Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (29.11.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 29.11.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta485.htm , suomentanut Olli)

Onko tämä valokuva aito? ( http://thecrit.com/2008/08/05/nasa-mars-photo-leaked-wood-found-on-mars/ )

Kuten lähikuvasta näkyy, niin tämä ei voi olla mikään muu kuin puusta tehty palkki. Kun Anunnakit siirtyivät Marsiin kultaa kaivamaan, niin he kohtasivat ympäristön, jonka elämä ei ollut kehittynyt sammalta ja hyönteisiä pidemmälle. Anunnakit hallitsivat kyllä muuratut kivirakenteet, mutta Maapallolla he olivat tutustuneet puiden, kukkien ja linnunlaulun kauneuteen. Anunnakit siirsivät näitä lajeja Marsiin ja vaikkakin kaikki nämä siirrännäiset menehtyivät Marsin ilmakehän ohetessa ja planeetan kylmetessä, niin puukappaleet säilyvät näissä olosuhteissa pitkiäkin aikoja. NASA on tietoinen Marsissa olevista hylätyistä Anunnakien kaupungeista ja mitään Mars-kulkijaa ei lähetetä alueelle, jossa sellaisia on. Mutta siirtymätaipaleen varrelle saattaa osua merkkejä aiemmasta toiminnasta ja niinpä tämä puupalkki tuli vastaan odottamatta!

...

Joulukuu on alkamassa ja ainakin omasta näkökulmastani katsottuna Maapallon tilanne on suunnilleen samanlainen kuin muutama kuukausi sitten, jolloin Zetat sanoivat "muutosasteen" olevan noin 2-3 ja että se olisi vuoden lopussa noin 6. Yhteiskunnallisesti ja poliittisesti taloudessa on ollut myllerrystä, mutta se ei tunnu vaikuttavan kokonaistilanteeseen paljoakaan. Tiedän, että vuotta on vielä yksi kuukausi jäljellä, mutta vaikuttaa siltä, että jotta tuo muutosaste 6 saavutettaisiin, niin joulukuun aikana täytyy tapahtua joitakin suuria muutoksia. Voisivatko Zetat kommentoida tätä asiaa?

Meiltä kysyttiin tätä asiaa viikko sitten, eikä vastauksemme ole muuttunut. Vuosi sitten USA rehenteli hyvällä taloustilanteellaan ja taantumasta ei ollut tietoakaan. Nyt tilannetta verrataan 1930-luvun suuren laman aikoihin. Maailmanlaajuiset markkinat ja talous eivät tule toipumaan tästä, vaan ne tulevat tasaisessa tahdissa liukumaan napasiirtymän aikaan. Mellakoita alkaa ilmetä ei pelkästään taisteluna tarjouksessa olevien kodinkoneiden saamisesta, vaan pelätyn ruokapulan ja synkkien tulevaisuudennäkymien vaikutuksesta. Viime viikolla me totesimme, että täytyy tapahtua enemmän mullistuksia, jotta "muutosaste" 6 saavutettaisiin. Näin tuleekin tapahtumaan! Mutta tästä me emme voi kertoa tämän enempää.

...

Voisivatko Zetat kommentoida äskettäin USA:n luoteisosissa tehtyjä meteoriittihavaintoja? Oliko kyseessä sama meteoriitti, joka nähtiin Kanadassa ja Washingtonissa?

Kyseessä oli kaksi peräkkäisinä päivinä tapahtunutta meteoriitin maahansyöksyä. Jatkossa niitä tulee epäilemättä tapahtumaan useita. Kun Planeetta X:n pyrstö kääntyy täydellä voimallaan Maapallon suuntaan, niin meteoriitteja tulee esiintymään niin paljon, ettei niistä enää uutisoida. Ilmiön selittämiseksi vallanpitäjät tulevat keksimään jonkinlaisen selityksen oikukkaasti käyttäytyvistä asteroidien jäänteistä.

...

Tapahtuvatko maanjäristykset pian?

Kyllä.

Kuinka Kuu voi pimentää Venuksen 1.12.2008, jos Maapallo on pysähtynyt radallaan, kuten Zetat väittävät? Jotta pimennys tapahtuu, niin Maapallon täytyy olla oikeassa asemassa Aurinkoon, Venukseen, Kuuhun ja tähtiin nähden ja näin ollen Maapallon täytyy kiertää Aurinkoa normaaliin tapaan. Siirtävätkö Zetat Maapalloa?

Emme, mutta me voimme helposti siirtää Kuuta.

...

