Zetatalk: Odottaen sopivaa hetkeä - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 26.3.2004 , http://www.zetatalk.com/index/zeta84.htm , suomentanut Olli)

Mitä on odotettavissa tulevina päivinä ja viikkoina aiheutuvaksi Auringon hiukkaspyyhkäisyistä ja niiden vaikutuksesta.

Tänä hämmentävänä aikana ihmiset ovat voineet havaita Auringon säteilyn olevan voimakasta ja Auringon hyvin kirkas normaaliin lopputalven tilanteeseen verrattuna pohjoisella pallonpuoliskolla ja alkutalveen verrattuna eteläisellä pallonpuoliskolla. Maapallo on siirtynyt lähemmäs Aurinkoa joulukuun 25. päivän jälkeisten pyyhkäisyjen vaikutuksesta kuten viljapeltokuviot ja muinaiset esineet kuten Nebran kiekko osoittavat. Tämän tilanteen peittää tällä hetkellä pohjoisella pallonpuoliskolla alkavan kevään myötä odotettava lämpeneminen mutta sellaiset maa-alueet, jotka ovat alttiina nopeasti lämpeneviltä suurilta valtamerialueilta puhaltavien tuulten vaikutuksille, ovat jo paahtumassa. Pohjoisnavan jäätiköt sulavat kuin jääkuutio lämpölampun alla ja sulamisvedet virtaavat Grönlannin ja Nova Scotian välistä aiheuttaen tilapäisen myöhäisen talven tämän virtauksen vaikutusalueella Pohjois-Amerikan itärannikolla.

Kuvitelkaa Maapallon vapisevan jälkijäristyksissä 3657 vuoden ajan siten, että sen kuoren heikot kohdat antavat periksi ja sopeutuvat. Tilanne on sama kuin pölyn laskeutuessa huonekalujen päälle tyhjässä huoneessa, kun ilmavirtaus on pysähtynyt. Nyt tätä tilannetta pidetään normaalina ja ainoastaan satunnainen verhoilun ratkeaminen aiheuttaa pienen muutoksen. Niinpä, kun Planeetta X aloittaa lähestymisensä, Maapallolla on monia heikkoja kohtia kuoressaan: kohtia, joissa repeämistä on tapahtunut, mutta niitä ei ole sen jälkeen kohdannut rasitus. Nämä kohdat murtuvat nyt. Tämän rasituksen aikana ilmenee ensin mannerlaattojen lukkiutumista toisiaan vastaan, kunnes laattoihin kohdistuva puristus aiheuttaa maailmanlaajuista tärinää eli viimeksi kuluneen vuoden aikana havaittuja maailman laajuisia maanjäristyksiä. Tämä tilanne ei aiheuta suuria maanjäristyksiä.

Näin ollen Maapallon ei voida olettaa reagoivan seuraaviin pyyhkäisyihin samalla tavalla kuin aikaisempiin pyyhkäisyihin. Kuin pythonkäärme, joka kiristää kuristusotettaan vain silloin, kun uhri hengittää ulos, tapahtumasarjassa on lepohetkiä, jolloin vaikuttaa siltä, että mitään muutosta ei tapahdu.

Sitä, että mikä hiukkaspyyhkäisy ja minä päivänä saattaa aiheuttaa nämä ja muut vielä kuvailemattomat ilmiöt, me emme kerro ennen kuin vallanpitäjät alkavat kertoa kansalaisille sen, mitä he tietävät.