja ihmisvirus yhdistettynä. Kuinka kolmella eri mantereella asuvat ihmiset voivat saada tartunnan sialta? Normaali sikainfluenssa voi tarttua siasta ihmiseen, mutta ei enää ihmisestä toiseen ihmiseen. Niinpä tähän virukseen lisättiin geenejä ihmisviruksesta, jotta se saataisiin tarttumaan ihmisestä toiseen. Tähän tapaukseen liittyy paljon poikkeavuuksia, mikä onkin saanut monet tahot valppaiksi. Yksi lisäepäilyksiä aiheuttava seikka on se tapa, jolla USA:ssa asuvat lapset ovat saaneet tartunnan, sillä he eivät ole matkustaneet ulkomaille eivätkä ole olleet tekemisissä sikojen kanssa. Epidemioiden etenemistä voidaan yleensä seurata, mutta tämä virus näyttää tarttuvan hyvin eriskummallisilla tavoilla.

Mitkä tahot hyötyvät tällaisesta keinotekoisesta epidemiasta, josta ei kuitenkaan kohusta huolimatta tule pandemiaa. On huomattava, että vaikka rokotetta ei ole olemassa, niin kahden flunssalääkkeen, Tamiflun ja Relenzan, on todettu tehoavan tähän tautiin. Lääke täytyy tosin ottaa heti taudin alkuvaiheessa, jotta se tehoaa. Taudin aiheuttaman paniikin myötä nämä lääkkeet loppuivat varastoista. Vaikka aiemmin on esiintynyt pari yritystä saada aikaan pandemia H5N1-viruksen ja vuoden 1957 lintuinfluenssaviruksen avulla, niin tämä uusi tapaus tullaan tutkimaan perusteellisesti. Valitettavasti tätä virusta tartuttaneita rikollisia henkilöitä on vaikea jäljittää, sillä taudin itämisaika on kohtalaisen pitkä. Kuka voi muistaa sen epäilyttävän muukalaisen, joka kulki pöydän ohi, mahdollisesti tutun näköisen henkilön koulun ruokalassa tai oudon hajun julkisessa käymälässä. Joka tapauksessa me arvelemme, että rikolliset löydetään ja ellei heitä tuoda oikeuden eteen normaalilla tavalla, niin he tulevat saamaan rangaistuksen niiden toimesta, jotka ovat raivostuneet siitä, että tämä tapaus kohdistui heidän valtioonsa. Emme tarkoita tässä USA:n oikeuskäytäntöä, vaan Meksikon oikeuskäytäntöä.

...

FAA julkisti eilen koko tietokantansa lentokoneiden ja lintujen välisistä törmäyksistä. Tiedoista käy ilmi, että törmäykset ovat kaksinkertaistuneet vuoden 2000 tasoon verrattuna. Onko tällä asialla mitään tekemistä Planeetta X:n lähestymisen kanssa?

Linnut suunnistavat muuttomatkoillaan monien eri suuntimatietojen perusteella ja näihin lukeutuu myös magneettikenttä. Valaat ajautuvat rantaan yhä lisääntyvässä määrin, koska Maapallon magneettikenttä liikkuu. Tämä liikkuminen aiheutuu todellakin siitä, että Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa on suuntautunut Maapalloa kohti ja siten Maapallo kallistuu päivittäin Planeetta X:stä poispäin. Nämä tilastotiedot ovat yksi osoitus Planeetta X:n läsnäolosta.

...

Voivatko Zetat antaa arvion siitä, kuinka suuri osa ihmisistä on alitajuisesti tietoinen siitä, että kaikki ei ole kohdallaan ja että napasiirtymä on tulossa?

Haluatko tietää prosenttiosuuden? Lähes 80% ihmisistä tuntee levottomuutta ja että jotakin on tapahtumassa, mutta kukaan ei anna heille järkeenkäyvää selitystä tilanteelle. He eivät välttämättä syytä tilanteesta vallanpitäjiä tai tiedotusvälineitä, sillä he eivät yleensä tiedä sitä, että mikä on vialla. Mutta sen he tietävät, että asiat eivät ole kohdallaan.

