Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (28.3.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 28.3.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta503.htm , suomentanut Olli)

...

Millä tavalla sielut kommunikoivat keskenään, kun ihmiset kommunikoivat keskenään? Ovatko sielut täysin tietoisia toistensa päämääristä? Pitääkö sielu jotkut tietämänsä asiat pimennossa asuttamansa ihmisen tietoiselta mieleltä? Tätä kysymystä on hieman vaikea muotoilla, mutta joskus toisen ihmisen kanssa kommunikoidessa tuntuu siltä, että tapahtui jotain muutakin kuin mitä silmä havaitsee.

Sielu saattaa valikoida hyvin tarkasti ne asiat, jotka se välittää asuttamansa ihmisen tietoiseen mieleen. Tämä riippuu siitä, kuinka miellyttäväksi sielu tuntee olonsa tässä kehossa, sillä jotkut ihmiset ovat itsepäisiä, erittäin tunteellisia, kantavat kaunaa tai ovat muulla tavoin sellaisia, että sielu ei tunne voivansa luottaa siihen, että ihmisen keho ja mieli sopeutuu sielun tahtoon. Tällaisissa tapauksissa sielu pitää asuttamansa ihmisen pimennossa huolimatta siitä, että ihminen saattaa pyytää sielua kertomaan tätä tietoa. Ongelma saattaa olla myös se, että sielulla on huonoja kokemuksia aiemmista inkarnaatioistaan ja siksi se on kitsas jakamaan tietoa. Esimerkiksi kanavamme Nancy ei toisinaan saa tietää hänen sielunsa tietämiä asioita, koska hän on esimerkiksi näiden viikoittaisten istuntojemme aikana alttiina julkisuudelle ja tämä tieto saattaisi livahtaa vääriin käsiin. Nancy ei välttämättä ole tyytyväinen tähän tilanteeseen. Nancy on luotettava, mutta häntä pommitetaan kysymyksillä ja turvallisuussyistä hänet pidetään pimennossa monesta asiasta. Sielutkin valitsevat ne, joiden kanssa he haluavat kommunikoida, aivan samalla tavoin kuin ihmisetkin valitsevat ne, joille kertovat luottamuksellisia asioita.

Esimerkiksi Australiassa on viime aikoina rantautunut poikkeuksellisen paljon delfiineitä ja valaita. Liittyykö tämä ilmiö jollakin lailla Maapallon magneettikentän muutoksiin tai maanjäristysten lisääntymiseen? Miksi kokonaisia parvia rantautuu samaan aikaan? Voisivatko Zetat kommentoida sitä, mistä oikein on kyse? (http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/11/757268)

Kompassi on osoittautunut viime vuosina epäluotettavaksi suunnistusvälineeksi ja aivan viime aikoina häiriöt ovat lisääntyneet vielä entisestäänkin. Monilla eläimillä on biologinen kompassi, johon käytetty reitti tallentuu muuttovaelluksien aikana ja paluumatkalla käytetään oppaana tätä tietoa. Jos Maapallon magneettinen pohjoisnapa siirtyy koko ajan yhä enemmän Maapallon magneettisen pohjoisnavan suuntaan kääntyneen Planeetta X:n magneettisen pohjoisnavan aiheuttaman paineen johdosta toiseen paikkaan, niin näiden eläinten reittitieto ei enää pidäkään maantieteellisesti paikkaansa, vaan opastaa eläimet kulkemaan rannalle tai ylös jokea. Surullista mutta totta on se, että tällaiset ilmiöt tulevat vain lisääntymään napasiirtymän ja sitä edeltävien viimeisten viikkojen lähestyessä.

Onko Zetoilla mitään kommentoitavaa tulossa olevaan Pohjois-Korean ohjuksen laukaisuun liittyen? Jos taustalla on edelleen ruoka-avustusten saanti, niin eivätkö he ymmärrä, että varastot ovat muillakin nyt tyhjät?

Pohjois-Korea kalisteli sapelia aiemmin siksi, että maan kansalaiset näkivät nälkää. Me totesimme silloin, että Pohjois-Korea yritti siten neuvotella ruoka-avustusten toimittamisesta ja sitä he lopulta saivatkin. Bushin hallinto oli kiireinen Irakin asioiden suhteen yrittäessään hankkia itselleen sikäläisten öljykenttien hallinnan, eikä halunnut hajauttaa asevoimia Pohjois-Korean suuntaan ja siksi Bush suostui Pohjois-Korean vaatimuksiin. Nyt koko maailma kärsii ruokapulasta ja Pohjois-Korea kalistelee taas sapelia. Riippumatta siitä, että saavatko he tavoitteensa läpi vaiko eivät, tästä toiminnasta ei koidu kenellekään uhkaa eikä heidän pelottelunsa tehoa. Muu maailma näkee heidän bluffinsa.

...

Voivatko Zetat kertoa jotakin Mt. Redoubt -tulivuoreen liittyen? Se purkautui jälleen eilen.

Tämä tulivuori purkautuu säännöllisesti ja on purkautunut monta kertaa viimeksi kuluneiden vuosien aikana. Muutama vuosi sitten saavutettiin se vaihe, jolloin purkautui yhtäaikaisesti enemmän tulivuoria kuin miesmuistiin, joten tämä Mt. Redoubtin purkaus ei ollut mikään yllätys. Huomiota pitäisikin kiinnittää niihin tulivuoriin, jotka ovat aiemmin olleet lepotilassa tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia vuosia ja jotka nyt purkautuvat. Kuitenkaan nämä asiat eivät useimmiten ylitä uutiskynnystä, koska ne pidetään tarkoituksellisesti salassa.

