Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (25.10.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 25.10.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta480.htm , suomentanut Olli)

...

Voivatko Zetat myöntää tietäneensä jo vuosikymmeniä sitten, että Valkoinen Talo tultaisiin valtaamaan vilpillisin keinoin ja siksi Obama tukijoukkoineen järjestettiin ehdokkaaksi vai oliko muitakin Maapallon ulkopuolelta lähtöisin olevia sieluja valmiina tarvittaessa käytettävissä tätä tehtävää varten? Zetat ovat usein sanoneet monien asioiden olevan ihmisten päätettävissä, mutta vaikuttaa siltä, että he tietävät paljon enemmän kuin kertovat.

George Herbert Bushin ja hänen tukijoidensa suunnitelma oli tiedossa jo vuosikymmenien ajan. Hänen aggressiivinen suunnitelmansa kloonata vanhin poikansa oli varma merkki hänen päättäväisyydestään. Noin 14 kloonista kolme jäi eloon George W Bushin hallintoa varten. George Herbert Bush halusi luotettavan käskyläisen ja laati tarkan suunnitelman vallata Lähi-idän öljykentät maailman vahvimman sotakoneiston avulla. Tätä suunnitelmaa tuki pitkään valmisteltu ääntenlaskentahuijaus, joka perustui paperittomien äänestyskoneiden käyttöön ja ääntenlaskentakoneisiin, joiden tulokset voitiin muuttaa hetkessä kauko-ohjauksella. Kaikki tämä valmistelu oli tehty, jotta George Herbert Bushin koneisto saataisiin valtaan, mutta sitten Maailmojen Neuvosto päätti, että tilanteeseen tarvitaan enemmän tasapainoa ja antoi luvan estää nämä suunnitelmat ja esimerkiksi todisteiksi väitettävien joukkotuhoaseiden sijoittamisen Irakiin. Itsekeskeisten tahojen keskuudessa on laadittu monia suunnitelmia, jotka eivät toteudu. Obama on yksi yhteisökeskeisten tahojen laatima suunnitelma. Myös yhteisökeskeiset tahot ovat laatineet monia suunnitelmia, jotka eivät toteudu.

...

Tulevatko Obama ja USA:n armeija olemaan yksimielisiä, kun Obama astuu virkaan? Eli käytetäänkö armeijaa hätäapuun eikä poikkeustilan tai mellakoiden valvontaan? Tulevatko armeijan radikaalit tahot mukautumaan vai pannaanko heidät viralta?

Muutamat korkean tason upseerit eivät pidä ajatuksesta, että armeija vetäytyisi Irakista, koska he haluavat voittaa hinnalla millä hyvänsä. Armeija sietää erilaisia asenteita, kunhan määräyksiä noudatetaan, kuten tulee tapahtumaan. suurin osa USA:n armeijan korkean tason upseereista on Obaman kanssa samaa mieltä ja useimmat ovat kauhistuneita McCainin ailahtelevaisuudesta. Armeija ei tule vastustamaan Obamaa.

Voivatko Zetat kertoa jotakin tulevasta talvesta?

Viime talvi oli erittäin kylmä koko pohjoisella pallonpuoliskolla. Me selitimme tämän johtuneen siitä, että Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa työnsi Maapallon magneettista pohjoisnapaa poispäin auringosta, koska Planeetta X lähestyy Maapalloa auringon suunnasta. Tuleva talvi tulee olemaan erilainen, mutta me kieltäydymme kertomasta millä lailla ja miksi. Toimimme näin, jotta vallanpitäjät yllättyisivät ja toivoaksemme kertoisivat kansalaisille totuuden tai sitten ihmiset pystyisivät päättelemään asioiden todellisen tilan omien havaintojensa perusteella.

USA:n dollari on viime aikoina vahvistunut kaikkia muita valuuttoja, kultaa, öljyä ja muita hyödykkeitä vastaan. Kuinka tämä on mahdollista, kun dollareita on nyt painettu lisää jo satojen miljardien arvosta?

Valuuttojen arvo on suhteellista. Jos muun maailman osakemarkkinat eivät kärsisi USA:n markkinoiden vaikutuksesta, dollari olisi hyvin heikko. Tarkkailkaa sitä, mikä valuutta toipuu ensimmäisenä, niin näette mihin suuntaan valuuttataistelu kehittyy.

...

