Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (31.1.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 31.1.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta494.htm , suomentanut Olli)

...

Johtuuko Venuksen poikkeuksellinen kirkkaus siitä, että se on samassa "hiukkasvirtauskupissa" kuin Maapallokin ja siten normaalia lähempänä Maapalloa?

Kyllä. Kun Planeetta X tulee lähemmäs, niin "hiukkasvirtauskuppi" tiivistyy ja Venus tulee lähemmäs Maapalloa. Lopulta, viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen aikana Venus pakenee tästä "kupista", koska se ei ole magneettinen planeetta eikä siten ryhdy magneettiseen tanssiin Planeetta X:n kanssa.

...

Muutama viikko sitten Kaliforniassa oli lämpöaalto samaan aikaan, kun muissa USA:n osavaltioissa oli poikkeuksellisen kylmää. Nyt Australiassa on lämpöaalto samaan aikaan, kun USA:ssa on liian kylmää. Noin viikko sitten Etelä-Ranskassa ja Espanjassa oli myrsky. Onko Maapallon vaappumisliikkeessä tapahtunut muutoksia?

Tällä hetkellä Maapallon pohjoisnapa on kallistunut poikkeuksellisen paljon Auringosta poispäin, koska Maapallon magneettiseen pohjoisnapaan kohdistuu voimakas työntävä liike aina, kun se kääntyy osoittamaan kohti Aurinkoa ja sen edessä olevan Planeetta X:n magneettista pohjoisnapaa. Tätä kallistumista kompensoi kuitenkin Maapallon vaappumisliikkeen aiheuttama vastaliike, jonka vaikutuksesta trooppista ilmaa virtaa joillekin Maapallon alueille. Lämpimän ja kylmän ilman alueet ovat kuin pystysuuntaisia kaistaleita, jotka osoittavat vaappumisliikkeen olevan pohjoisnavan edestakaista liikettä. USA:n länsirannikolla on kuumaa, suurten järvien alueella ja Uudessa Englannissa kylmää. Euroopassa on kylmää ja Länsi- ja Keski-Venäjällä poikkeuksellisen lämmintä. Me olemme arvioineet vaappumisliikkeen voimistuvan napasiirtymän lähestyessä ja niin on tapahtunutkin. Mutta pahin on vielä tulossa!

...

Ennätyksellinen lämpöaalto Australiassa. Tuleeko se jatkumaan myös eteläisen pallonpuoliskon talven ajan?

Me olemme selittäneet, että talvi 2007-2008 oli pohjoisella pallonpuoliskolla poikkeuksellisen kylmä, koska Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa työnsi Maapallon magneettista pohjoisnapaa poispäin Auringosta. Talvi 2008-2009 on samasta syystä poikkeuksellisen kylmä monin paikoin pohjoisella pallonpuoliskolla, vaikkakin voimistunut Maapallon vaappumisliike on aiheuttanut ennätyksellisiä lämpöaaltoja paikoitellen pohjoisella pallonpuoliskollakin. Valitettavasti eteläisellä pallonpuoliskolla, jossa oli ennätyksellisen lämmintä kesällä 2007-2008, kuumuus jatkuu ainakin paikoitellen koko kesän 2008-2009. Me olemme selittäneet, että Maapallon pohjoisella pallonpuoliskolla on poikkeuksellisen kylmää ennen kuin Maapallo kallistuu voimakkaasti vasemmalle, jota seuraa kolme pimeää päivää. Tämä merkitsee valitettavasti sitä, että eteläisellä pallonpuoliskolla on siihen saakka paikoitellen ennätyksellisen lämmintä.

...

Tarkkailin kuluneella viikolla Auringon nousu- ja laskuaikoja viime syksynä painetusta almanakasta, uutisista ja NOAA/NIST-sivustolta. Poikkeamaa oli 5 minuuttia. Tuleeko tämä poikkeama kasvamaan jatkuvasti vai vaihtelemaan satunnaisesti napasiirtymää edeltävänä aikana?

Maapallon vaappumisliike vaikuttaa Auringon nousu- ja laskuaikoihin sijainnista riippuen, koska kyseinen paikka saattaa olla lähempänä päiväntasaajaa tai kauempana siitä kuin mitä sen on oletettu olevan. Nämä poikkeamat tulevat voimistumaan napasiirtymän lähestyessä samoin kuin Auringon sijainti taivaalla tulee muutenkin olemaan lisääntyvässä määrin poikkeuksellinen.

...

Pilaantuneita maapähkinöitä, tulivuorenpurkauksia Alaskassa, työttömäksi jääneet isät surmaavat koko perheensä! Äidit surmaavat lapsiaan! Kuulostaa aivan Raamatun Ilmestyskirjan kertomuksilta, veli surmaa veljensä ja niin edelleen. Toimivatko ihmiset Ilmestyskirjan ennustusten mukaisesti vai onko kysymys vain "ajan hengestä"? Kuinka suuri osa Ilmestyskirjasta on totta? Onhan ydinkäyttöinen sukellusvene kuin merestä nouseva Ilmestyskirjan peto!

Tietenkin Ilmestyskirjaa kirjoitettaessa tiedettiin tulivuorten purkautuvan. Tämä tieto tuli avaruusolennoilta ja heidän kanssaan yhteydessä olleet välittivät sen sitten eteenpäin. Kuten monet muutkin ennustukset niin myös Ilmestyskirja kuvaa hyvin todennäköistä ihmisten käyttäytymistä aikana, jolloin sadonmenetykset, raemyrskyt, maanjäristykset ja muut katastrofit piinaavat ja tuhoavat sivilisaation rakenteita. Levottomuus lisääntyy. Esiintyy itsekästä käyttäytymistä ja ryöstelyä. Levottomuus ja huoli saattavat ajaa ihmiset itsemurhaan ja usein tällaiset ihmiset vievät myös läheisensä mukanaan. Ja kaiken kattavan huolestuneisuuden aiheuttama keskittymiskyvyn puute saa työntekijät tekemään virheitä ja pilaantunutta ruokaa saattaa päästä myytäväksi. Me olemme todenneet, että suuri osa Raamatun teksteistä on vertauskuvallisia eikä näitä tekstejä tule ottaa kirjaimellisesti.

...