Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (30.5.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 30.5.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta513.htm , suomentanut Olli)

Jälleen on ilmestynyt uusi dramaattinen viljapeltokuvio Windmill Hillissä (http://www.cropcircleconnector.com/2009/windmillhill/windmillhill2009.html).

Me olemme selittäneet, että Maapallon ja Planeetta X:n välinen magneettinen vuorovaikutus saa Maapallon tekemään "serpentiinitanssia". Aurinkokuntanne planeetat kiertävät Aurinkoa vastapäivään ja pyörivät oman akselinsa ympäri vastapäivään. Planeetta X kiertää Auringon päinvastaiseen suuntaan eli myötäpäivään ja se myös pyörii oman akselinsa ympäri myötäpäivään. Niinpä Planeetta X:stä ja Maapallosta lähtevät hiukkasvirtaukset törmäävät toisiinsa, kun nämä planeetat lähestyvät toisiaan. Tämä Windmill Hillin viljapeltokuvio esittää napasiirtymää itseään eli hetkeä, jolloin näiden hiukkasvirtausten yhteentörmäys on niin rajua, että se aiheuttaa paljon muutakin kuin pelkkää Maapallon vaappumisliikettä. Serpentiinitanssin lisäksi tulee tässä kuviossa sivusuuntaisena esitetty valtava lisävaikutus, jonka vaikutuksesta Maapallo kallistuu sivuttain sekä napasiirtymän aikana että sitä edeltävänä aikana, jolloin Maapallo nojaa voimakkaasti vasemmalle ennen pohjoisella pallonpuoliskolla esiintyvää kolmea pimeää päivää. Tämä viljapeltokuvio kuvaa tämän magneettisen konfliktin laajuutta ja niitä liikkeitä, joita se pakottaa Maapallon tekemään. Jos serpentiinitanssi on saanut aikaan tämänhetkiset säätilojen muutokset ja maanjäristysten lisääntymisen sekä Maapallon vaappumisliikkeen, niin nämä kaikki ovat olleet vasta hyvin lieviä muutoksia. Todellinen Maapallon ja Planeetta X:n välinen tanssi on vasta tulossa ja se tulee olemaan vaikutuksiltaan aivan eri luokkaa.

...

Katselin joku aika sitten Venäjällä kuvattua videota, jossa näkyi Toinen Aurinko. Video oli hyvin vaikuttava. Kuten olette todenneet, niin Planeetta X on nyt kulkemassa planeettojen kiertoratojen tason läpi ja videolla molemmat auringot sijaitsevat horisontin suuntaisesti. Mutta todellisuudessa planeettojen kiertoratojen taso sijaitsee pienessä kulmassa horisonttitasoon nähden, joten Toisen Auringon pitäisi siis näkyä hieman Aurinkoa alempana. Mutta videon perusteella Toinen Aurinko on jo nyt planeettojen kiertoratojen tason yläpuolella. Kuinka voitte selittää tämän?

Pohjoisella pallonpuoliskolla Auringon laskiessa planeettojen kiertoratojen taso sijaitsee sellaisessa kulmassa, että sen oikea vasen on ylempänä ja oikea alempana, joten esittämäsi väite vaikuttaisi pitävän paikkansa. Mutta me olemme useasti todenneet, että me käytämme useita erilaisia keinoja jäljitelläksemme todellisia vuodenaikoja kiertoradallaan pysähtyneellä Maapallolla. Yksi näistä keinoista on laskea Maapalloa planeettojen kiertoratojen tasoa alemmas tai nostaa sitä ylemmäs. Tällainen toimenpide siirtää Planeetta X:n hieman eri tasolle Maapallon kanssa ja tilanne oli juuri tämä silloin, kun tuo kyseinen video kuvattiin.

...

Voisitteko kommentoida tätä Wayland Smithyn viljapeltokuviota (29.5.2009)? Monista se näyttää esittävän meduusaa. Onko juuri se ollut tarkoitus ja jos on, niin miksi? (http://www.cropcircleconnector.com/2009/waylandsmithy/waylandsmithy2009.html, toinen linkki lisätty 5.6.2009: http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/06/892378).

Ihmiset tuntevat hyvin meduusan ja tunnistavat hyvin tämän kuvion esittävän juuri tätä usein kuolettavankin poltteen antavaa eliötä. Kuten olemme jo monesti todenneet, niin Planeetta X:n perässä kulkee useita kuiden muodostamia vanoja, jotka saavat Planeetta X:n näyttämään taivaalla kiemurtelevalta lohikäärmeeltä viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen aikana. Planeetta X:n pyrstö ruoskii Maapalloa tuoden mukanaan kivenlohkareita, punaista pölyä ja rakeita. Tämä viljapeltokuvio muistuttaa siitä, että vaikka Planeetta X olisikin jo napsiirtymän jälkeen näyttänyt ohittaneen Maapallon, niin sen pyrstö saattaa piiskata Maapalloa vielä useiden tuntien ajan sen jälkeen. Juuri meduusan pyrstön polte on myrkyllinen eikä sen pehmeä etupää.

...

Voisivatko Zetat kommentoida tätä Pohjois-Venäjällä elokuussa 2008 kuvattua videota (http://rutube.ru/tracks/1063684.html?v=579367fbffcbd9169bfa503a34cf36fd)?

Valopylväitä (www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_24012008.htm) on nähty toisinaan vuoden 2003 jälkeen, jolloin Planeetta X saapui aurinkokuntaan. Vaikkakin valopylväitä voi toisinaan esiintyä ilmakehässä olevien jääkristallien vaikutuksesta täysin Planeetta X:stä riippumattakin, niin internetissä keskustelua aiheuttaneet ilmiöt aiheutuvat ilmakehässä palavasta metaanikaasusta, jolloin prosessin palamistulokset nousevat ylöspäin ilmakehässä. Ilmakehä koostuu useasta kerroksesta, jotka kulkevat eri suuntiin saaden pilvet näyttämään toisiaan risteäviltä kiehkuroilta. Samalla tavoin kuin tuulet Maapallon pinnalla voivat vaihtaa suuntaansa ilmanpaineen vaihteluiden takia ja vaikuttavan tulevan eri suunnista, niin myös ilmakehän yläosissa tuulet voivat vaihtaa suuntaansa paineenvaihteluiden tasaamiseksi. Jos tällainen suunnaltaan vaihteleva sivutuuli osuu juuri samaan kohtaan, jossa metaanikaasu palaa, niin palamiskaasut siirtyvät myös sivulle päin. Juuri tämä on ollut tilanne tätä videota kuvattaessa ja lopputulos näyttää tietenkin hyvin paljon kaksinkertaiselta ristiltä, mikä on saanut jotkut miettimään myös uskonnollista symboliikkaa.