Lontoon asukkaat kummastelivat kaupunkinsa yli ajelehtinutta outoa vaaleanpunaista pilveä. Hämmentyneet Mayfairin asukkaat katselivat oudon pilven ilmestyvän taivaalle klo 20:30 vajaan tunnin ajaksi. Se ajelehti rakennusten yllä ennen hajaantumistaan. Voisivatko Zetat kommentoida tätä ilmiötä? ( http://www.dailymail.co.uk/news/article-1079297/Pictured-The-mystery-pink-light-appeared-London.html )

Viranomaiset ovat selittäneet tämän ilmiön johtuvan katuvalojen heijastumisella pilvestä. Mutta eikö tällaisia olosuhteita esiinny usein joka puolella Maapalloa? Me olemme aiemmin todenneet, että satunnaiset heijastavat pilvet tai valopylväät aiheutuvat Planeetta X:n pyrstön ainesosien aiheuttamista ilmakehän muutoksista. Valopylväät syntyivät, kun palava kaasu paloi nopeasti ilmakehässä. Valaisevia pilviä ei nähdä yöllä, koska ne heijastavat paljon auringon valoa auringon nousun ja varsinkin laskun aikana. Kyseessä ei ole vesihöyryn aiheuttama heijastus kuten sateenkaaressa, vaan syynä ovat muut kemikaalit. Tämä Lontoon yllä ollut pilvi oli samanlainen kuin valaisevat pilvet, mutta se heijasti katuvaloja aivan kuten selitettiinkin. Kuitenkaan tällaista ei tapahtuisi, ellei ilmakehässä olisi Planeetta X:n pyrstöstä peräisin olevia kemikaaleja. Tällaiset ilmiöt tulevat yleistymään tulevaisuudessa.

...

Kenraali Colin Powellin ilmoitus Barack Obaman tukemisesta yllätti monet. Powell työskenteli USA:n hallinnossa usean eri presidentin aikana. Millaisena Bushin/Cheneyn joukot häntä pitivät? Millainen henkilö hän on? Mitä mieltä Saudi-Arabian valtiaat hänestä ovat? Mitä tapahtui, jotta Powell ilmaisi näin selvästi kannattavansa Obamaa? Voisivatko Zetat kommentoida tätä asiaa?

Powellia on aina pidetty henkilönä, joka tukee komentoketjua, mutta joka on myös rehellinen. Niinpä, jotta Powell saattoi YK:n kokouksessa todeta Irakilla olevan joukkotuhoaseita, niin Bushin hallinnon täytyi antaa hänelle väärää tietoa. Viimeistään tämä tapaus osoitti Powellille, että viralliseen komentoketjuun ei voinut luottaa. Hän on täysin rehellinen kertoessaan, miksi hän tukee Obamaa. Hän näkee McCainin oikullisena, impulsiivisena ja huonon arviointikyvyn omaavana miehenä. Monet vannoutuneet republikaanit kannattavat Obamaa näiden samojen syiden takia. He näkevät McCain/Palinin valinnan syöksevän koko USA:n täydelliseen katastrofiin ja ajattelevat ensisijaisesti valtion etua!

...

Viime aikoina muutamat eri valtioiden huipputason sotilashenkilöt ovat järjestäneet keskinäisiä tapaamisia. Mistä näissä tapaamisissa on kysymys? ( http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa/2008/10/734962 )

Kuten olemme selittäneet, USA:n pelinavauksen Georgiassa oli tarkoitus tukea McCainin asemaa vaalikamppailussa tarjoamalla hänelle sopivan keskustelun aiheen. Hänellä olikin valmis vastaus asiaan, kun Obama puolestaan oli lomalla ja oli paljon varovaisempi lausunnoissaan. Jos Georgian tilanne olisi johtanut Venäjän ja USA:n väliseen yhteenottoon, McCainilla olisi ollut tilanteeseen sopivia kommentteja, mutta tilanne raukesi, kun USA:n armeija ei rynnännyt paikan päälle ja Venäjää vastaan. Venäjä vetäytyy asteittain. Näitä keskusteluja käydään, jotta keskinäiset suhteet saataisiin jälleen normalisoitua.

"Air Force Two" -lentokoneen kerrotaan laskeutuneen Adirondackin lentokentälle tällä viikolla ja tuoneen osallistujia kokoukseen, johon osallistui monien länsimaiden armeijoiden kenraaleja ja amiraaleja (Italiasta, Ranskasta, Saksasta jne.). Mitä oikein tapahtui? Havaitsin sattumalta, että kokouspaikka sijaitsee aika lähellä St.Lawrencen vesiväylän suuta. ( http://adirondackdailyenterprise.com/page/content.detail/id/503035.html? )

