Zetatalk: Planeetta X:n kulku Auringon ohi - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 28.08.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta23.htm , suomentanut Olli)

"Kuinka on mahdolista, että Planeetta X näyttää pysyvän Auringon vierellä niin pitkän ajan? Se on ollut siellä ainakin kesäkuusta lähtien ja näiden kuluneiden 3 kuukauden aikana maapallon olisi pitänyt kiertää radallaan jo 90 astetta Auringon ympäri ja siten sen kohdan, jossa Planeetta X näkyy maapallolle olisi pitänyt muuttua jo paljon."

Olemme maininneet, että Planeetta X (tunnetaan myös nimellä 'Nibiru' , kääntäjän kommentti) kulkee matkan Saturnuksen kiertoradalta aurinkokunnan keskustaan 3 kuukauden aikana. Jos Planeetta X on ollut sopivissa olosuhteissa nähtävissä paljain silmin maaliskuun viimeisistä päivistä lähtien, niin missä se on ollut nämä viimeksi kuluneet 5 kuukautta? Kadunmies voi nähdä Venuksen aamutähtenä, Marsin punaisena iltatähtenä ja kiikarin tai kaukoputken avulla Auringon valoa heijastavat aurinkokunnan suuret kaasumaiset planeetat. Eikö kadunmies sitten voi nähdä Planeetta X:ää, hehkuvaa punaista kohdetta, jolla on perässään kuiden muodostama vana ja ympärillään pölypilvi? Eikö Planeetta X:ää voi nähdä, vaikka se on jo niin lähellä Aurinkoa, että sekin heijastaa Auringon valoa? Olemme olleet hyvin huolellisia siinä, että emme ole antaneet mitään tarkkoja tietoja Planeetta X:n etäisyydestä missään vaiheessa. Näin olemme tehneet siksi, että maapallon valtaapitävät eivät saisi mitään vihjettä tarkoista päivämääristä. Korostamme jälleen kerran: valtaapitävät ryhtyisivät kansalaisten kannalta haitallisiin toimenpiteisiin, jos he tietäisivät tarkan päivämäärän. Tästä on esimerkkinä se, mitä tapahtui toukokuun 15. päivän viikkona, kun USA:n turvajoukot aloittivat harjoituksen kuvitteellista terroristihyökkäystä vastaan. Meidän tavoitteenamme on pitää valtaapitävät ja tavallinen kansa samalla tietouden tasolla ja yhtä hyvin valmistautuneina tuleviin muutoksiin. Jos valtaapitävät tietäisivät liikaa, he saattaisivat ryhtyä toimenpiteisiin, joiden avulla he käyttäisivät kansalaisia hyväkseen omien etujensa ajamiseksi. Valtaapitävillä ei ole mitään tarkkaa tietoa Planeetta X:n sijainnista sen syöksyessä kohti Aurinkoa, koska:

  1. me emme ole antaneet Planeetta X:n sijaintitietoja toukokuun 15 päivän jälkeen
  2. emme ole suostuneet vahvistamaan mitään ihmisten tekemiä arvioita Planeetta X:n etäisyydestä
  3. Hubble-avaruusteleskooppia ei voi kääntää tähystämään Aurinkoon, koska sen peili palaisi silloin
  4. Aurinkoa tarkkaileva SOHO-satelliitti on liian lähellä maapalloa Planeetta X:n etäisyyden määrittämistä varten
  5. kaikki Planeetta X:ää tutkimaan lähetetyt luotaimet on tehty toimintakyvyttömiksi, vaikkei asiasta olekaan uutisoitu
  6. Planeetta X:ää ympäröivä pölypilvi estää planeetan koon perusteella tehtävät etäisyyslaskelmat