Olen havainnut myönteiseen sävyyn esitettyjen avaruusolentojen olemassaoloon liittyvien paljastusten lisääntyneen keskeisissä tiedotusvälineissä äskettäin. Onko Obamalla jotakin tekemistä tämän muutoksen kanssa ja onko hän nyt saattamassa päätökseen sen, minkä Kennedy aloitti?

Tämä kaikki alkaa jo ennen kuin Obama astuu virkaan. Asioiden paljastuksia on suunniteltu tehtävän jo muutaman vuoden ajan, vaikkakin niitä on tehty vain joissakin valtioissa. Bushin hallinto on vastustanut niitä, mutta nyt he ovat sisäistämässä tosiasiat ja sen, että heidän valtakautensa alkaa olla lopussa. Paineita paljastuksien tekoon luovat lisääntyneet laajamittaiset UFO-havainnot ja sellaisten ihmisten lisääntyvä määrä, jotka uskovat siihen, että avaruusolentoja on olemassa ja että he vierailevat Maapallolla. Obaman ei tarvitse tehdä tämän asian eteen mitään!

...

Mitä tapahtuu kaikille kontaktihenkilöille napasiirtymää ennen ja sen jälkeen? Onko heidän varalleen olemassa jotakin suunnitelmaa?

Monet ihmiset eivät ole tietoisia kontaktihenkilöiden ja heidän vierailijoidensa välisistä pelisäännöistä. Avaruusolennot eivät ohjaa ihmisiä. Ihmiset valitsevat itse roolinsa. Kontaktihenkilöillä on omat päämääränsä ja useimmiten he ovat enemmän huolissaan perheensä ja yhteisönsä hyvinvoinnista kuin omasta hyvinvoinnistaan. Me tarjoamme heille tilaisuuden keskustella näistä asioista toisten kiinnostuneiden ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Nämä ryhmät voivat olla suuria tai pieniä. Kontaktihenkilöiden toimintaa ollaan siis järjestelemässä tehokkaampaan muotoon!

Tohtori Stephen Greer on kirjoittanut kirjan, jossa kerrotaan salaisesta kansainvälisestä salaliitosta, jolla on käytössään edistynyttä teknologiaa kuten aikamatkustusta ja antigravitaatiota. Greer väittää salaliittolaisilla olevan salaisia tukikohtia ja että he tekevät lavastettuja avaruusolentojen tekemiä sieppauksia pelkoa luodakseen ja että he harrastavat saatanallisia verirituaaleja. Ovatko vankkumattoman itsekeskeiset ihmiset todellakin noin pahoja? Ollaanko näille tyypeille ja heidän toimintansa rajoittamiseksi tekemässä jotakin?

Huhuista huolimatta ihmiskunnalla ei ole kykyä aikamatkustamiseen. Itsekeskeiset avaruusolennot ovat olleet ihmiskunnan kanssa tekemisissä jo siitä lähtien, kun ihminen muutettiin geenimuuntelulla tietoiseksi olennoksi ja alkoi muodostaa uusia elinkelpoisia sieluja. Tässä ei ole mitään uutta. Itsekeskeiset tahot yrittävät lisätä joukkojaan kannustamalla ihmisiä julmiin tekoihin toisiaan kohtaan, koska sellainen toiminta heikentää empatiaa. Niinpä he ovat kehottaneet ihmisiä harrastamaan saatanallisia rituaaleja. Itsekeskeiset tahot lupaavat kaikkea, mutta heidän ohjeidensa mukaisia julmuuksia tehneet ihmiset eivät saa teoistaan mitään palkintoa, koska toimintaa säätelevät säännöt eivät sellaisia salli. Itsekeskeiset yksilöt valehtelevat, olivatpa he sitten avaruusolentoja tai ihmisiä.

...

Kuinka vakavia tulossa olevat maanjäristykset tulevat olemaan?

Meidän toimintaamme ohjaavat säännöt eivät salli meidän kertoa teille tulossa olevien järistysten voimakkuutta tai tapahtumapaikkaa tai -aikaa.

...

Jos Maapallo, Venus ja "Maapallon pimeä kaksoisplaneetta" ovat Zetojen väittämän mukaisesti juuttuneet "hiukkasvirtauskuppiin", niin miten on mahdollista, että Venus kulkee taivaalla normaaliin tapaan?

Venus ei "kulje" taivaalla normaaliin tapaan. Maapallolta katsottuna Venus näyttää olevan joko aamu- tai iltataivaalla eli joko Auringon vasemmalla tai oikealla puolella. Meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää huoli siitä, että Venusta työnnetään joko vasemmalle tai oikealle, jotta tilanne näyttää Maapallolta katsottuna oikealta.

...