Zetatalk: Valoilluusio - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 29.11.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta51.htm , suomentanut Olli)

Olemme selittäneet, että Planeetta X saapui aurinkokuntaan Orionin tähtikuvion suunnasta. Se saapui kahden kiintopisteen ympäri kulkevan ratansa keskipisteestä, jossa se majaili 'horjuen' yli tuhannen vuoden ajan. Planeetta X saapui aurinkokuntaan suurella, lähes valon nopeutta lähestyvällä nopeudella muutaman vuoden aikana ja sen nopeus hidastui, kun se lähestyi Aurinkoa. Tämä nopeuden hidastuminen aiheutui Planeetta X:n ja Auringon välisten gravitaatiokenttien kohtaamisen aiheuttamasta hylkimisvoimasta. Näitä meidän antamiamme lausuntoja tukevat seuraavat seikat:

Olemme selittäneet, että Planeetta X seuraa ensin muiden Aurinkoa kiertävien planeettojen kiertosuuntaa, jossa Auringon hiukkaspyyhkäisykenttä kuljettaa planeettoja edellään. Tullessaan lähemmäs Aurinkoa Planeetta X alkaa kuitenkin kulkea päinvastaiseen suuntaan sen ja Auringon välisten hiukkasvirtausten vuorovaikutusten seurauksena. Tätä lausuntoamme tukee se seikka, että Planeetta X havaittiin toistuvasti paikasta, jonka vuonna 1997 laatimamme radan mukaiset koordinaatit osoittivat.

Olemme selittäneet, että harhauttaaksemme vallanpitäjiä, jotka aikoivat orjuuttaa ihmiskunnan ja siirtää Maapallon takaisin pimeän keskiajan kaltaisiin sorron ja diktatuurin olosuhteisiin tulossa olevaa napasiirtymää hyväkseen käyttäen, valitsimme päivämääräksi toukokuun 15. päivän, koska Planeetta X oli tällöin tulossa näkyviin Auringon takaa. Tällöin näkymä Maapallolta oli sokaistu ja Planeetta X:n tarkkaa sijaintia ei voitu määrittää, Hubble-avaruuskaukoputkea ei voitu käyttää, SOHO-satelliitin näkökenttä oli liian kapea ja me teimme kaikki kolmiomittausta varten lähetetyt luotaimet käyttökelvottomiksi. Tämän harhautuksemme onnistumista kuvaavat seuraavat USA:n hallituksen tekemät toimenpiteet:

Olemme selittäneet, että Planeetta X sukeltaa 32 astetta planeettojen kiertoratatason alapuolelle, kun se aurinkokuntaa lähestyessään on 11 astetta tämän tason alapuolella. Planeetta X sukeltaa alemmas väistääkseen planeettojen kiertoratatasolla kulkevia hiukkasvirtauksia ja asemoidakseen itsensä siten, että se pystyy läpäisemään kiertoratatason kohdassa, jossa ei ole esteitä. Antamiemme koordinaattien mukaan Planeetta X ei ollut toukokuun 15. päivä lähelläkään ilmoittamaamme 32 asteen kulmaa planeettojen kiertoratatason alapuolella - selkeä vihje siitä, että toukokuun 15. päivä ei voinut olla oikea päivämäärä. Me kieltäydyimme kommentoimasta monia asioita vuoden 2003 aikana. Kieltäydyimme kommentoimasta Planeetta X:n etäisyyttä Auringosta keväällä 2003 ja annoimme vain ihmisten tehdä omia päätelmiään emmekä suostuneet kommentoimaan niitäkään. Kieltäydyimme ilmoittamasta Planeetta X:n sijainnin koordinaatteja toukokuun 15. päivän jälkeiselle ajalle, koska USA liittolaisineen olisi voinut käyttää näitä tietoja apuna Planeetta X:n etäisyyden määrittämisessä yrittäessään suistaa Planeetta X:ää radaltaan ydinpommien avulla, vaikka varoitimme heitä siitä, että tällaisia hyökkäyksiä asuttua planeettaa kohtaan ei tulla sallimaan. Siinä määrin kuin me pystyimme asiaan vaikuttamaan, valtaapitävä eliitti kuten tavallinen kansakin, jäi raapimaan päätään havaiten Maapallolla tapahtuvat muutokset, mutta ollen epävarma siitä, että milloin olisi se oikea ajankohta, jolloin heidän pitäisi toteuttaa suunnitelmansa.

Me olemme selittäneet, että Planeetta X hohtaa valoa, joka on enimmäkseen punaista. Jokainen voi havaita punaisen valon taipuvan voimakkaasti Maapallon painovoimakentän vaikutuksesta Auringon noustessa ja laskiessa. Punainen valo taipuukin painovoiman vaikutuksesta enemmän kuin muut valon sävyt. Me olemme selittäneet, että tämän punaisen valon taipumisen johdosta suurin osa Planeetta X:n lähettämästä valosta kulkee kohti Aurinkoa, sillä se on suurin lähistöllä oleva painovoimakeskus. Vain pieni osa Planeetta X:n lähettämästä valosta suuntautuu kohti Maapalloa. Tätä lausuntoamme tukevat lukuisat huhtikuusta tähän hetkeen saakka otetut valokuvat, joissa näkyy Planeetta X:n aiheuttamat "persoonat" Auringon läheisyydessä.