Tällä hetkellä on meneillään monia muutoksia, jotka edellyttävät valmisteluja ja yhdenmukaisia toimenpiteitä. Yksi tällainen asia on talouden romahdus ja sen aiheuttamat vaikutukset. USA:lla ei ole enää varaa sotia monella rintamalla ja se tulee kotiuttamaan joukkojaan jättäen monia eri puolilla maailmaa sijaitsevia tukikohtia jopa tyhjiksi. On myös selvää, että Irak tulee häätämään USA:n joukot pois maastaan ja monilla tähän kokoukseen osallistuneilla valtioilla on joukkoja Irakissa. Tämä tilanne synnyttää monia kysymyksiä. Syttyykö Irakissa sisällissota vai saadaanko sisäinen rauha säilymään? Tuleeko joku muu valtio yrittämään vallata itselleen Irakin öljyvarannot? Myös siitä mahdollisuudesta keskustellaan paljon, että joudutaanko jossakin valtiossa asettamaan voimaan poikkeustila mellakoinnin, talouskriisin vaikutusten tai ruokapulan johdosta.

Kysyisin ihmiskunnan kehittymisestä, kun nyt on tapahtunut kaikenlaista kuten talouden romahdus, "odotettu" avaruusaluksen ilmestyminen lokakuun 16. päivä ja kaikenlainen internetissä käytävä keskustelu, josta tiedotusvälineet eivät kerro mitään. Onko ihmiskunta nyt kehittymässä merkittävällä tavalla?

Ihmiskunta ei tule muuttumaan lyhyellä tähtäimellä, mutta meneillään oleva muutosprosessi, jonka myötä itsekeskeiset sielut eivät voi enää inkarnoitua Maapallolle ja päättämättömät sielut siirretään toiselle planeetalle, tulee muuttamaan ihmiskuntaa demokraattisempaan ja välittävämpään suuntaan vuosien saatossa. Tämänhetkiset inkarnaatiot voivat kestää vielä jopa 100 vuotta ja useimmat tällä hetkellä elävät ja napasiirtymästä hengissä selviävät ihmiset eivät ole vankkumattoman yhteisökeskeisiä. Näin ollen lyhyellä tähtäimellä tilanne ei juurikaan muutu ja se muuttuu vasta, kun hybrideihin inkarnoituneet vankkumattoman yhteisökeskeiset sielut tulevat maan päälle.

Avaruudessa on paljon taivaankappaleita, jotka voisivat iskeytyä Maapalloon. Tällä hetkellä kerrotaan kahdesta mahdollisesta törmäysvaarasta. Tästä kerrotaan myös Raamatussa. Saavatko Zetat kertoa meille, jos jotain tällaista on tapahtumassa? Tarkoitan sitä, että kun Zetat ovat kertoneet meille Nibirusta, niin saavatko he varoittaa meitä etukäteen, mikäli jokin kappale on vaarassa iskeytyä Maapalloon? Vai estävätkö säännöt heitä tekemästä sitä?

Me olemme todenneet, että Maailmojen Neuvosto on päättänyt, että Maapallosta tulee tulevaisuudessa yhteisökeskeisten sielujen asuinpaikka. Niinpä minkään tapahtuman ei sallita tuhoavan Maapalloa elinkelvottomaksi. Tosin mitään tällaista mahdollista törmäystä ei ole näköpiirissäkään.

Olen pannut merkille, että monien hyödykkeiden markkinahinnat ovat laskeneet dramaattisesti viimeksi kuluneiden kuukausien aikana (esim. vehnä, maissi, soija jne.), vaikka Zetojen mukaan maailma kärsii ruokapulasta ja sadonmenetyksistä. Johtuuko alhainen hinta siitä, että jotkut joutuvat talouskriisin myötä pakosta myymään omistuksiaan vai onko kyse USA:n presidentinvaaleihin liittyvästä pelistä? Viime viikon ZetaTalkissa kerrottiin kokouksesta, jossa käsiteltiin maatalouden hätätilaa. Tulemmeko näkemään kohonneita ruuan hintoja, kun vaalit ovat ohi ja taloustilanne on vakautunut? Itse luulen, että tulemme näkemään todella korkeita hintoja vuonna 2009. Voisivatko Zetat kommentoida tätä asiaa?

Meneillään olevan romahduksen aikana monet hyödykkeet tulevat olemaan aliarvostettuja. Asuntojen hinta on romahtanut ja saattaa vieläkin laskea. Osakkeiden hinta laskee edelleen. Mainitsemasi ruokatarvikkeiden alhainen hinta johtuu siitä, että niiden hinta oli aiemmin liian korkea. Alhaisempi hinta johtuu juuri siitä, että hyödykkeiden omistajien on nyt pakko myydä omistuksiaan. Talousromahduksen myötä monet ovat vararikon partaalla ja heidän täytyy realisoida omistuksiaan voidakseen maksaa laskunsa.

...