Zetatalk: Harhailevat kuut - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 27.1.2010, http://www.zetatalk.com/index/zeta560.htm , suomentanut Olli)

GLP:n keskustelupalstalla (http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg1) on ollut vilkasta keskustelua Stereo Behind -satelliitin välittämissä kuvissa esiintyviin outoihin kappaleisiin liittyen. (Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=8POHkMQg0Dw)

Internetissä on äskettäin esiintynyt vilkasta keskustelua NASA:n Stereo Behind -satelliitin välittämissä kuvissa esiintyviin outoihin kappaleisiin liittyen. Näiden kappaleiden on arveltu olevan Maapallon kokoisia kappaleita, jotka kiertävät Aurinkoa hyvin lähellä sitä. Päätelmä siitä, että nämä kappaleet kiertävät Aurinkoa on tehty, koska se on ainoa rata, jota pitkin ihmiset otaksuvat tällaisten kappaleiden voivan liikkua. Mitä muuta asiaan liittyy? Ihmiskunnan rajoitettu tietous ei pysty käsittämään monia Planeetta X:ään ja sen rataan liittyviä asioita, esimerkiksi Planeetta X:n lähes viivasuoraa "linkomaista" rataa ja sen perässä kulkevia kuiden muodostamia vanoja. Planeetta X on nyt lähistöllä, kuten SOHO C3-kuvissa toisinaan esiintyvä "siivekäs maapallo"-kuvio ja Stereo Ahead -satelliitin välittämissä kuvissa toisinaan näkyvä punainen risti osoittavat, samoin kuin joissakin kuvissa esiintyvät kuuvanat ja punainen pölypyrstö. Nämä ilmiöt ovat aiheuttaneet NASA:lle harmaita hiuksia, koska NASA on päättänyt kiistää Planeetta X:n läsnäolon aurinkokunnan sisäosissa.

NASA:n Stereo-satelliittien kuva-alueet menevät päällekkäin ja niihin tallentuu Auringon edessä olevia alueita ja juuri sillä kohtaa Planeetta X nyt sijaitsee, Maapallolta katsottuna hieman Auringon oikealla puolella. Näin ollen Planeetta X itse näkyy toisinaan Stereo Ahead -satelliitin välittämissä kuvissa. Mutta Planeetta X:n kuut voivat liikuskella kaukana itse Planeetta X:stä, kun Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa on singonnut ne liikkeelle ja ne ovat joutuneet ristiriitaisten magneettikenttien pyörteisiin ja siten kuut voivat kulkeutua myös Stereo Behind -satelliitin kuvausalueelle. Juuri tästä näissä kuvissa on kysymys. Planeetta X:n kuut eivät kuitenkaan ole yhtä suuria kuin Maapallo, vaikkakin monet niistä ovat suurempia kuin Maapallon Kuu.

Me olemme todenneet, että tavallisesti Planeetta X:n kuut liikuskelevat korkeintaan 8 miljoonan kilometrin päässä Planeetta X:stä. Niinpä Planeetta X:n sivuuttaessa Maapallon noin 22 miljoonan kilometrin päästä nämä kuut eivät aiheuta vaaraa Maapallolle. Tuo mainitsemamme 8 miljoonan kilometrin etäisyys pätee, kun Planeetta X on ulkoavaruudessa tai asettunut samansuuntaiseksi Auringon magneettikentän kanssa. Mutta, kun Planeetta X suorittaa 270 asteen kierähdystään, sen magneettikenttä ei ole Auringon magneettikentän suuntainen ja välillä se muodostaa Maapallon kanssa yhden yhdistetyn magneettikentän. Näin ollen magnetismihiukkasten ruuhkautuminen työntää Planeetta X:n kuut toisinaan hyvinkin kauas itse Planeetta X:stä. Tämä tilanne ei kuitenkaan kestä kauaa, sillä se päättyy, kun viimeiset napasiirtymää edeltävät viikot alkavat ja Maapallon pyörimisliike alkaa hidastua ja Planeetta X alkaa vetää Maapalloa puoleensa siten, että Maapallo sijaitsee lopulta suunnilleen ainoastaan 22 miljoonan kilometrin päässä Planeetta X:stä. Mutta ennen tätä ihmiskunta tulee kokemaan joitakin hämmästyttäviä hetkiä. Jos tämänhetkinen tilanne vaikuttaa teistä dramaattiselta, niin odottakaapa vain mitä on tulossa!