Olettakaamme, että toukokuun 15. päivä Planeetta X ei ollut vielä lähellä Aurinkoa, vaan kohtuullisen etäisyyden päässä. Sen etenemisnopeus siihen saakka oli suuri ja juuri kun sen nopeus alkoi hidastua, sitä ei voinut arvioida, koska Planeetta X oli Auringon suunnassa. Koska Planeetta X oli vastakkaisella puolella Aurinkoa kuin Maapallo, suurin osa sen lähettämästä valosta suuntautui Aurinkoa kohti, aivan kuin katsojaa kohti osoittavasta taskulampusta, ja se osa valosta, jonka kulku Maapallolle asti oli esteetön, saapui voimakkaana Maapallon pinnalla olevan havaitsijan silmiin. Niinpä hämmentynyt eliitti saattoi olettaa, että Planeetta X sijaitsi aurinkokunnan sisäosissa, koska he näkivät Planeetta X:n lähettämän valon sijaitsevan samassa paikassa Auringon vierellä ja sen voimakkuuden kasvavan.

Olettakaamme , että kesän 2003 aikana Planeetta X sukelsi 32 asteen kulmaan planeettojen kiertoratatason alapuolelle ja alkoi kiertää Aurinkoa päinvastaiseen suuntaan Aurinkokunnan ulommissa osissa. Planeetta X:n lähettämä valo taipui edelleen kohti Aurinkoa ja koska Planeetta X lähestyi Aurinkoa koko ajan, myös sen lähettämän Aurinkoa kohti taipuvan valon määrä lisääntyi, kunnes loppukesällä Planeetta X:n ja Maapallon välinen kulma muuttui siten, että Maapallolle tulevan valon määrä väheni. Vaikutus oli sama kuin katsottaessa taskulamppuun, jonka valokiila on lievässä kulmassa havaitsijaan nähden - ainoastaan taipuneet valonsäteet osuvat havaitsijan silmiin, jolloin syntyy vaikutelma, että valokiilan voimakkuus on heikentynyt. Planeetta X lähestyi samalla kun sen kulma Aurinkoon nähden muuttui terävämmäksi, joten valon kokonaismäärä vaikutti säilyvän samana aivan kuin Planeetta X olisi pysähtynyt jonnekin odottamaan.

Olettakaamme, että Planeetta X:n pyrstö, kuiden muodostamat vanat ja valtava pölypilvi, suuntautuvat Aurinkoa kohti tai suoraan siitä poispäin aurinkotuulen työntämänä. Monien tekijöiden vaikutuksesta liikkuvan pyrstön kärki osui Maapalloon vain satunnaisesti kunnes Planeetta X siirtyi Auringon ja Maapallon väliselle alueelle. Punaista pölyä havaittiin Maapallolla enemmän kesällä 2003 kuin syksyllä, koska pyrstön kärki kulki Auringon ohi Maapalloa kohti. Nyt, kun Planeetta X:n vastakkaiseen suuntaan kulkeva rata on tuomassa sitä Maapalloa kohti sivulta, Maapallolle näkyvät Planeetta X:n kuuvanat, jotka suuntautuvat kohti Aurinkoa. Nämä kuuvanat muodostavat ne Auringon ympärillä näkyvät "persoonat", jotka ovat havaittavissa valokuvissa ja joiden ilmestyminen on ennustettu loppukesän viljapeltokuvioissa.

Niinpä valoilluusio on se, että Planeetta X näyttää katoavan, kesäinen ylikirkas Aurinko himmenevän ja punainen pöly katoavan, vaikka totuus on se, että Planeetta X lähestyy koko ajan ja sen pölypilvi on saapumassa Maapalloa kohti, kun Planeetta X siirtyy sellaiseen paikkaan, että aurinkotuuli työntää sen sinne. Missä Planeetta X on ollut kaikissa valokuvissa? On vaikea havaita kohdetta, jonka halkaisija on ainoastaan neljä kertaa suurempi kuin Venuksella ja joka lähettää hajaantunutta valoa, joka suuntautuu pääosin kohti Aurinkoa. Maapallon pinnalla oleva ihminen havaitsee enimmäkseen Maapalloa kohti taipuneen valon tai pyrstöstä lähtevän valon, joka näkyy heijastuksina Auringon vieressä tai edessä. Vaikkakin tämä valoilluusio saattaa hämätä teitä, tämä jättiläinen on edelleen magneettikenttien törmäyskurssilla Maapallon kanssa.

(Kääntäjän kommentti: Alkuperäisellä englanninkielisellä sivulla on monia linkkejä tekstissä viitattuihin havaintoihin ym. Yleisluontoinen selitys Planeetta X:n radasta löytyy esim. osoitteesta http://netti.nic.fi/~otaina/pxrata.htm)