Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (27.6.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 27.6.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta519.htm , suomentanut Olli)

"Nelikerroksinen Fort Greene -rakennus sortui Brooklynissä." (http://www.nypost.com/seven/06212009/news/regionalnews/brooklyn/ft__greene_building_collapse_175396.htm) "...Rakennuksen julkisivussa oli äskettäin havaittu halkeama. ... Rakennuksen oli havaittu tutisevan ajoittain viimeksi kuluneiden kuuden kuukauden aikana."

Kaikki rakennukset mukautuvat maasto-olosuhteisiin ajan kuluessa ja merkkinä tästä monien rakennusten julkisivuun ilmestyy halkeamia. Rakennukset, joiden alla oleva maa on kosteaa ja pystyy siten välittämään tärinää, heiluvat tai tärisevät maanjäristyksen sattuessa tai esimerkiksi raskaan junan kulkiessa lähistöllä ohi. Tällainen rakennuksen kyky heilua tai täristä sen sijaan, että se vain vastustaisi värinöitä, on itse asiassa merkki siitä, että rakennus kestää hyvin maanjäristyksiä. Sama tilanne on puulla, joka taipuu myrskyssä verrattuna puuhun, joka ei taivu ja johon syntyy halkeamia. Tämän Brooklynissä sijaitsevan rakennuksen julkisivuun ilmestynyt halkeama oli merkki siitä, että sen alla oleva maa oli epävakaata, koska rakennus oli liikkunut jo aiemmin. Rakennus ei ollut perustettu vankalle kalliolle. Me ennustimme jo vuosia sitten, että rakennuksia tulee luhistumaan, koska niiden perustukset antavat periksi ja siten rakennus ei saa enää tukea. Tämä on yksi esimerkki juuri tällaisesta tapauksesta. Rakennuksen alla oleva maakerros vajosi saaden rakennuksen niin epävakaiseen tilaan, että se romahti yhtäkkiä. Tiedotusvälineissä tullaan tuskin kertomaan sitä, että rakennuksen kellarin lattia ja seinät olivat vajonneet alaspäin. Totuus rakennuksen romahduksen syistä saattaa jäädä pimentoon Planeetta X:n läsnäolon aiheuttaman asioiden salailu- ja peittelytoiminnan vaikutuksesta. Maakerrokset ovat yhä lisääntyvässä määrin liikkumassa, kohoamassa ja vajoamassa.

Uusi viljapeltokuvio, havaittu 21.6.2009. (http://www.cropcircleconnector.com/2009/milkhill3/milkhill2009c.html)

Tämä viljapeltokuvio esittää 5,9 vuorokautta, jolloin Maapallon pyörimisliike on pysähtynyt ja jota seuraa napasiirtymän tunnin aikana tapahtuva Maapallon kuoren 90 asteen kiertymä. Planeetta X lähestyy muiden planeettojen kiertoratoihin nähden päinvastaiseen suuntaan kiertävää rataa kohdaten Maapallon myötäpäivään kulkien napasiirtymän aikana. Tätä asiaa kuvaavat myötäpäivään kiertävät viivat, jotka kulkevat kuoren siirtymää kuvaavaan symboliin. Tämän 5,9 vuorokauden aikana Maapalloon kohdistuu kasvavaa rasitusta, jota kuvaa tätä aikaa kuvaavien ympyröiden kasvava koko ja magneettinen paine tämän takana lisääntyy, kuten havaintopäivän jälkeisen päivän jälkeisenä päivänä kuvioon lisätty materiaali osoittaa. Tänä aikana Maapallo on "pihtiotteessa". Maapalloon kohdistuu sekä Auringon että Planeetta X:n vaikutteet ja lopulta Maapallo antaa periksi Planeetta X:n asettamille vaikutteille.

...

Uusi viljapeltokuvio, havaittu 25.6.2009. (http://www.cropcircleconnector.com/2009/MartinsellHill/MartinsellHill2009.html)

Tässä viljapeltokuviossa voidaan nähdä Planeetta X:n koon kasvu Maapallolta nähtynä ajan kuluessa. Kaksoisspiraalikuuvanat näkyvät jommalla kummalla puolella. Kansantarut kertovat, että Planeetta X:n koko kasvaa juuri ennen napasiirtymää ja lopulta Planeetta X näkyy Auringon tai Kuun kokoisena. Tämä koon kasvu ei johdu ainoastaan siitä, että Planeetta X liikkuu Maapalloa kohti, vaan pääasiassa siitä, että Planeetta X vetää Maapalloa itseään kohti. Me olemme kertoneet tästä aiemmin ZetaTalkissa. Tämä tapahtuu napasiirtymää edeltävänä viikkona ja muutamaa sitä edeltävänä päivänä. Planeetta X on aluksi suunnilleen Auringon ja Maapallon puolivälissä, jolloin Maapallon ja Planeetta X:n välinen etäisyys on noin 70 miljoonaa kilometriä. Mutta napasiirtymän tapahtuessa Maapallon ja Planeetta X:n välinen etäisyys on vain noin 22 miljoonaa kilometriä, koska Maapallo siirtyy lähemmäs Planeetta X:ää. Napasiirtymän jälkeen Maapallo palaa normaalille radalleen eikä siis jää nykyistä lähemmäs Aurinkoa.

Mitä nämä kolme 27.6.2009 havaittua viljapeltokuviota esittävät? (http://cropcircleconnector.com/2009/southfield2/southfield2009b.html , http://cropcircleconnector.com/2009/milkhill5/milkhill2009e.html , http://cropcircleconnector.com/2009/honeystreet/honeystreet2009.html )

Southfieldin kuvio esittää jälleen kerran Planeetta X:ää kaksine spiraalimaisine kuuvanoineen. Milkhill5 kuvaa Aurinkoa ja esittää sen, kuinka Planeetta X:n myötäpäivään kiertävä rata eroaa muiden planeettojen kiertosuunnasta. Honeystreetin kuvio on merkityksetön.

...

Zetat ovat selittäneet kahden äskettäisen onnettomuuden - Air Francen lennon 447 putoamisen ja Washingtonin metroturman (http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/06/903689) aiheutuneen satunnaisista sähkömagneettisista pulsseista, jotka ovat olleet niin voimakkaita, että ne ovat saaneet kaikki turvajärjestelmät toimimattomiksi. Alkavatko tällaiset pulssit vaikuttaa myös esimerkiksi MP3-soittimiin ja tietokoneisiin tuhoten ne toimintakyvyttömiksi? Jos on näin, niin voimmeko me tehdä mitään asian estämiseksi, jotta voisimme ainakin kuunnella tallennettua musiikkia napasiirtymän aikana?

Nämä sähkölaitteet eivät tuhoutuneet. Ne vain joutuivat ulkoisten vaikutteiden alaisiksi. Ne, jotka pelkäävät jonkin sähkömagneettisen pulssin tuhoavan sähkölaitteita, voivat tutustua ihmiskunnan tuntemiin ja käyttämiin menetelmiin, joiden avulla laitteita voidaan suojata tällaista vastaan. Jos tämä asia huolestuttaa teitä, niin hakekaa tietoa internetistä ja toimikaa ohjeiden mukaan. Tätä varten te ette tarvitse meidän apuamme.

...