Olemme todenneet, että Planeetta X kulkee nopeasti ratansa lepopisteestä aurinkokuntaan, mutta sen vauhti hidastuu, kun se saapuu aurinkokunnan sisäosiin ja yrittää kulkea ruuhkaisen planeettojen kiertoratojen tason läpi. Tästä syystä Planeetta X painuu lähestyessään kiertoratatason alle. Kiertoratataso on ruuhkainen, koska Auringon navoista ulos purkautuvat hiukkasvirtaukset palaavat takaisin sitä pitkin. Myös planeettojen ja Auringon väliset painovoimavuorovaikutukset aiheuttavat hiukkasvirtauksia kiertoratatasolla. Joka tapauksessa Planeetta X kulkee kohti Aurinkoa painovoiman vaikutuksesta ja vaikka se kohtaakin esteitä matkallaan, se etenee kuitenkin Auringon suuntaan. Nämä esteet ja hidasteet saavat sen kuitenkin hidastamaan nopeuttaan, kun se sivuuttaa Auringon. Ennen näitä hidasteita, ja myöskin niiden jälkeen, Planeetta X etenee nopeasti. Kun Planeetta X lähestyy Aurinkoa, se etenee nopeasti Auringon painovoiman vaikutuksesta. Kun Planeetta X ohittaa Auringon ja kulkee planeettojen kiertoratatason läpi, Auringon painovoimaan liittyvä hylkimisvoima työntää sitä kiertoratatasoa kohti. Nämä vastukset hidastavat Planeetta X:n nopeuden niin alhaiseksi, että se näyttää ajelehtivan Auringon ohi. Kun Planeetta X on päässyt Auringon ohi ja kiertoratatason läpi, se vapautuu näistä hidasteista ja voi taas kiihdyttää nopeuttaan ja se poistuu aurinkokunnan keskustasta saavuttaen Saturnuksen kiertoradan muutamassa päivässä.

Kuinka lähelle Aurinkoa Planeetta X tulee ennen kuin painovoimaan liittyvä hylkimisvoima muuttaa sen suunnan? Maapallolta katsottuna Planeetta X näyttää olleen ollut Auringon vierellä jo jonkin aikaa, mutta tämä on harhakuva. Planeetta X on lähestynyt toukokuun 15. päivälle antamiemme sijaintitietojen mukaisesta suunnasta kulkien enimmäkseen Aurinkoa kohti mutta kulkien hieman sivulle. Maapallon liike kiertoradallaan on muuttanut sitä suuntaa, josta Planeetta X näkyy maapallolle, ja niinpä Planeetta X on näyttänyt olevan Auringon oikealla puolella ja nousevan vakaasti kohti planeettojen kiertoratojen tasoa. Heinäkuun lopussa useat valokuvat osoittivat, että Planeetta X sai Auringon näyttämään oudon muotoiselta näyttäen olevan joko Auringon vierellä tai sen edessä. Koska Planeetta X:n lähettämä valo taipuu Aurinkoa kohti sen ollessa Auringon takana tai vierellä, tällainen vaikutelma syntyy, vaikka Planeetta X olisi jonkin verran Auringon takanakin. Planeetta X kulkee niin läheltä Aurinkoa, että se huolestuttaa sen asukkaita (eli Anunnakeja , kääntäjän kommentti) ja aiheuttaa heille samanlaisia polttavan kuumia päiviä, joista myös maapallon asukkaat ovat kärsineet Toisen Aurinkonsa (eli Planeetta X:n , kääntäjän kommentti) vaikutuksesta. Joka tapauksessa Planeetta X:n kulku sen ohitettua Auringon on nopeampaa kuin se ajelehtiminen, joka tapahtuu, kun Planeetta X kulkee Auringon ohitse monien erilaisten hiukkasvirtausten joukossa.

Mutta tällä hetkellä, elokuun lopulla, ei ole epäilystäkään siitä, että Planeetta X on saapunut Auringon ja maapallon väliselle alueelle pisteeseen, jonka sijaintia emme kerro sen tarkemmin. Olemme selittäneet, että se piste, jossa Planeetta X asettuu täsmälleen maapallon ja Auringon väliin, on se ajankohta, jolloin maapallon pyörimisliike pysähtyy ja että tässä tapahtumasarjassa maapallon kiertorata ei välttämättä säily ennallaan.

_______________________________________________________________

Suomentajan lisäyksiä:

Aiheeseen liittyvää taustatietoa: