Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (28.10.2006) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 28.10.2006, http://www.zetatalk.com/index/zeta334.htm , suomentanut Olli)

...

Presidentti Bush näytti olevan todella poissa tolaltaan tämän viikon lehdistötilaisuudessa. Onko hän menettämässä otteensa?

Bushin johtama Valkoinen talo yrittää urheasti pitää yllä toivoa tulossa olevien kongressivaalien suhteen. He tietävät, että maapallon todelliset vallanpitäjät ovat päättäneet oikaista kaikki vuoden 2004 ääntenlaskentahuijauksen yhteydessä tehdyt vääryydet ja Bushin neuvonantaja Rove on tehnyt parhaansa saadakseen asiat niin sekaiseen sotkuun, ettei sitä kukaan voisi selvittää. Kuitenkaan Rovella ei ole meitä Zetoja puolellaan ja meidän avustuksellamme maapallon todelliset vallanpitäjät ovat tietoisia kaikista hänen suunnitelmistaan jo heti niiden syntyvaiheessa. Bush joukkoineen on ilmoittanut odottavansa voittavansa vaalit ja muutama lehti on julkaissut tätä näkemystä tukevia artikkeleita. He yrittävät vaientaa äänestyspaikoilla tehtävien kyselyiden tuloksista tiedottamista, jotta kansalaiset uskoisivat paremmin heidän propagandaansa. Samaan aikaan he joutuvat kuitenkin elämään todellisen tilanteensa kanssa. Vaikka he voittaisivatkin vaalit, niin tilanne Irakissa vaikeutuu niin nopeasti, että he eivät uskalla enää pitää joukkojaan öljykentillä, vaikka republikaanit säilyttäisivätkin enemmistön kongressissa. Mitä Bushin joukkio tulee kohtaamaan tulevaisuudessa? Mahdollisia syytteitä virkavirheistä ja rikoksista ja sitä myötä he eivät enää olisi valta-asemassa napasiirtymän iskiessä. Niinpä heillä on kosolti huolia, minkä voi nähdä heidän kasvoiltaan.

NASA lähetti tällä viikolla avaruuteen kaksi 'stereoluotainta' tutkimaan Aurinkoa. Annetaanko näiden luotainten toimia suunnitellulla tavalla? (http://news.yahoo.com/s/nm/20061026/sc_nm/space_sun_dc_1)

Meillä ei ole aikomuksia tuhota näitä luotaimia, koska niiden avulla ei saada mitään sellaista tietoa, jota ei voitaisi muilla keinoin saada. Maapallon ja Planeetta X:n välisen tanssin pyörähtelyjen myötä asioiden salailu ja peittely tulee pian päättymään, ainakin tavallisten kansalaisten keskuudessa, jotka tekevät asioista omat päätelmänsä ja yhdistävät nämä asiat perimätietoon. Stereoluotainten avulla saatetaan saada parempi arvio Planeetta X:n ja Auringon välisestä etäisyydestä, mutta tämä tieto ei ole avaintekijä määrittämään sitä, milloin rajummat mullistukset Maapallolla alkavat. Maapallo tulee siirtymään lähemmäs Planeetta X:ää ja tämä on asia, josta vallanpitäjät ovat täysin tietämättömiä. Stereoluotaimet eivät missään tapauksessa tule auttamaan heitä tapahtumien ajoituksen arvioinnissa.

Kun vaalit on pidetty ja Bushin hallinto syrjäytetty, niin alkaako talous elpyä vai jyrkkeneekö alamäki entisestään?

Kadunmies tietää, että todellisuudessa työpaikkoja ei ole nyt tarjolla aiempaa enemmän, työttömyysaste ei ole laskussa, inflaatio jyllää, yritykset irtisanovat väkeä ja tekevät konkursseja aiempaa enemmän, perheitä joutuu kodittomiksi ja terveydenhuollossa säästetään. Kaiken tämän keskellä ihmiset pudistavat päätään katsellessaan television tuputtavan optimistisia uutisia myönteisestä kehityksestä. Me emme usko Bushin hallinnon tukeutuvan varakkaisiin tahoihin Dow Jones -pörssi-indeksin (DOW) pitämiseksi keinotekoisesti ylhäällä vaalien jälkeen, koska nämä tahot tulevat pian näkemään sen, kuka tulee jatkossa olemaan vallan kahvassa. DOWin annetaan palata sille tasolle, jolla Bushin hallinto sen piti sotatarviketeollisuuden tuella, jolloin näiden yritysten tulosta voitiin pönkittää valtion tekemien tilausten avulla ja viime kädessä veronmaksajien rahoilla. Kuten me olemme useaan otteeseen todenneet, taloustilanne ei tule kohenemaan, koska Maapallon muutokset tulevat syömään kaikkien teollisuudenalojen voittoja. Kaiken kallistuessa myös konkurssit lisääntyvät. Yritykset vähentävät väkeä ja alamäki jatkuu. Vakuutusyhtiöt tulevat pian eväämään lähes kaikki korvaukset tai ne menevät itse vararikkoon. USA:n dollari on vain tilapäinen tekijä, sillä napasiirtymän jälkeen ja jo ennen sitä vaihdantatalous tulee olemaan monissa maissa käytössä oleva järjestelmä. Hankkikaa sellaisia tavaroita, joista on hyötyä napasiirtymän jälkeisenä aikana ja luopukaa arvopapereista ja muista hyödyttömistä asioista, jotka voivat menettää arvonsa yhdessä yössä. Tämä on meidän ohjeemme, mutta tietenkin jokaisen ihmisen tulee tehdä omat päätöksensä, koska jokaisen elämä on heidän omissa käsissään.

...

Missä on Al Gore? Hän tuli jokin aika sitten julkisuuteen ja näin vaalien alla luulisi hänen olevan enemmän esillä julkisuudessa?

Gore työskentelee julkisuudelta piilossa, koska tulevien kolmen kuukauden aikana voi tapahtua paljon. Kuvitelkaa Bushin ja republikaanien kokevan vaalitappion ja demokraattien olevan vallassa ensi tammikuun lopulta alkaen! Mitä Bush joukkoineen tulee tekemään? Tästä tulee todella mielenkiintoista aikaa, jolloin Bush saattaa mennä äärimmäisyyksiin ja julistaa voimaan poikkeustilan ilman mitään näkyvää syytä ja näin ollen liittovaltion virkailijat jättävät tämän julistuksen huomiotta! USA:n armeija pitää Gorea laillisena ylipäällikkönään, koska hän kyseenalaisti vuoden 2000 vaalien ääntenlaskentahuijauksen, kun Kerry puolestaan luovutti liian helposti. Tästä asiasta me olemme maininneet jo aiemminkin. Bushin laittoman hallinnon syrjäyttämistä haluavat tahot ovat laatineet lukuisia erilaisia suunnitelmia, koska he haluavat olla valmiita iskemään takaisin joka tapauksessa riippumatta siitä, mitä Bush joukkioineen sitten tekeekään.