...

Kanadassa nähtiin äskettäin Toinen Aurinko. Tarkoittaako tämä sitä, että Planeetta X on nyt lähtenyt liikkeelle? Entä aikovatko Maapallolla olevat Zetat paeta Maapallolta napasiirtymän tapahtuessa?

Me Zetat emme unohda kontaktihenkilöitämme eivätkä he unohda meitä. Me aiomme olla tiiviissä yhteistyössä Maapallon ja ihmiskunnan kanssa napasiirtymän tunnin aikana. Miksi me pakenisimme? Nancy on saanut tiedon toisestakin tapauksesta, jossa SOHO-satelliitin ottamassa valokuvassa näkyy "siivellinen Maapallo". Tämä toinen valokuva on otettu 19. huhtikuuta ja siinä Planeetta X näkyy kauempana oikealla Auringosta kuin 27. maaliskuuta otetussa kuvassa. Näin on siksi, koska Maapallo yrittää väistää Planeetta X:stä tulevaa magnetismihiukkasten virtausta siirtymällä mahdollisimman kauas vasemmalle. Kun Maapallon ja Planeetta X:n keskinäinen asema muuttuu siten, että auringonvalo voi heijastua Planeetta X:stä laajemmassa kulmassa, niin Toinen Aurinko tullaan näkemään yhä useammin.

...

Viime viikkoisessa päivityksessä Zetat kertoivat, että sotilashenkilöitä lähetettiin aikoinaan Maapallon pimeälle kaksoisplaneetalle ja heidät jätettiin sinne oman onnensa nojaan, kun operaatio ei sujunutkaan menestyksellisesti. Zetat kertoivat, että monet Vietnamin sodassa kadonneet sotilaat olikin oikeasti lähetetty tällaiseen tehtävään. Kuinka oli mahdollista toteuttaa tällaisia operaatioita ilman julkisuutta? Mitä näille henkilöille kerrottiin näistä operaatioista? Voivatko Zetat kertoa, milloin nämä retkikunnat lähetettiin matkaan? Tulevatko nämä tapahtumat koskaan julkiseen tietoon?

Nämä operaatiot liittyivät eri vaihtoehtojen kartoitukseen, johon itsekeskeiset avaruusmuukalaiset yllyttivät MJ12:n vallanhimoisia tahoja ryhtymään lisätäkseen omaa valtaansa tai hankkiakseen itselleen turvapaikan napasiirtymän ajaksi joko poistumalla Maapallolta tai suojautumalla maanalaisiin turvapaikkoihin. Niinpä MJ12:n jäseniä avustettiin matkustamaan Maapallon pimeälle kaksoisplaneetalle tai Kuun pimeälle puolelle ja kaikki heidän näihin operaatioihinsa tarvitsema sotilashenkilöstö määrättiin tähän tehtävään.

...

Mitä Maapallon muutoksessa tulee tapahtumaan seuraavaksi? Jos Planeetta X majailee suunnilleen samassa paikassa, niin miksi Maapallo ja Kuu siirtyilevät epämääräisesti? Itse oletan Maapallon vaappumisliikkeen voimistuvan. Minkä takia Maapallon vaappumisliike välillä vaimenee ja sitten taas voimistuu?

Planeetta X:n tullessa lähemmäs Maapalloa näiden kahden planeetan välillä vallitsee vuorovaikutus. Yhtenä osana tätä vuorovaikutusta Maapallo pyrkii siirtymään vasemmalle pois Planeetta X:n tieltä. Kun Maapallo on siirtynyt niin kauas vasemmalle kuin mahdollista, se sopeutuu tilanteeseen aloittamalla aiempaa suuremman vaappumisliikkeen, jolloin sen pohjoisnapa kallistuu päivittäin yhä enemmän poispäin Planeetta X:stä. Jos tämäkään ei auta, niin Maapallon magneettikenttä taipuu enemmän. Kaikki tämä jatkuu toistuvasti ja välillä hieman eri järjestyksessä kummankin planeetan epäröidessä tässä tanssissa.

...