...

Vaikuttaako jokin Venuksen kiertorataan? Venus ei kulkenut SOHO-satelliitin C3-kameran kuvaussektorin kautta kulkiessaan Auringon ohi 27.3.2009. Voisivatko Zetat kertoa, että Planeetta X vaikuttaa Venuksen kiertorataan?

Tämä kysymys on ollut äskettäin moneen otteeseen esillä keskusteluryhmässä. Me olemme selittäneet, että Venus on jäänyt hiukkasvirtauskuppiin yhdessä Maapallon ja Maapallon pimeän kaksoisplaneetan kanssa, mutta me liikutamme Venusta siten, että se näyttää Maapallolta katsottuna kulkevan radallaan Auringon ympäri. Tulemme kuitenkin asteittain antamaan ihmiskunnalle yhä enemmän vihjeitä siitä, että asiat eivät ole ennallaan. Napasiirtymää edeltävät viimeiset viikot eivät tule ihmiskunnalle täytenä yllätyksenä. Niille, jotka eivät ole liian pelokkaita tarkastelemaan asioita, tulee olemaan tarjolla paljon vihjeitä monesta eri lähteestä.

...

Voivatko Zetat tehdä kemikaaleja käsittelevät teollisuuslaitokset vaarattomiksi ennen napasiirtymää? Olisi ikävää selvitä tulvista, maanjäristyksistä, hirmumyrskyistä ja nälästä ja menehtyä sitten jonkun kemikaalin vaikutuksesta. Tehän voitte myös pelastaa monia eläimiä ja kasveja. Eikö elämän suojeleminen ole yksi Maailmojen Neuvoston päämääristä?

Napasiirtymän tunnin aikana tullaan tekemään monia asioita, mutta koska nämä suunnitelmat eivät ole vielä lukkoon lyötyjä, niin niitä ei paljasteta julkisesti. Me olemme todenneet, että jos ihmiset ovat huolestuneita ydinvoimaloiden tai teollisuuslaitosten turvallisuudesta, niin heidän pitäisi tiedustella asiaa näiden laitosten toiminnasta vastaavilta ihmisiltä. Siis toimia itse. Kyseessähän on teidän Maapallonne ja teidän yhteiskuntanne. Miksi istutte jouten odottaen, että joku pelastaa teidät? Te voitte luottaa varmuudella ainoastaan yhteen asiaan - siihen mitä te olette itse tehneet ja saaneet aikaan.

...

Viime aikoina tiedotusvälineissä on kerrottu myönteisistä talousuutisista siten, että talouden nousu alkaisi tämän vuoden lopulla tai viimeistään ensi vuoden alussa. Tällaisia uutisiahan kaikki haluavat kuulla. Onko tässä uutisoinnissa perää, vai onko asia siten kuin luulen Zetojen aiemmin todenneen eli, että talous menee vain alamäkeen napasiirtymää edeltävänä aikana.

Me olemme todenneet, että talous tulee pysymään alamaissa ja menemään ainoastaan vieläkin alemmas. Me emme ole vastuussa siitä, mitä uutisissa kerrotaan. Ilmeisesti luottamuksen ja toivon oletetaan tekevän talouden elpymisestä todennäköisempää, kun yritykset palkkaavat uusia työntekijöitä, ihmiset käyvät ostoksilla ja pitävät säästönsä olemassa olonsa kanssa kamppailevien pankkien tileillä. Tästä syystä uutiset sirkuttavat tällaiseen myönteiseen sävyyn.

...

Tästä osoitteesta löytyy Allsky-kameran tallennetta: http://www.sbig.com/allsky/Data/. Pohjantähti näkyy ympyrän ylemmällä puoliskolla. Vaikka tarkastelisi useampaakin näistä videoista, niin minkäänlaista Maapallon vaappumisliikettä Pohjantähden suhteen ei ole havaittavissa. Voisivatko Zetat kommentoida sitä, miksi näissä tallenteissa ei näy vaappumisliikettä?

Mihinkä kohteeseen nämä videot on kohdistettu? Pohjantähteen? Tietenkään Pohjantähti ei liiku, sillä sehän on kiintopiste!

...

Kiinan päämies Zhou esitti äskettäin, että nyt täytyy ottaa käyttöön uusi IMF:n julkaisema maailmanlaajuinen valuutta. Tuleeko hänen ennustuksensa toteutumaan? Ja jos tulee, niin tuleeko IMF:stä tai BIS:stä jonkinlainen uusi talouden ylipäällikkö vai olisiko tällaisella muutoksella myönteinen kokonaisvaikutus ihmiskunnan kannalta?

Ajatus uudesta maailmanlaajuisesta valuutasta USA:n dollarin korvaajana ei ole uusi. Myös Venäjä ehdotti sellaista äskettäin. Kiina toivoo voivansa muuttaa monet USA:n dollariin sidotut arvopaperinsa sidotuiksi johonkin muuhun vakaampaan valuuttaan ennen kuin USA:n dollarin arvo alkaa uudelleen sukeltaa. Bushin hallinnon aikana USA:n dollarin arvo puolittui, mutta nyt se on taas tilapäisesti vakiintunut. Vaikkakin tämä asia on täysin ihmisten käsissä, niin tällainen ehdotus vaikuttaisi niin moneen valtioon, että se tuskin ehtisi toteutua nykyhetken ja viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen välisenä aikana.

...